Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl Start dziś 14:30![Dedyk] [Easy/Medium]

Lothos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka przerwa ze nie ma dropu i ludzie bija po 4kk+ ze skilla ;D

Nic tylko pozazdroscic technika :)

Tyle bylo z servera, bayyo :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

91657743061575742355.jpg

93062405453546914608.jpg

74284127312172431062.jpg

18870921039041487788.jpg

Tinox aka Boa aka Drastil aka Gówno aka c**j wie co.

Coś jeszcze kochanie?

Nadal nie polecam tego syfu.

##EDIT##

Za jakieś 5 minutek podeśle kody na SM za 30zł bo się troszkę przez noc nudziłem.

Opublikowano

Powiem Tak poziom administracji jest żałosny.

Nauczycie się kultury co do drugiej osoby.

Nie będziemy sobie pozwalali na takie zachowanie w moją stronę.

Każdy serwer z waszą załogą będzie kończył tak samo.

Pozdrawiam.

Można zamknąć serwer OFFLINE.

Opublikowano

a ja prosiłem tylko o sql.  o.O

i co już offline? coś szybko wam tym razem poszło, kultura tinoxa, drastila, bao, drastila itede, to chyba drzwiami wyszła, wielkie pozdro dla ciebie kochanie, następnym razem decyduj się, aha, doczekam się w końcu na tą moją opinie? bo podobno nieźle głośno miało być o mnie, jaki to ja zły jestem, buuu.

7526514188242671221478.png

1692014188242671221478.png

a pisałem na pierwszej stronie że tak będzie, miłego dnia dla wszystkich którzy wydali w item shop! :)

nie polecam i odradzam gry nawet jeśli będzie reaktywacja, niedługo wyjdzie coś lepszego na tych plikach.  :P

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

i co już offline? coś szybko wam tym razem poszło, kultura tinoxa, drastila, bao, drastila itede, to chyba drzwiami wyszła, wielkie pozdro dla ciebie kochanie, następnym razem decyduj się, aha, doczekam się w końcu na tą moją opinie? bo podobno nieźle głośno miało być o mnie, jaki to ja zły jestem, buuu.

a pisałem na pierwszej stronie że tak będzie, miłego dnia dla wszystkich którzy wydali w item shop! :)

nie polecam i odradzam gry nawet jeśli będzie reaktywacja, niedługo wyjdzie coś lepszego na tych plikach.  :P

"To Cie znajde k***o" XDDDDDD

Opublikowano

"To Cie znajde k***o" XDDDDDD

Dominik spokojnie to tylko Xantis.

Co do Tinoxa jest to osoba niedoświadczona, która spina się do każdego myśląc że zaistnieje w sieci.

monteramt2pl_1418825023__ogkgwtw.jpg

Jak mogę robić sobie coś na złość skoro to nie mój serwer.

Drugie primo ma mnie interesować Twoja opinia? 14-15latka, który myśli że zabłyśnie.

Kompromitujesz się tylko i wyłącznie.

Nie bierz się za serwery, jeżeli go nie ogarniasz aby stał stabilnie. Ja popełniłem taki błąd.

Niedługo z Montera startuję i zobaczy jak to będzie.

Co do serwera...Serwer OFFLINE(Channele latały jak pionki).

Myślę, że można zamknąć prezentację, serwer leży od wczoraj.

Opublikowano

Również nie polecam!!

Tutaj pan Drastil and Xray pisał do mnie, abym go przyjął na technika na mój serwer haha!!  :unsure:

hpebev.jpg

3pmtxw.jpg

hpb2fd.jpg

xD  xD  xD

Opublikowano

Również nie polecam!!

Tutaj pan Drastil and Xray pisał do mnie, abym go przyjął na technika na mój serwer haha!!  :unsure:

hpebev.jpg

3pmtxw.jpg

hpb2fd.jpg

xD  xD  xD

No choć Cie nie lubie, ale za to Cie mogę propsować bro xD

Opublikowano

Również nie polecam!!

hpebev.jpg

3pmtxw.jpg

hpb2fd.jpg

xD  xD  xD

aahahahahahahahahaha

Opublikowano

Serwer upadł, przez moją głupotę, wziąłem do ekipy nie odpowiednią osobę, myślałem ze chłopak się poprawił, wiec dałem mu szansę, ale niestety pomyliłem się.

Oferta hostingu na moich maszynach jest aktualna, ale niestety przyjmę tylko profesjonalne teamy. Nie chce gotowców na moich serwerach. Powiedzmy ze zamykam za sobą pewien rozdział i nie będę za nim tęsknił.

Jeśli jakiś porządny serwer poszukuje maszyny proszę pisać pw.(Nie chce dzieci na maszynie bo potem za dużo się psuje.) co do maszyny mogę przygotować specialna ofertę pod twój serwer.

Aktualnie 2 maszyny wolne.

Żegnam i przepraszam.

Do zamknięcia!

Opublikowano

Serwer upadł, przez moją głupotę, wziąłem do ekipy nie odpowiednią osobę, myślałem ze chłopak się poprawił, wiec dałem mu szansę, ale niestety pomyliłem się.

Oferta hostingu na moich maszynach jest aktualna, ale niestety przyjmę tylko profesjonalne teamy. Nie chce gotowców na moich serwerach. Powiedzmy ze zamykam za sobą pewien rozdział i nie będę za nim tęsknił.

Jeśli jakiś porządny serwer poszukuje maszyny proszę pisać pw.(Nie chce dzieci na maszynie bo potem za dużo się psuje.) co do maszyny mogę przygotować specialna ofertę pod twój serwer.

Żegnam i przepraszam.

Do zamknięcia!

Widzę posłuchałeś się po PW na GG.

Dobrze robisz...

@kwiatmix możesz zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...