Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki by krysti500 - Parkour :)

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@krysti500

Ja ten plugin dostałem właśnie i przyznam: oszukałeś też tego autora pluginu na 20 euro? ;)

Opublikowano

@#e3uS Dziwnie bo z tego co widzę w plikach go nie ma a pluginu na pk nawet nie wgrywałem :)

@EDIT: Ja kończę rozmowę mam ciekawsze rzeczy do roboty :)

Nie będę odpisywał w tym temacie.

76561198057996853.png

Opublikowano

W plikach nie ma, gdyż @19Adam97 go usunął aby mieć większą beke z ciebie ;)
A tak to sobie pobrałem, poprosiłem go i mi wysłał.

Opublikowano

[...] @EDIT: Ja kończę rozmowę mam ciekawsze rzeczy do roboty :)

Nie będę odpisywał w tym temacie.

Co nas to obchodzi?

Ściągnąłem paczkę i co widzę? Gdzie jest to coś "autorskiego"? Biorąc np. pluginy, nie mówiąc już, że nie ma żadnego autorskiego, to skript i jakieś niepotrzebne gówna, które tylko obciążają serwer...

Szkoda gadać, mapy też brzydkie.

sygnatura.png

Opublikowano

Czlowieku xDDD Ty nawet nie wiesz jak dziala prokuratura z sadu :)

Jesli plugin jest "twoj" a ty udostepniles go osobie drugiej ( hosterowi ) to juz nie jest twoj plgin tylko publiczny. Skoncz z tym pisac bo smieszny jestes. Powinni Cie zbanowac zebys przestal rozmieszac xD

Co nieco zmieniłem, dodałem co trzeba i jak sprzedawalem to z licencja. :D To właśnie ja dlatego wszystkich śmieszne
Opublikowano

ee tam, @krysti500 to tylko kolejny dupny troll na mpc, nie potrafi napisać "może", jego pluginy które udostępnia wyglądają jak po 3 tygodniach nauki javy, żadnej obiektowości, żadnego sensownego kodu. 

Warto też zobaczyć w jego tematy i pooglądać jakie pytania zadaje, nawet ze skryptami ma problemy ;) i po co komuś skrypty jak ma autorski silnik?

A pisanie obiektowe w javie to podstawa, i jest to zawsze prostsze i wygodniejsze, tylko trzeba to zrozumieć.

A miał niby stworzyć autorski silnik? :D Będzie tylko przez kolejne pół roku pisał że za kilka tygodni jego silnik będzie dostępny na nowym hostingu.

Tak samo jak te pliki, nic nie warty.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...