Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl Start dziś 14:30![Dedyk] [Easy/Medium]

Lothos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

22901891320101900423.pngProszę bardzo :) Mam nadzieję że wyjaśniłem wam wszystko jeśli nie no to cóż trudno, więcej rozmów nie udostępnie bo to prywatne rozmowy.

Opublikowano

Mateo, tak swoją drogą, jesteś zwyczajnym lizodupem, i bezwartościowym śmieciem.  tfu, śmiecia nie wypowiem ale zostawię to w tym komentarzu, Lizodupem? Hmm, byle jaki człowiek, nawet Kazdar lub harnaś, Cię poprosi o nagranie reklamy, to od razu mówisz że to pro elo serwer,i każdy ma na nim grać, a tak nie jest, udajesz zwyczajnego idiotę, przygotowywujesz pewnie na początek filmu jakiś tekst w notatniku, żeby sprowadzić obłudę dla ludzi, i zaprosić ich na serwer gdzie wydadzą $$, a ty zrobisz ich w c**ja, Nie rób z siebie Debila, i nagrywaj z porządnych serwerów, bo zapewne ten padnie po kilku tygodniach, i kasa pójdzie w c**j.

Opublikowano

Mateo, tak swoją drogą, jesteś zwyczajnym lizodupem, i bezwartościowym śmieciem.  tfu, śmiecia nie wypowiem ale zostawię to w tym komentarzu, Lizodupem? Hmm, byle jaki człowiek, nawet Kazdar lub harnaś, Cię poprosi o nagranie reklamy, to od razu mówisz że to pro elo serwer,i każdy ma na nim grać, a tak nie jest, udajesz zwyczajnego idiotę, przygotowywujesz pewnie na początek filmu jakiś tekst w notatniku, żeby sprowadzić obłudę dla ludzi, i zaprosić ich na serwer gdzie wydadzą $$, a ty zrobisz ich w c**ja, Nie rób z siebie Debila, i nagrywaj z porządnych serwerów, bo zapewne ten padnie po kilku tygodniach, i kasa pójdzie w c**j.

100% prawda w dodatku gimbus, który liże dupe Shaggiemu :D

Opublikowano

Gdzie dropi monument lodu ?

Gdzie dropi certyfikat zbuntowanych ?

1. Mapa 170

2. U historyka robisz 

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ładne bronie i zbroje - pomijając hwangi( które tworzą klimat tej gry ),- pasujące do klimatu.

Niestety czekam na inny serwer  

||

||

||

||

||

V

Opublikowano

Ladnie serwer wystartowal o 14, od 17 jest przerwa do rzekomo "18,20" i jeszcze nie dziala , administracja leci kulki.

Wybacz, ale serwer wystartował w NIEDZIELĘ o 14, a nie dzisiaj. 

Widocznie są jakieś problemy jeśli nie działa. Cierpliwości. 

Opublikowano

przerwa techniczna miała trwać do 18:20 19:09 dalej off ;c X-ray z ts-a spierdzielil i co teraz? 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

przerwa techniczna miała trwać do 18:20 19:09 dalej off ;c X-ray z ts-a spierdzielil i co teraz? 

Juz mowie o tym ze nie dotrzymuja slowa, mial zostac otwarty o 18,20, jest juz 19,222 i zadnego info. 

Są jakieś problemy podczas dodawania pewnej rzeczy.

Prosimy uzbroić się w cierpliwość. 

Za wszelkie problemy przepraszamy. 

Ps. Edytowany jest drop. 

Opublikowano

Są jakieś problemy podczas dodawania pewnej rzeczy.

Prosimy uzbroić się w cierpliwość. 

Za wszelkie problemy przepraszamy. 

Ps. Edytowany jest drop. 

A co jest dokladnie poprawiane w tym dropie? Co bylo nie tak?

@Edit

Caly ranking wcielo czy mi sie wydaje? ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A co jest dokladnie poprawiane w tym dropie? Co bylo nie tak?

Trudno mi to powiedzieć, ponieważ sam nie mam zbyt wiele informacji.

Pewnie jest powiększany drop niektórych itemek/ulepszaczy, ponieważ z tego co mi wiadomo nie dropiły na jakimś lvl'u. 

Opublikowano

ale juz 2h po czasie... az tyle sie nie edytuje dropu

Nie powiedziałem, że chodzi tutaj tylko o drop. 

Niedługo powinien być online. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...