Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki by krysti500 - Parkour :)

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Udostępniam dzisiaj pliki użytkownika @krysti500 ponieważ wczoraj mnie niestety oszukał. Zakupiłem mu 2 serwery (miałem mu hostować) i on stwierdził następnego dnia, że dziękuje za współpracę, bo nie dałem mu konsoli.. (o czym wcześniej oczywiście informowałem i on się zgodził..)

Także za to, że straciłem pieniądze on straci swoje pliki. Dziękuję, dobranoc, zapraszam do ściągania! :)

DL:xxx

Skan:xxx

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha. Teraz wkręca, że jest wirus, no dobre dobre. Skradzione oprogramowanie? Wgrał na mój serwer i się wycofał więc mam prawo do tych plików, sory.

Przy okazji od razu radzę, by nie hostować temu panu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@19Adam97 Jakie prawo? Nie masz prawa ich udostępniać bez zgody autora :) A autorem jestem ja i kradzież oprogramowania bo w plikach jest plugin za 450 zł...

Plugin za 450zł?

Autorze wątku, dziękuję za prezent na święta! :)

Tak właściwie, to niepotrzebne zamieszanie robicie, bo co się stało, to się stało i nie ma co drążyć tematu. Ale... jak kto tam woli. ;)

Opublikowano

@krysti500 - 450 zł, od razu 5000 zł. A Ty masz prawo okradać ludzi? BO rozpoczynanie hostu znając wcześniej zasady i potem wycofując się (po dniu) przez zasadę (którą CI specjalnie powtórzyłem 2 razy na skajpeju) masz prawo mnie okradać z pieniędzy? To jest właściwie to samo. Ja też musiałem zapłacić za coś po czym Ty zrezygnowałeś i ja tracę pieniądze..

@Tesain - Jest. Koleś mnie okradł i teraz stwierdza, że ja go okradłem. Coś za coś :)

Opublikowano

@19Adam97 daj skan albo zglosze jego brak

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

pobiore i zeskanuje :D

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@Mine1998a W plikach jest backdor to zagwarantuje i każdy kto je da na serwer zostanie zgłoszony do hostingu o nielegalne oprogramowanie a ja se wejdę i po servie :)

Napisze do znajomego i usunie mi backdorka

Widzisz on ci wykupił serwery a ty go po prostu wychu*****

Opublikowano

@Mine1998a W plikach jest backdor to zagwarantuje i każdy kto je da na serwer zostanie zgłoszony do hostingu o nielegalne oprogramowanie a ja se wejdę i po servie :)

Po 1 backdoor nie "backdor"

Po 2 Oszukałeś autora tematu, więc udostępnił twoje pliki coś za coś.

Po 3 Nie wkręcaj, że jest tam backdoor. Widziałem kod pluginów i nie ma tam backdoorów !

Wgrałem na hosting gdzie paczka szybciej się pobierze !

xxx

@19Adam97

Dodasz ten link do tematu ?

Opublikowano

Ale i tak po zgłoszeniu pluginu hosting go usunie a autor w ciągu max 2 tygodni dostanie pozew o nielegalne udostępnianie oprogramowania :)

@krysti500 Jest dobrze za kilka tygodni start hostingu z nim :P

76561198057996853.png

Opublikowano

Polecam nie wyciągać wniosków typu "Oszukałeś autora" i inne tego typu rzeczy.

Nie uczestniczyliście w tym, więc niestety nie możecie wiedzieć, jak było.

343731479829004887779.png

Opublikowano

@krysti500

Hosting nie ma prawa nic z nim zrobić nawet jak go zgłosisz niby o nielegalne udostępnienie oprogramowania a jeśli chodzi o te pliki to udostępnił je legalnie.

Opublikowano

@19Adam97

Ja to tam nawet skanu nie chciałem, wisi mi to ;)

@krysti500

Zgodziłeś się na współpracę z nim i powinieneś sobie przyjąć do głowy, że on też jest teraz "właścicielem" tych plików i ma do nich dostęp.

A co do pluginów tych twoich autorskich, zaraz je sobie zobaczę ale pewnie będą wyglądać jak ten twój autorski silnik.

Opublikowano

@19Adam97 Jakie prawo? Nie masz prawa ich udostępniać bez zgody autora :) A autorem jestem ja i kradzież oprogramowania bo w plikach jest plugin autorski!

Przepraszam, ale to nie sa twoje pluginy po 1. :) Ani nie jestes ich autorem. Gdyz one sa z internetu a ty je tylko skleiles. Autorem siebie powinienies opisywac jak zrobic paczke wszystko autorskie pluginy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...