Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski vs Polski

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem patriotą więc polski. Co jak co, ale to jest mój ojczysty język, nie ma najmniejszego sensu zmieniać na angielski. :v

Nowicjusz
Opublikowano

Angielski. <3  Ale zależy czy coś po angolu rozumiesz jak nie to Polski , chociaż mi tam się nie podobał, teraz sama na angielskiej wersji gram  ^_^

Opublikowano

Hmmmm, bo ostatnio grałem na ruskim i tureckim języku lecz zdązyłem 3 razy się zerzygać z beki :D

a tak btw. to chyba na angielskim bede teraz grac, poniewaz chce sie tez angielskiego dobrze nauczyc

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

angielski ;c gora ... polski jest czasami kiedy nie moge przypomniec co to znaczylo ;c

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz dobrze angielskiego polecam ten język. W grach się nauczyłem go lepiej niż w szkole hhueh (jak wszyscy zresztą :D

Ja jednak używam polskiej wersji. Może dubbing suuaby. Może itemy maja bezsensowne nazwy, ale bądźmy patriotami. Skoro mamy polską wersje dlaczego na takiej nie gramy ?:< Smutno mi. Tyle gier, w których chciałbym mieć polski język, bo jest tyle tekstu, że nie chce się tłumaczyć, a ni ma :/ Ja jako iż grałem chyyba 2lata na angielskiej wersji mówię wszystkie itemki po angielsku. Kwestia przyzwyczajenia, a jak ktoś mówi "krwiopiijec" to się zastanawiam "o c**j Ci chodzi?".  Póki nie znasz angielskich nazw itemków i słabo Ci idzie z engliszem polecam tak z 1rok popykać po angielsku. Wejdzie w krew i sobie zmień, bo nie raz tłumaczyłem kumplowi, który ma angielską wersje jak działa dany skil nowego champa :D 

Opublikowano

Jeżeli nie umiesz dobrze angielskiego polecam ten język. W grach się nauczyłem go lepiej niż w szkole hhueh (jak wszyscy zresztą :D

Ja jednak używam polskiej wersji. Może dubbing suuaby. Może itemy maja bezsensowne nazwy, ale bądźmy patriotami. Skoro mamy polską wersje dlaczego na takiej nie gramy ?:< Smutno mi. Tyle gier, w których chciałbym mieć polski język, bo jest tyle tekstu, że nie chce się tłumaczyć, a ni ma :/ Ja jako iż grałem chyyba 2lata na angielskiej wersji mówię wszystkie itemki po angielsku. Kwestia przyzwyczajenia, a jak ktoś mówi "krwiopiijec" to się zastanawiam "o c**j Ci chodzi?".  Póki nie znasz angielskich nazw itemków i słabo Ci idzie z engliszem polecam tak z 1rok popykać po angielsku. Wejdzie w krew i sobie zmień, bo nie raz tłumaczyłem kumplowi, który ma angielską wersje jak działa dany skil nowego champa :D

W sumie masz rację, ale ja gram po to by się angielskiego uczyć. Już kiedyś grałem na angielskiej wersji i troszkę mi pomogło w angielskim, tak jak oglądanie My Little Pony po ang.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ja grałem na polskim, dopóki nie usunęli "Pięciu trupów".

Ten pan gra na wszystkich jezykach po trochu.

@top

Od ~20 lvla gram na Angielskim, czyli grubo ponad rok, jest o wiele lepszy niz ' pinc tropuf '

Chociaz przyznam, w polskiej wersji duzo dubbingow ma fajne podteksty.

Lepiej grac na angielskim, latwiej sie dogadac w grze a nie np. pisac, ze botrk to item ktory ma ' 40% atak spid i 25 ade, and it nice passive, buy this ' 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A pier#olicie, że lepiej używać polskiego gdy się angielskiego nie umie to raz, dwa to niektórzy preferują Polską wersję a niektórzy Angielską itp, a zakładanie tak idiotycznych tematów idealnie pokazuję, że nadal nie umiecie podejmować wyborów za siebie i musicie grać tak jak wam napiszą. Tak samo te żałosne wyrażenia które mają na celu zdenerwowanie czy też obrażenie kogoś typu - jakiekolwiek słowo nawiązujące do warzywa które powoduję łzawienie, pokazuję poziom jaki reprezentujecie. Tak więc biedactwa umysłowe dla sprostowania - nie atakuję waszych poglądów, jedynie wasz tok myślenia, zachowujcie się jak chcecie, im bardziej pokazywać będziecie jacy jesteście tym mniej normalnych osób się na takich jak Wy natknie. ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

od poczatku mialam polski w grze i tak mi zostalo, poza tym niektore skille, ktore sa dosc rozwiniete, latwiej zrozumiec w polskim, pomimo niezlej znajomosci angielskiego :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Zdecydowanie angielski. Mam dreszcze jak słyszę ten drętwy lektor "Dwa Trupy" itd. :s 

+ bardziej rozumiem opisy skilli po angielsku niż po polsku, te tłumaczenia nazw mnie gryzą w oczy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...