Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwy Silver?

DeyFo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pickujesz championy typu Vlad to się nie dziw, że nie możesz wyjść. Mi S5-G5 zajęło jakieś 4 dni, gdzie grałem i na mainie i na tym smurfie.

PS. 130 farmy w 24 minuty championem, który bierze wave na 2 skille to chyba trochę mało, co?

Opublikowano

o jaki biedny ja ciagle nob tem i silvero ;/ wszyscy wyzej ode mnie sa gorsi ode mnie ale mieli farta do temów i wyszli ;/ co zrobić pomocy ;/ 

Opublikowano

Nie proszę o ocenianie mojej gry, ale chyba trudno wyjść, kiedy trafia się na drużynę, w której robią 0/10 i wychodzą. Tak po prostu.

Oczywiście przepraszam tutaj mega ultra koxów z tego forum, dla których wbicie Challengera to godzinka roboty.

Jak pickujesz championy typu Vlad to się nie dziw, że nie możesz wyjść. Mi S5-G5 zajęło jakieś 4 dni, gdzie grałem i na mainie i na tym smurfie.

PS. 130 farmy w 24 minuty championem, który bierze wave na 2 skille to chyba trochę mało, co?

Tak, to mało.
Opublikowano

Wyjaśnisz cenzure nicków?

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

tak, bo wyjście wyżej zależy od tylko jednego meczu 

Są tacy dobrzy, że więcej nie potrzebują (oczywiście ich zdaniem).

Wyjaśnisz cenzure nicków?

Uznałem, że nikomu nie będą potrzebne.

Opublikowano

Są tacy dobrzy, że więcej nie potrzebują (oczywiście ich zdaniem).

Uznałem, że nikomu nie będą potrzebne.

Hmm... wystarczy na jakimś op.gg wstukać nick enemiesa i tak czy tak nicki będą znane. xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

http://screenshooter.net/100249043/ixyebbm masz stare gry jak smurfowałem w silverze, chcesz to wejdź na op.gg i poszukaj innych, silver nie jest dywizją tylko free winami

Ale pomyśl o tym, że kiedy ktoś robi 0/10 i wychodzi, a za nim jeszcze ktoś inny, to nie jest kolorowo. Czy to na silverze, czy to na diamencie, czy gdzie indziej. LoL to nie CS, gdzie możesz ugrać sam na pięciu. Tutaj nie dasz rady mając 0/10 na typa, który ma 20/0. Nie licząc farmy oczywiście.

Opublikowano

Ale pomyśl o tym, że kiedy ktoś robi 0/10 i wychodzi, a za nim jeszcze ktoś inny, to nie jest kolorowo. Czy to na silverze, czy to na diamencie, czy gdzie indziej. LoL to nie CS, gdzie możesz ugrać sam na pięciu. Tutaj nie dasz rady mając 0/10 na typa, który ma 20/0. Nie licząc farmy oczywiście.

Dobra widzę, że z Tobą nie ma co, bo i tak będziesz ślepo bronić swojego, jakoś ja czy inne osoby z diamondu wyszły z silvera bez większych problemów, a boosterzy to już w ogóle, ale Ty masz takiego pecha, że nie możesz, #160cs_24min

Pozdrawiam i powodzenia w grach rankingowych przywoływaczu!

Opublikowano

Owszem, nawet w srebrze zdarzy się gra, której nie można wygrać, ale tego jest tak mało, że spokojnie da się wyjść wyżej.

Budowniczy
Opublikowano

@2up mistrzu to czemu nie wyjdziesz z diamentu czyzby noob teamy? Riot Cie karze eune to gowno? O boze jak mi przykro ze siedzisz w tym diamencie eune haha^^.

Co do tematu to racja nie wygrasz kazdej gry i tego nie zmienisz lowy z diamentu eune beda sie mieli za panow tego tez nie zmienisz masz czas wybijesz sie kiedys grasz dla przyjemnosci i zabicia czasu tak? A nie dla pochwalenia sie dywizja w gimbie.

Opublikowano

Masz rację co do tych gier, nie zawsze idzie po twojej myśli.

Mi także nie raz się trafiało, że mecz do wygrania, a tu klapa i GGWP dla enemy :(

Jak tutaj ludzie gadają, że sam mecz wygrywa, ale to głupie gadanie.

Samemu meczu nie wygrasz, jeżeli twój team ssie i nie chcę się słuchać :)

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Dobra widzę, że z Tobą nie ma co, bo i tak będziesz ślepo bronić swojego, jakoś ja czy inne osoby z diamondu wyszły z silvera bez większych problemów, a boosterzy to już w ogóle, ale Ty masz takiego pecha, że nie możesz, #160cs_24min

Pozdrawiam i powodzenia w grach rankingowych przywoływaczu!

#129cs_24min* jeśli już ;)

@2up mistrzu to czemu nie wyjdziesz z diamentu czyzby noob teamy? Riot Cie karze eune to gowno? O boze jak mi przykro ze siedzisz w tym diamencie eune haha^^.

Co do tematu to racja nie wygrasz kazdej gry i tego nie zmienisz lowy z diamentu eune beda sie mieli za panow tego tez nie zmienisz masz czas wybijesz sie kiedys grasz dla przyjemnosci i zabicia czasu tak? A nie dla pochwalenia sie dywizja w gimbie.

Racja, ale ogólnie chodzi o to, że nie rozumiem ludzi którzy piszą coś w stylu "Jakbyś umiał grać to byś wyszedł". Nie do mnie, ale do innych osób, które zakładają tematy z pytaniami: Jak wyjść? Kim gdzie grać? itd.

Dlatego pokazuje dowód tym (pseudo) "koxom", którzy myślą, że są fajni pisząc takiego typu rzeczy, a tak naprawdę to gówno wiedzą.

PS. Tak, mieliście szczęście, że trafialiście na porządną drużynę. Tak, mieliście szczęście, że wyszliście wyżej. Nie wyszliście dlatego, że jesteście najlepsi ;)  (Oczywiście nie mówię tu o wszystkich)

Opublikowano

Sam siedze w silverze i rozumiem, nie mam poważnych problemów by wygrać ale naprawde są tam idioci których nie ma nawet w brązie. Wczoraj ranked oczywiście ja sam wygrałem topa na swoją największą kontre ale co z tego jeżeli miałem 2 v 5 od połowy meczu...

Opublikowano

Ziomeczku nie gram na EUNE, a S5 skończyłem na promote do mastera i odechciało mi się grać w lola, ja nie płaczę, że mam noob team, więc nie wiem skąd to wywnioskowałeś, najwidoczniej jesteś jakimś jasnowidzem z polsatu i czytasz mi w myślach. W s5 wbiję challengera na EUW jak nie zacznę rzygać tą grą, nie martw się. Lepiej ustaw sobie swoją dywizję pod nickiem to się pośmiejemy xD

Opublikowano

Easy, lol.

Wyobraz sobie, ze jakis booster jest na twoim miejscu.

Win? 

y... Na 90%

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Rozumiem, że chcesz mieć tylko większą dywizje żeby koledzy widzieli ;) 4 lata wychodziłem do diamentu grając po 100 rankedow na sezon więc daj sobie siana i czas ;)

Źle rozumiesz ;) Ale dzięki za radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...