Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URF - Ultra Rapid Fire (na zawsze)

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj na początku na pewno będzie się to grało głównie, ale po czasie wszystko wróci do normy. Niech go dadzą na stałe. Bardzo fajnie.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oj na początku na pewno będzie się to grało głównie, ale po czasie wszystko wróci do normy. Niech go dadzą na stałe. Bardzo fajnie.

Dokładnie. Na początku będzie szał a później coraz mniej osób to zacznie grać. Co nie znaczy, że źle - gdyż te osoby, które będą chciały grać URF'a będą grały URF'a, a te co chcą rankedy będą grały rankedy. :)

Jprd jakie tępe dzidy.... Ktoś wam karze napierdalać every day na urfie? Wchodzicie kiedy chcecie.

A sam pomysł z*******y :-)

Popieram. Zacząłem lubić Riot po tym jak potwierdzili, że dodadzą URF'a na zawsze. Mam tylko nadzieję, że nie będzie zmodyfikowany...

Jak najbardziej za! W*****a mnie jedno że dużo osób napierdala jakby usuwali Normale, Rankedy i wprowadzali tylko ten tryb on się znudzi po chwili...

Jasne. Zostało to już napisane z 10 razy, ale to prawda - nikt nie każe grać URF'a, a na rankedy się będzie po prostu czekało dłużej. :)

Opublikowano

Oczywiście że jestem za tym by urf nie był na stałe, to chyba oczywiste prawda ?

League of Legends nie jest grą typu, biore postać byle jaką, ide byle gdzie i zabijam

Taki urf na stałe zniszczy totalnie rankedy, normale, teamówki ...

Będą takie osoby w wieku 14-15 lat które przesiedza na urfie całe tygodnie, lecz gdy to się znudzi wejdzie Ci taki na rankeda i tylko zjebie gre ... bo się okaże że fizz jednak zabiera mane ... jeśli riot chcę stworzyć grę dla dzieci którym chodzi tylko by się zabijać i wywywać na chacie to dodając tryb na stałe będą na dobrej drodze do zjebania gry.

Także na koniec, kategoryczne  " NIE " dla urfa na stałe, zjebie to tylko grę.

< Hejt mode on >  ( zapewne wypowiedzą się negatywnie na ten kom. użytkownicy forum w wieku 13-16 lat.

Opublikowano

To potwierdzone info? Kiedy się można spodziewać tego?

BTW shaco i kayle na tym trybie najlepsze xD

Było to już napisane chyba 5 razy. Masz na pierwszej stronie. Tak info jest potwierdzone ze strony RIOT'u :)

Opublikowano

fajny tryb tylko zeby nie bylo na jakiejs małej mapce , tylko na Summoners Rift

Wydaje mi się niestety, że będzie na innej mapie - nie na Summoners Rift, gdyż:

1. Był już URF na SR

2. Moim zdaniem nowa mapa SR nie pasuje do tego trybu

Obym się mylił :)

Opublikowano

Jeśli dodadzą bez większych zmian, to będzie świetnie. Nie znudzi się - sama normalna gra zapewne wam się nie znudziła ;]

Opublikowano

Oczywiście że jestem za tym by urf nie był na stałe, to chyba oczywiste prawda ?

League of Legends nie jest grą typu, biore postać byle jaką, ide byle gdzie i zabijam

Taki urf na stałe zniszczy totalnie rankedy, normale, teamówki ...

Będą takie osoby w wieku 14-15 lat które przesiedza na urfie całe tygodnie, lecz gdy to się znudzi wejdzie Ci taki na rankeda i tylko zjebie gre ... bo się okaże że fizz jednak zabiera mane ... jeśli riot chcę stworzyć grę dla dzieci którym chodzi tylko by się zabijać i wywywać na chacie to dodając tryb na stałe będą na dobrej drodze do zjebania gry.

Także na koniec, kategoryczne " NIE " dla urfa na stałe, zjebie to tylko grę.

< Hejt mode on > ( zapewne wypowiedzą się negatywnie na ten kom. użytkownicy forum w wieku 13-16 lat.

Czemu urf miałby zniszczyć teamowki? I kto dojrzały jeździ po młodszych? Sory ale taka postawa mnie w*****a bo sam masz pewnie 17 i pienisz się do 16

Opublikowano

Troll?

Gdzie tu widzisz trolla?

Trollem to chyba było dodanie tego trybu na tydzień, a później przedłużenie go o tyle samo.

Mam lepsze pytanie. Jak można w tym nie dostrzec trollingu na prima aprilis? xD Nawet w outro filmu jest "RITO games".

Opublikowano

2. Moim zdaniem nowa mapa SR nie pasuje do tego trybu

Przecież nowa mapa różni się tylko wyglądem, dlaczego ma nie pasować?

iHacks  <3

Opublikowano

Mam lepsze pytanie. Jak można w tym nie dostrzec trollingu na prima aprilis? xD Nawet w outro filmu jest "RITO games".

Eh..

Czy Prima Aprilis było w lipcu, kiedy "rito" games ogłosiłi, że dodają URF'a na stałe?

Przecież nowa mapa różni się tylko wyglądem, dlaczego ma nie pasować?

Właśnie - różni się tylko wyglądem, a moim zdaniem nowy wygląd tej mapy nie pasuje do ciągłych teleportów jak do tamtej. Użyj wyobraźni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...