Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki by krysti500 - Parkour :)

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@krysti500 każdym kolejnym postem się pogrążasz, raz piszesz, że jest tam wirus później, że backdoor a teraz już się prawie wycofałeś i piszesz o prawach autorskich, które @19Adam97 ma takie same jak ty :)

...

Opublikowano

19Adam97 sprawdze jeżeli jest virus [skana mogles dac w wersji bez :D]

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

To moja odpowiedź dla autora i wszystkich użytkowników:

PS Weście se pliki ale pamiętajcie o tym co morze się stać :)

I Obrazek dla wszystkich z tego postu:

1304239991_by_djmikro_600.jpg

76561198057996853.png

Opublikowano

To moja odpowiedź dla autora i wszystkich użytkowników:

PS Weście se pliki ale pamiętajcie o tym co morze się stać :)

I Obrazek dla wszystkich z tego postu:

547781418546466387722.jpg

morze jest głębokie i szerokie.

Zdajesz sobie sprawę, że nic się nie stanie?

Opublikowano

@krysti500

Czlowieku, Ty masz z 10 lat. Ty mozesz jedynie loda zrobic nam teraz. Tez moge napisac do hostingu "hostink hostink plis urzywajom moje pliki serwerowe mam bul dupy" i nic nie zrobia ;) Tylko powiedza ze musisz pogadac z ta osoba samodzielnie. A to ze udostepnil te Twoje pseudo pliki dobrze zrobil. Gdyz nawiazales z nim wspolpracfe ( dales pliki, on kpil serwer za swoje pieniadze ) po 1 dniu wycofales sie, to co mial chlopak innego zrobic? Dobrze ze udostepnil, ojebales go na pieniadze i tyle. Skoncz z tym Twoim pisaniem itp.. w plikach niema zadnego backdora. Kazdy plugin patrzalem po kolei bez dekompilacji. Takze wez wkoncu gimbusie zarob pieniadze i kup samemu serwer a nie okradasz innych..

Zaraz wrzuce wam na zippyshare lub mega.co.nz pliki.

Opublikowano

@krysti500 czekam na pozew :D 

@19Adam97 A masz prawo do pluginów od ich autora? plugin był płatny i jest zakaz darmowego udostępniania :)

a jak by za kasę udostępnił to byś się zgodził? bo nie rozumiem "darmowego udostępniania" 

MLhIXmj.gif

Opublikowano

A teraz takie pytani czy mam korzystać z usług kogoś kto po 1

- Nie dał mi konsoli 

- po 2 Czekam 12 h na restart serwera

- po 3 wyzywa mnie od durnych dziwek?

76561198057996853.png

Opublikowano

To tak:

1. Koleś wykupił serwer za własne pieniądze

2.Ty go oszukales poprzez wycofanie się i złamanie umowy.

Postąpił bym identycznie na jego miejscu. Co do plików nie mają żadnych "backdoor-ów", wirusów czy bóg wie czego. Pluginy twoje autorskie? Tam są same pluginy z internetu człowieku ogarnij się zanim coś nazwiesz swoim... Tak samo silnik twój? Bo ku*wa je*ne!!! Zwykły silnik z chomikuj...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

@MrCiski Dziękuje za informacje dostaniesz za 2 tygodnie max odemnie przezent czyli..... List Z Sądu za sprzedaż nieswojego oprogramowania :D

Czlowieku xDDD Ty nawet nie wiesz jak dziala prokuratura z sadu :)

Jesli plugin jest "twoj" a ty udostepniles go osobie drugiej ( hosterowi ) to juz nie jest twoj plgin tylko publiczny. Skoncz z tym pisac bo smieszny jestes. Powinni Cie zbanowac zebys przestal rozmieszac xD

Opublikowano

Pacz pluginów słaba. Przeczkolak by zrobił lepszą.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

On ma max 10 lat... Z takimi się nie robi interesów pamiętaj @19Adam97 . Oni nie mają pojęcia co to ortografia a co dopiero prowadzić z takim serwery. Oboje macie nauczkę. Ty krysti by nie wycofać się tylko pogadac z wlascicielem serwera (on płaci jego pliki) a ty Adam, że z takimi dziećmi interesów się nie robi.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

@krysti500

Zacznijmy od tego:

1. W tej paczce nie ma żadnego autorskiego pluginu oprócz jednego pewnego co napiszę potem.

2. Te pluginy w paczce dało się ograniczyć ale to nieważne.

3. Chciałeś go niby pozwać za to, że w tych plikach nie było NIC twojego?

4. Co do tego pewnego pluginu. Ten plugin to jest SpeedRun z multi-run'a (coś takiego, nie pamiętam) autorstwa: Rafael. Plugin można sobie kupić na stronie spigota za około 10 euro, a tego pluginu nie było nawet w tej paczce.

Opublikowano

@krysti500 dzieciaczku najlepiej wszystkich pozwij do sądu kto ściągał twój "niby" autorską paczkę pluginów. żałosny jesteś, nie ośmieszaj się

MLhIXmj.gif

Opublikowano

On ma max 10 lat... Z takimi się nie robi interesów pamiętaj @19Adam97 . Oni nie mają pojęcia co to ortografia a co dopiero prowadzić z takim serwery. Oboje macie nauczkę. Ty krysti by nie wycofać się tylko pogadac z wlascicielem serwera (on płaci jego pliki) a ty Adam, że z takimi dziećmi interesów się nie robi.

@gredier - Wiem, muszę bardziej tego pilnować.. :/

xD Pobrałem pliki i co w połowie folderów brakuje plików pluginu na pk brak super xD

@EDIT: Pluginy pobrane podczas mojego usuwania xD

@krysti500 - Pluginy są, foldery robią się automatycznie więc nic nie straciliśmy :) Wystarczy mała konfiguracja :*

Opublikowano

@krysti500 ty jesteś jebnięty czy udajesz? najpierw przez 2 strony masz spinę że wszystkich pozwiesz do sądu i że mają zakaz korzystania i inne stworzone historie a teraz piszesz żebyśmy sobie brali.  :unsure:

MLhIXmj.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...