Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VERTURI2.EU - PRAWDZIWA PRZYGODA ROZPOCZYNA SIĘ TU! EASY

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na becie gralem bardzo fajny :D

Czy to serwerek z przyszloscia czy padnie po 2 dniach ? Bo bardzo szukam serwera z przyszloscia na ktorym moge pograc dluzej i cos osiagnac a nie ze padnie po 2 dniach lub bedzie stal ale admini przestana sie nim zajmowac jak wiele serwerow ale nazw nie bede juz wymienial..

Serwer na 100% jest na dłużej nie będzie to serwer na 2 dni. Mamy wobec tego serwera duże plany więc na pewno będzie stał jak najdłużej!

Pozdrawiamy.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś około godziny 18/19 zostanie zamknięta beta serwera! Lecz my administracja będziemy pracować tak aby serwer dopiąć na ostatni guzik by na starcie nie było żadnych problemów błędów/bugów. Także dziś na youtube powinny ukazać się pierwsze odcinki z serwera :)! Start w sobotę (20.12) o godzinie 16:00. Dla każdego beta testera jest przewidywana nagroda za pomoc w poszukiwaniu bugów! Tuż po starcie serwera zostaną one rozdane. Dziś wieczorem powinna ukazać się oficjalna prezentacja serwera w Publikacji. ZAPRASZAMY NA SERWER MAMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE NAS JAK NAJWIĘCEJ! 

POZDRAWIAMY TEAM VERTURI2.EU!

ZAPOWIEDŹ SERWERA OD MasterPiro

https://www.youtube.com/watch?v=IcelDm-fBQg

Opublikowano

Jeśli ktoś jest zainteresowany jak w darmowy sposób zdobyć SMki na Verturi2 to polecam zajrzeć na fanpage metin2listy

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dziś około godziny 18/19 zostanie zamknięta beta serwera! Lecz my administracja będziemy pracować tak aby serwer dopiąć na ostatni guzik by na starcie nie było żadnych problemów błędów/bugów. Także dziś na youtube powinny ukazać się pierwsze odcinki z serwera :)! Start w sobotę (20.12) o godzinie 16:00. Dla każdego beta testera jest przewidywana nagroda za pomoc w poszukiwaniu bugów! Tuż po starcie serwera zostaną one rozdane. Dziś wieczorem powinna ukazać się oficjalna prezentacja serwera w Publikacji. ZAPRASZAMY NA SERWER MAMY NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIE NAS JAK NAJWIĘCEJ! 

POZDRAWIAMY TEAM VERTURI2.EU!

ZAPOWIEDŹ SERWERA OD MasterPiro

https://www.youtube.com/watch?v=IcelDm-fBQg

Są jacyś wybrani beta testerzy czy wszyscy Ci co grali na becie a nie znaleźli chociażby jakieś buga/błędu ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Są jacyś wybrani beta testerzy czy wszyscy Ci co grali na becie a nie znaleźli chociażby jakieś buga/błędu ?

Myślę, że każdy tester który w jakimś stopniu pomógł coś dostanie od nas :)!

Opublikowano

Myślę, że każdy tester który w jakimś stopniu pomógł coś dostanie od nas :)!

A to lipa, bo ja sprawdzałem m1 etc. nic nie znalazłem i dalej nie expiłem, bo było dużo beta testerów...

Szkoda ;d

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zadam szybkie i proste pytanie i licze na taka sama odpowiedz . . .

W ile ( na oko ) jest mozliwe wbicie 180lv . ?

I nie pisz ze zalezy od doswiadczenia, ile grasz bla bla bla . . .

Healer skile edytowane ? Czy kolejny server gdzie healer zostal olany ?

Opublikowano

Zadam szybkie i proste pytanie i licze na taka sama odpowiedz . . .

W ile ( na oko ) jest mozliwe wbicie 180lv . ?

I nie pisz ze zalezy od doswiadczenia, ile grasz bla bla bla . . .

Healer skile edytowane ? Czy kolejny server gdzie healer zostal olany ?

Na wbicie max lvl Ci co expili mówili na oko tydzień, sam nie powiem bo nie expiłem 

Skile zostały edytowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...