Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwy Silver?

DeyFo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego pokazuje dowód tym (pseudo) "koxom", którzy myślą, że są fajni pisząc takiego typu rzeczy, a tak naprawdę to gówno wiedzą.

PS. Tak, mieliście szczęście, że trafialiście na porządną drużynę. Tak, mieliście szczęście, że wyszliście wyżej. Nie wyszliście dlatego, że jesteście najlepsi ;)  (Oczywiście nie mówię tu o wszystkich)

Dowód? Jaki dowód? Screen z jednej gry gdzie miałeś pozytywne K/D/A z marną farmą. Jak widać siedząc w S4 (baardzo blisko brązu) wiesz po prostu lepiej od graczy, którzy ten etap mają już dawno za sobą. Właśnie dlatego masz problemy z pięciem się wyżej - zero pokory i krzty samokrytycyzmu. Najlepsi sportowcy też mają "szczęście". Godziny treningów nie mają znaczenia. Wszystko rozbija się tylko i wyłącznie o czynnik losowy <_<  

Edit: Podaj linka do op.gg i pochwal się resztą meczy. Jestem ciekawy czy zawsze masz pozytywne K/D/A (co jak na mentalnego challengera w srebrze IV nie powinno być wielkim problemem)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Źle rozumiesz ;) Ale dzięki za radę.

Graj tam gdzie się czujesz pewnie, ale najpierw zadaj sobie pytanie gdzie się najlepiej czujesz np mid a jeśli ktoś Cię tam nie puści to wybierz 2 rolę w której dobrze się czujesz, pamiętaj, że na supporcie też trzeba umieć grać bo jak widzę takich pseudo supportow z Silver to lepiej jak by grali x2 adc i większa szansa na win niż supp który nic nie robi i tylko przeszkadza a takto by jakiś dmg zadał na tym adc
Opublikowano

Dowód? Jaki dowód? Screen z jednej gry gdzie miałeś pozytywne K/D/A z marną farmą. Jak widać siedząc w S4 (baardzo blisko brązu) wiesz po prostu lepiej od graczy, którzy ten etap mają już dawno za sobą. Właśnie dlatego masz problemy z pięciem się wyżej - zero pokory i krzty samokrytycyzmu. Najlepsi sportowcy też mają "szczęście". Godziny treningów nie mają znaczenia. Wszystko rozbija się tylko i wyłącznie o czynnik losowy <_<  

Edit: Podaj linka do op.gg i pochwal się resztą meczy. Jestem ciekawy czy zawsze masz pozytywne K/D/A (co jak na mentalnego challengera w srebrze IV nie powinno być wielkim problemem)

ObiOnePL (EUNE). Nie ma za co. Poza tym, przeczytaj, o co mi konkretnie chodzi. Bo nie o pokazywanie moich statystyk i mówienie, że jestem dobry ;)

Graj tam gdzie się czujesz pewnie, ale najpierw zadaj sobie pytanie gdzie się najlepiej czujesz np mid a jeśli ktoś Cię tam nie puści to wybierz 2 rolę w której dobrze się czujesz, pamiętaj, że na supporcie też trzeba umieć grać bo jak widzę takich pseudo supportow z Silver to lepiej jak by grali x2 adc i większa szansa na win niż supp który nic nie robi i tylko przeszkadza a takto by jakiś dmg zadał na tym adc

Gram na topie, ale nieraz mnie na niego nie puszczają :( Najlepiej się tam czuję, nie nudzę się, i oczywiście gra mi się tam najprzyjemniej. Minusem jest to, że trudno cokolwiek zrobić na topie (no bo przecież nie zrobię penty Maokaiem i nie wygram sam gry :p)

Budowniczy
Opublikowano

Ziomeczku nie gram na EUNE, a S5 skończyłem na promote do mastera i odechciało mi się grać w lola, ja nie płaczę, że mam noob team, więc nie wiem skąd to wywnioskowałeś, najwidoczniej jesteś jakimś jasnowidzem z polsatu i czytasz mi w myślach. W s5 wbiję challengera na EUW jak nie zacznę rzygać tą grą, nie martw się. Lepiej ustaw sobie swoją dywizję pod nickiem to się pośmiejemy xD

Wiesz widzac w temacie w ktorym autor sie pyta kto jest najlepsza riven na swiecie piszesz ze ty i boxbox musisz miec strasznie wysokie ego najczesciej osoby majace sie za c**j wie kogo obwiniaja swoja druzyne za przegrana.

Ja mam stety nie stety diament na wescie wole sobie pograc teamowki niz katowac w solo ale nie mam sie za niewiadomo kogo nie wygram kazdej gry czy to na diamencie czy na silverze ba nawet levelujac czasami konta zdarzy mi sie przegrac league of legends jest gra druzynowa i granie w nia solo nie ma dużego sensu.

P.S no tak granie solo ma sens jeśli najwazniejsza rzeczą dla Ciebie jest osiągnięcie challengera twoja droga, chleba Ci to nie da gry są dla zorganizowania sobie wolnego czasu w jakiś ciekawy sposob.

Opublikowano

Wiesz widzac w temacie w ktorym autor sie pyta kto jest najlepsza riven na swiecie piszesz ze ty i boxbox musisz miec strasznie wysokie ego najczesciej osoby majace sie za c**j wie kogo obwiniaja swoja druzyne za przegrana.

