Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URF - Ultra Rapid Fire (na zawsze)

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny tryb, dobrze, że wraca. Chętnie zagram xD

Niestety wraca jak wcześniej pisałem zmodyfikowany i może mieć coś związanego z Doom Botami...

Jak dla mnie normalny URF był dużo lepszy. :)

Opublikowano

Mi sie bardzo podobal ten tryb, lecz nie chcial bym zeby byl na stale, a np zeby byl wlaczony raz na miesiac na 24h.

Raz na miesiąc nie byłoby za rzadko? Nie lepiej na przykład raz na tydzień? :D

Opublikowano

Świetnie, tylko czy wejdzie w sezonie 5, czy w pre-sezonie 6? Już nie rozumiem

Ma być na 100% w sezonie 5, ale jest szansa że będzie w pre-seasonie 5 (czyli tydzień, 2 tygodnie przez s5)

Opublikowano

dawac to k***a na stale ! :D

najlepszy mod jaki zrobili

Potwierdzam. Mam nadzieje, że powstanie także petycja o zostanie normalnego URF'a (żadnego zmodyfikowanego - to nie GMO...)

Pamiętam jak koledze z Bronze V ksułem wszystko i miałem 40 killi na koniec a on 2 i płakał - do tej pory sie do mnie nie odzywa xD

Opublikowano

I na rankedach w queue czekać jak na dominiona o 3 w nocy. Wbija potem taki Ez i traci manę w 2 minucie. Raz co 2 weekendy byłoby lepiej. Nie znudziło by się po 30 dniu nak**wiania. ;) Jeśli wejdzie to nie nabije wyższej dywizji. :(

Opublikowano

I na rankedach w queue czekać jak na dominiona o 3 w nocy. Wbija potem taki Ez i traci manę w 2 minucie. Raz co 2 weekendy byłoby lepiej. Nie znudziło by się po 30 dniu nak**wiania. ;) Jeśli wejdzie to nie nabije wyższej dywizji. :(

Zależy na takim jesteś serwerze ;)

Na przykład na EUNE bardzo dużo osób grało na URF'ie, więc troszke dłużej mógłbyś czekać.

Natomiast jakbyś miał mały ping i grał na NA to czekałbyś najprawdopodobniej tylko troszeczke dłużej. :)

Budowniczy
Opublikowano

Słabo że na zawsze to tak jak dać ip boosta na zawsze bo smurfy nie mają na rune pages albo dajmy na święta zimowy sr i zostawmy go na zawsze bo sie podoba to tak nie działa urf był eventowy i niech eventowym zostanie bo się szybko wypali :(

Odkrywca
Opublikowano

łooo, AP Ez<3    bardzo dobrze ze wraca ten tryb^^

btw. nikt nikogo nie zmusza żeby w to grał

Opublikowano

łooo, AP Ez<3    bardzo dobrze ze wraca ten tryb^^

btw. nikt nikogo nie zmusza żeby w to grał

Racja :)

Aczkolwiek Ultra Rapid Fire to był najpopularniejszy i najlepiej przyjęty tryb gry z wszystkich dotychczas dostępnych.

Gdy ten tryb wejdzie na zawsze to przez pierwsze tygodnie na palcach jednej ręki będzie można policzyć ile osób będzie grało tylko rankedy.

Każdy ma inny gust i inaczej gra. Niektórzy grają dla funu i URF jest dla nich (zdecydowanie ja jestem w tej grupie :D) a są też tacy, którzy grają ciągle gry rankingowe. :)

Opublikowano

Byleby nie było tam mieszaniny Doom Bot'ów, bo wtedy URF straci na grywalności imo, bo za dużo bajerów i cinszko będzie cokolwiek skleić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szczerze to jest mi to obojętne, tryb był dobry ale tylko na krótką metę. Jak dla mnie Ascension czy DOOM Bots było lepsze niż URF, tryby takie jak te powinny być wprowadzane tylko na krótki okres czasu, inaczej szybko się znudzą :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

W ogóle Riot potwierdził wprowadzenie tego urfa na stałe oficjalnie? Czy to tylko domysły?

Na pierwszej stronie masz cytaty. :)

Riot to potwierdził, a kilku graczy/użytkowników napisało to na wikipedii lola.

Było także na reddicie, a później zostało przetłumaczone.

Opublikowano

?XDDDDDDDDDDDDDDDD

Dominion to gówno a URF to najlepszy tryb jaki wyszedł. Nie lubili go tylko jakieś sztywniaki, dla których tylko rankedy są ważne.

Nie żartuj. Jak dominiona wprowadzili tez był na niego hype przez 2tygodnie a potem sie znudził... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...