Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl Start dziś 14:30![Dedyk] [Easy/Medium]

Lothos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer fajny...ale OGROMNIE POSTAWIONY NA IS ... fryzy 40luda w is kd +7 tylko z is ktore dają 150 na woja a 6 z gry 50 chyba wiec pozdro serwer na is postawiony 

f63m.jpg

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to już 2145 wersja Deili  :D ja podziwiam tych ludzi za upór, tyle razy stawiali, tyle razy upadali ale wciąż się podnoszą i na przekór wszystkim idą do przodu  xD

Opublikowano

serwer fajny...ale OGROMNIE POSTAWIONY NA IS ... fryzy 40luda w is kd +7 tylko z is ktore dają 150 na woja a 6 z gry 50 chyba wiec pozdro serwer na is postawiony 

Ciekawe, szkoda że IS wyłączony. Będzie nowy zrobiony;)

Co jest z serverem? cały czas mam komunikat błąd połączenia z serwerem

Została dodawana nowa misja.

Nawiązaliśmy współpracę z siecią http://unitedfront.pl/index.php?

Zapraszamy na nasze nowe forum. 

Opublikowano

chwilkę pograłem i nie mogę się zalogować. Kiedy wpisuję poprawne dane nic się nie dzieje, lecz kiedy wpisuję błędne od razu wyskakuje, że są złe - więc jakieś tam połączenie z serwerem jest. Wie ktoś może o co chodzi? 

Opublikowano

nie polecam serwer gdyż około godziny 22 odbyła się cofka na której poznikało eq , kd  itp a 15 latek xray nie potrafil tego oddac + daje jakies dziwne eventy oraz dla wybranych osób daje raty po 200% :) Wiem coś o tym serwier bo wbiłęm 180 lvl , straciłem poł niedzieli na ten serwer a ta administracja go zjeb*ła. Jedyną ogarniętą  osobą jest fanatyk ale dziwnym trafem wspaniały xray odebrał im rangi gm i zostawił lvl i eq na 200. Xray dodawał przez 5 h questa na peta którego nikt nie widział a on sądził że dodał :)

Jeszcze raz nie polecam gdyż główny administrator Xray aka 15 latek nie ogarnie serwa + padnie do końca miesiąca :)

@ edit 22:55 kolejny reset , kolejna cofka hahahahahhaha 

Opublikowano

nie polecam serwer gdyż około godziny 22 odbyła się cofka na której poznikało eq , kd  itp a 15 latek xray nie potrafil tego oddac + daje jakies dziwne eventy oraz dla wybranych osób daje raty po 200% :) Wiem coś o tym serwier bo wbiłęm 180 lvl , straciłem poł niedzieli na ten serwer a ta administracja go zjeb*ła. Jedyną ogarniętą  osobą jest fanatyk ale dziwnym trafem wspaniały xray odebrał im rangi gm i zostawił lvl i eq na 200. Xray dodawał przez 5 h questa na peta którego nikt nie widział a on sądził że dodał :)

Jeszcze raz nie polecam gdyż główny administrator Xray aka 15 latek nie ogarnie serwa + padnie do końca miesiąca :)

@ edit 22:55 kolejny reset , kolejna cofka hahahahahhaha 

dokładnie serwer dno nie polecam . 

f63m.jpg

Opublikowano

Serwer jest ciekawy ale Xray? No błagam.. Dzieciak, który tak naprawdę nic nie robi. Tak samo z Maxrik'iem liczą na $$ z IS'u. Wiem co mówię. Jak ten serwer dociągnie do końca miesiąca stawiam 0.7! Powodzenia.

@Maxrik

Zdziwiłbyś się kolego :) Wrzuć ss'y, wrzuć.

Opublikowano

@lacioszek997

Dzieciaku ty o 0,7 nie myśl bo ci kilka latek jeszcze brakuje. Dziś zamieszczę screeny z rozmowy z szanownym użytkownikiem rasse bo on jakoś nie chce wyjaśnić tych hejtow skierowanych w moja osobę. Także dziś ok. 18 zamieszczę SS.

Opublikowano

Z tego co pamiętam ten server padł jakieś nw może 3tygodnie temu?, Kto odda hajs stracony na is?.. Osobiście nie polecam jeżeli to ten sam serwer..

Opublikowano

Nikt nie gra. tak właśnie jedyne 200osob bez reklamy, poczekaj trochę aż pojawi się reklama :)

To samo było obiecane na Naevii "poczekaj do wtorku będzie reklama i będzie dużo online" a serwer padł. W dodatku 200 online to dużo? śmiech.. Jeżeli ktoś nie wierzy mogę dać ss rozmowy gdzie obiecał reklame na swój wcześniejszy serwer.

Opublikowano

Nie napisałem że to dużo, ale też nie mało. Naevia padła właśnie gdy miałem kupić reklamę, zresztą co ja będę tłumaczył komuś kto wszystko wie lepiej, co najlepsze piszę tu osoba która chciała dołączyć do naszego teamu. Wyjdź stąd dzieciaku.

Opublikowano

Nie napisałem że to dużo, ale też nie mało. Naevia padła właśnie gdy miałem kupić reklamę, zresztą co ja będę tłumaczył komuś kto wszystko wie lepiej, co najlepsze piszę tu osoba która chciała dołączyć do naszego teamu. Wyjdź stąd dzieciaku.

Ja chciałem dojśc do team? No ciekawe co nam jeszcze powiesz daj mi ss z dowodem, że "chciałem" dojść do team. Naevia padła gdy miałem kupić reklame o no ciekawe bo mogłeś ją utrzymywać dalej i kupić reklame ale lepiej teraz stawiać pliki na gotowcach i tyle. Nie polecam serwera administracja nie ma honoru się przyznać do błędów nawet. I ty wyjdź z tego tematu, bo się ośmieszasz. P.S szukaj dalej reklamy od +1k subów :> I na zakończenie tematu proszę nie pisz mi na gg ani Ty ani xRay czy zareklamuje serwer bo go nie zareklamuje.

Opublikowano

Nie ma to jak polecić serwer, który zapłacił ci za GP co nie?

Nie będę się zniżał do twojeo poziomu nie dali mi nic $$ Ze względu na to że Administrator tego serwera jest moim kumplem od 2 lat . Pis Joł Idź na tego serwa od Metińczyków bo słyszałem że dużo Ci płacą .
Opublikowano

253 online a 430 ileś postaci? to żart?

btw. account tego serwera lata już po forum..

kupicie kiedyś nową strone?..

Powiem Ci tak, że mają podkręcony licznik i tyle.

Nie będę się zniżał do twojeo poziomu nie dali mi nic $$ Ze względu na to że Administrator tego serwera jest moim kumplem od 2 lat . Pis Joł Idź na tego serwa od Metińczyków bo słyszałem że dużo Ci płacą .

Zniżasz się właśnie, ponieważ rozmawiasz ze mną. z C********** nie nagrywam już? I co mnie obchodzi czy to Twój kumpel czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...