Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URF - Ultra Rapid Fire (na zawsze)

Renshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pamiętacie tryb URF? Był genialny i ma być dodany w sezonie 5

Ma zostać dodany na stałe w 5 sezonie

Ultra Rapid Fire to przyszłość League of Legends, a przyszłość właśnie nadeszła. Ta ogromna aktualizacja wejdzie już w przyszłym przed-sezonie i pozwoli każdemu graczowi wpływać na losy rozgrywki w każdym etapie meczu

Co o tym sądzicie?

Był także tak jakby "szantaż" (zapomniałem słowa :D) ze strony Riotu, ponieważ gracz "TSM Reginald" złożył petycję, w której prosił o dodanie URF'a na stałe.

Zebrał niecałe 78.000 głosów (a musiał mieć minimum 25.000), więc całkiem sporo i troszke więcej. :D

Co sądzicie o tym trybie?

Chcielibyście żeby był na zawsze czy nie, bo na przykład długo by się czekało na normale/aramy/rankedy itp?

Czy ten tryb szybko by się znudził i powinien wrócić, czy też nie?

Dodam jeszcze, że Riot nie wprowadzi Ultra Rapid Fire takiego jak był wcześniej, mimo tego, że znaczna część graczy nie chce/nie chciała zmian.

Riot L4T3NCY zamieścił post kilka miesięcy temu o takiej treści:

Byliśmy przytłoczeni pozytywnym odzewem na temat trybu URF. Jesteśmy zadowoleni, że wszyscy bawili się na nim równie dobrze jak my. Podobnie jak pokazaliśmy to z trybem One For All: Mirror Mode popularne tryby gry powrócą w pewnym momencie. Przed ich powrotem musimy je jednak nieco ulepszyć, aby zapewnić ich lepszy odbiór dla graczy, co będzie się równało z radochą dla wszystkich.

Patrząc na popularność URF-a chcemy go przywrócić i uczynić go jeszcze lepszym. Też chcemy na nim pograć!

Zmieniłem w drugim cytacie kursywę, ponieważ utrudniało to bardzo bardzo mało (ale utrudniało) przeczytanie

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie urf raz na jakiś czas byłby całkiem dobrym pomysłem, ale jeżeli miałby zostać na stałe to byłaby to beznadzieja -,-

Opublikowano

Jak dla mnie urf raz na jakiś czas byłby całkiem dobrym pomysłem, ale jeżeli miałby zostać na stałe to byłaby to beznadzieja -,-

Nikt przecież nie kazałby Ci na nim grać dzień w dzień, ale raz czy dwa razy na tydzień to spoko opcja :) 

Dla mnie URF był dobrym sposobem na relaks po rankedach :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy ja wiem aramy sa dla zabawy domiony czekasz 2min w kolejce i jakos malo w tym zabawy a normale to nic nadzwyczajnego moglo by wreszcie byc cos innego na stale.

Opublikowano

Fajnie by było, ale później nie dziwcie się że wam się nudzi jak będziecie grali w ten tryb non stop. Ja bym grał tylko dla relaksu i dla funu.

Opublikowano

Ciesze się z tego powodu ale boję się, że jak będzie na stałe to znudzi mi się po chwili, a jak był przez dwa tygodnie i potem czekać rok no to też tak inaczej.

Opublikowano

Gdyby był dostępny regularnie raz w tygodniu przez 24h to byłoby bardzo dobrze.

Jak będzie dodany na stałe to znudzi się po 2 miesiącach :D

Opublikowano

Gdyby był dostępny regularnie raz w tygodniu przez 24h to byłoby bardzo dobrze.

Jak będzie dodany na stałe to znudzi się po 2 miesiącach :D

Chyba po 2 tygodniach jak by ktoś bez przerwy grał.

Opublikowano

Przeciez nikt was k***a nie zmusza do grania na tym trybie cwiercmozgi, ogolnie to z*******a sprawa.

Opublikowano

Nope. Potem pójdą tacy grać urfy, wrócą po 200 na rankeda bo nudne, a tu się mana regeneruje, a tu spelle cooldown, a więc sobie nafeeduje taki 0/10.

Ciekawy tryb, ale na pewno nie na stałe. Udostępniany na eventy - ok <3 

Opublikowano

Aaa tam sapiecie się że się znudzi.

Nikt wam przecież nie każe grać w to cały czas.

Jak dla mnie na + bo uwielbiałem ten tryb i czekam z niecierpliwością na URF-a podczas każdego eventu. Jak by wprowadzili na stałe byłoby bosko... *-*

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Zapomniałem jeszcze dodać, że gdy wprowadzą tryb URF będzie on zmodyfikowany (mimo, że znaczna część graczy wolała grać na starym/zwykłym URF'ie)

Byliśmy przytłoczeni pozytywnym odzewem na temat trybu URF. Jesteśmy zadowoleni, że wszyscy bawili się na nim równie dobrze jak my. Podobnie jak pokazaliśmy to z trybem One For All: Mirror Mode popularne tryby gry powrócą w pewnym momencie. Przed ich powrotem musimy je jednak nieco ulepszyć, aby zapewnić ich lepszy odbiór dla graczy, co będzie się równało z radochą dla wszystkich.

Patrząc na popularność URF-a chcemy go przywrócić i uczynić go jeszcze lepszym. Też chcemy na nim pograć!

Opublikowano

Następny dominion ? 

?XDDDDDDDDDDDDDDDD

Dominion to gówno a URF to najlepszy tryb jaki wyszedł. Nie lubili go tylko jakieś sztywniaki, dla których tylko rankedy są ważne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...