Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URF - Ultra Rapid Fire (na zawsze)

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh..

Czy Prima Aprilis było w lipcu, kiedy "rito" games ogłosiłi, że dodają URF'a na stałe?

Właśnie - różni się tylko wyglądem, a moim zdaniem nowy wygląd tej mapy nie pasuje do ciągłych teleportów jak do tamtej. Użyj wyobraźni :)

Te cytaty są z kwietnia, z resztą nikt o tym urfie nic nie mówi (nawet reddit milczy), w miarę śledzę całą społeczność lola, a myślę, że jest to na tyle emocjonująca zmiana by wywołać fale komentarzy, który tak jak pisałem wcześniej brakuje.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te cytaty są z kwietnia, z resztą nikt o tym urfie nic nie mówi (nawet reddit milczy), w miarę śledzę całą społeczność lola, a myślę, że jest to na tyle emocjonująca zmiana by wywołać fale komentarzy, który tak jak pisałem wcześniej brakuje.

http://how2win.pl/urf-powroci/ - data (myśle, że nie dodaliby tego tematu z 4 miesięcznym opóźnieniem)

Myśle, że dalsze sprzeczanie się nie ma sensu, więc sobie odpuść i zobaczymy tego URF'a w nowym sezonie, który będzie za niecały miesiąc! :)

Opublikowano

http://how2win.pl/urf-powroci/ - data (myśle, że nie dodaliby tego tematu z 4 miesięcznym opóźnieniem)

To wcale nie jest zapowiedź przywrócenia go na stałe, owszem URF będzie i było to wiadome od samego początku, ale tak jak poprzednio - tylko na określony czas jako event. Nie wiem skąd wziąłeś to, że wystartuje z początkiem 5 sezonu, wyślij jakiś cytat potwierdzający to co mówisz, najlepiej z strony Riotu. 

Myśle, że dalsze sprzeczanie się nie ma sensu, więc sobie odpuść i zobaczymy tego URF'a w nowym sezonie, który będzie za niecały miesiąc! :)

Ja natomiast uważam, że dyskusja zawsze ma sens i póki nie udowodnisz w jakiś sposób swojej racji, to będę ją prowadził.

Co do tego kwietnia - chodziło mi o dwa pierwsze cytaty.

Opublikowano

Prosze bardzo :)

Ultra Rapid Fire zaskoczył wszystkich. Niby niewinny żart primaaprilisowy, w który początkowo nikt nie wierzył, okazał się niesamowitym trybem, który był grany i sprawiał zabawę wielu ludziom. Odkrył on ukryty potencjał drzemiący w niektórych championach, do tego stopnia, że byli oni banowani co praktycznie każdą grę. Niestety, wszystko co dobre, kiedyś się kończy. U.R.F zostanie wyłączony jutro o 5.00, ale zafascynowani tym trybem gracze już postanowili z tą sprawą zrobić. Stworzyli petycję, która w momencie, gdy to czytasz, osiągnęła ponad  25,000 podpisów! Nie wiadomo, czy Riot sprawi, że U.R.F będzie stałym trybem gry, ale wielu graczy trzyma za to kciuki. Osobiście sądzę, że twórcy nie spodziewali się tak wielkiego sukcesu URFa i myśleli, że żart zainteresuje małą grupkę ludzi. Chyba nie spodziewali się takich efektów i tak ogromnego odzewu społeczności. Jeśli chcesz dołączyć do sygnatariuszy petycji o pozostawienie URFa w League of Legends zapraszamy.

1579314183936771293981.jpg

8245214183936771293981.jpg

1885314183936771293981.jpg

Mam dalej szukać?

Opublikowano

http://how2win.pl/urf-powroci/ - data (myśle, że nie dodaliby tego tematu z 4 miesięcznym opóźnieniem)

Te banany eza na minimapie to już przesada.

Nie narzekajcie że się znudzi, będziecie grali raz na jakiś czas to się nie znudzi. Dobra sprawa z tym URFem ale graniu cały czas na tym trybie przez kilka dni, wracając do normali była to drastyczna zmiana, ciężko było się przestawić na normalne gry.

Im więcej trybów tym lepiej, nudzi się granie non-stop tego samego a Dominiona czy arama nie chce mi się grywać bo to nudne, nigdy za tym nie przepadałem, jedynie 3/3 jest fajne. Czekam także na Magma Chamber, nowa ciekawa mapa i fajny tryb 1/1 ( Nie te 1/1 na aramie... )

Dla kompromisu, wszystkich sprzeczających się. Moim zdaniem tryby powinny się zmieniać co patch ( te które graliśmy mile widziane także nowe tryby ) dla przybliżenia sytuacji. Patch 4.22 ( OneForAll ) > Patch 4.23 (U.R.F) > Patch 4.24 (PoroKing) itd. Byłoby to najlepsze wyjście ;)

wCAZfSW.png

Opublikowano

KidMod czyt. DzieckoMod jakiegoś gówno działu wypowiada się a gówno wie?

Żart to był taki, że Riot napisał info, że NIBY wprowadzi URF'a i wszyscy "wtf? pewnie prima aprilis" a co niektórzy prosili by naprawde to wprowadzili. Riot sam napisał, że nie spodziewał się takiej reakcji i jednak wprowadził to.

Ja tam czekam na URF'a. A Ty "dziecko modzie" wymyśl swój nick a nie liżesz dupsko dla byłego administratora.

Opublikowano

KidMod czyt. DzieckoMod jakiegoś gówno działu wypowiada się a gówno wie?

Żart to był taki, że Riot napisał info, że NIBY wprowadzi URF'a i wszyscy "wtf? pewnie prima aprilis" a co niektórzy prosili by naprawde to wprowadzili. Riot sam napisał, że nie spodziewał się takiej reakcji i jednak wprowadził to.

Ja tam czekam na URF'a. A Ty "dziecko modzie" wymyśl swój nick a nie liżesz dupsko dla byłego administratora.

Dokładnie. Dzięki, że nie muszę tłumaczyć tego 10 raz. :)

Opublikowano

Fajnie jakby go dodali na SR, bo pamiętam jak srałem z ciekawości jak miałbyć ten Team Builder, a teraz z niego nie korzystam nawet. Znudzi się na bank, ale przynajmiej duży fun jest

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Mi się spodobał ten tryb , mimo , że na nim nie grałem .

Ten tryb nie zastąpi zwykłej rozgrywki SR , lecz doda nową , tak jak w przypadku Wyniesienia . Jest to dla mnie miła wiadomość , czekam na wprowadzenie :_)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Mi się spodobał ten tryb , mimo , że na nim nie grałem .

Ten tryb nie zastąpi zwykłej rozgrywki SR , lecz doda nową , tak jak w przypadku Wyniesienia . Jest to dla mnie miła wiadomość , czekam na wprowadzenie :_)

Prawda. Więcej trybów gry = więcej graczy = ciekawsza rozgrywka

Zawsze jakieś urozmaicenie. :)

Opublikowano

Fajnie by było mieć ten URF cały czas, przynajmniej na boty...Jak był ten URF to w tydzień przybyło im pewnie kilka tysiecy graczy, bo świetnie się grało i było coś nowego.. a teraz te wszystkie zmiany co wyszły to jedno wielkie gówno..

Opublikowano

Jak rito chce coś ulepszyć to zwykle spierdala sprawe pewnie tutaj to samo bedzie usuna jakies cdki czy coś albo zmniejszą nie będzie ten sam fun

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak dla mnie jeżeli wprowadzą kilka tych fajniejszych modów, to będzie super. URF, boty zagłady, 5vs5 tych samych champów to były fajne mody :)

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...