Ja mam stety nie stety diament na wescie wole sobie pograc teamowki niz katowac w solo ale nie mam sie za niewiadomo kogo nie wygram kazdej gry czy to na diamencie czy na silverze ba nawet levelujac czasami konta zdarzy mi sie przegrac league of legends jest gra druzynowa i granie w nia solo nie ma dużego sensu.

Dokładnie. Bez normalnej drużyny nie zrobisz nic.

Opublikowano

Dobra, jeden screen gdzie ludzie zrobili żałosne staty i jest widoczne, że nie otrzymali żadnej pomocy nie świadczy o niczym. Gdyby tej kacie pomóc i zostawić te 5 fragów, które ma na asystach z pewnością by dała radę coś ugrać. Poza tym widać, że jungler pomagał jak najbardziej na topie, a inne linie miał gdzieś. 

Może naucz się, że jak grasz z ludźmi na swoim poziomie to im jakoś pomóc też trzeba? 

+ Vlad mi do tego teamu compu wcale nie pasuje. 

Opublikowano

Szukanie wymówki. Chcesz wyjść z silvera to się zabierz za to odpowiednio. Polecam oglądać streamy na twitchu i czytać informacje na temat każdej linii jakiej grasz. Słabe punkty, kiedy warto, a kiedy nie warto zaatakować a wybijesz się w przeciągu jednego sezonu nawet i do low diamond. Życzę i górnej półki :P

Opublikowano

Samemu mozna wygrac mecz, pierwszy lepszy ADC i cisniesz przy noob teamie solo topa (dziwne? w silverze/brazie i goldzie to najlatwiejszy sposob na wina przy noob teamach), szybko sie feedujesz, zgarniasz first bloody jak dasz rade, farmisz wszystkie linie, robisz dragona, uprzykrzasz zycie wrogiemu adc i postacia z burstem mocnym, nastepnie szybki split push na liniach i samemu sie wygrywa... albo robisz solo pente kata, zedem czy czymkolwiek i szybko niszczysz wieze na jednej linii, i jak najwiecej inhibitorow, jak zniszczysz inhibitor a masz jeszcze troche minionow swoich, a wrogowie jeszcze ci nie zagrazaja to mozesz sie pokusic o zniszczenie wiez nexusa... w brazie na 90% to dziala, chyba ze trafisz na smurfy/boosterow....

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Powiedz mi co ty masz z tym Frozen Heartem? o.O 

• Na Lux, Gravesa Frozen Heart
  • Ta farma 40 minuta lux 96cs
  • Vlad 23 min 129cs
  • Nunu 85cs
  • Poppy - hydra + widzę że składałeś Statika  xD
  • Nocturne jako drugi item ( pierwszy ten z jungli ) to Statik  xD
  • Grasz championami, którymi sam nie wygrasz np. gp, mundo, nunu, vlad. Tzn mógłbyś ale nie będę wymieniać...
  • "Kupił 1 wardów" - OP.GG - lub w ogóle - Nic dodać, nic ująć

- Każdy z Elohell myśli tak samo "U are noob. Im The best". Więc przywyknij

- Napisałeś "Na feeduje 0/10 i wyjdzie" - Tylko problem w tym że wyszedł thresh, który miał 0/3, więc nie wyolbrzymiaj.

- Można wygrać mecz 4vs5, nie raz takie wygrywałem.

- Grę można wygrać jak są nafeedowani przeciwnicy.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Podsumowanie:

1. Przykro mi ale musisz się jeszcze poduczyć grania w League Of Legends.
  2. Dowiedzieć się pewnych kwestii.
  3. Wiedzieć jakie itemy składać, jakie są sytuacyjne ( na pewno nie frozen heart na gravesa czy lux )
  4. Starać się kupować wardy ( Te 4 są lepsze niż ich brak )
  5. Musisz zacząć grać innymi championami. ( Team słaby, ty dobry, gp sam nie wygra )
  6. Roamowanie - np. teleport nie służy tylko po to by z z bazy wrócić się na swoją linie.

Powodzenia  ^_^

wCAZfSW.png

Opublikowano

@bandan

Wielki + za checi, ale po tym jak sie czyta ten temat to autor i tak pojdzie w swoje.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Też tak myślałem, teraz S3 to tam sobie. Mid/late champ zawsze był i będzie najlepszy - wszystko co trzeba robić to def, np ja gram sobie takim nasusem, wygrałem kiedyś 54-36, czemu? Bo late, jedynie co Cię potrafi zmieść na topie to garen i ogarnięta fiora z jej w. dodatkowo skladam bloodthrister a reszta tank, przy 500-700 stackach ile to hp regeneruje o boże, albo taki veigar ;) Przede wszystkim najczęściej problemem jest team, bynajmniej nie umieją grać najczęściej, ale jak pokażesz że nasus/veigar>3 gracze to pójdą za tobą.

Opublikowano

@kjuba225

Ja mu tylko napisałem co robi źle, co z tym zrobi to jego sprawa, jak nie zmieni tego to będzie siedział tam gdzie jego miejsce.

@eVoquen

Ale przecież lepiej dać surrender niż farmić i defować do late.

Tak po za tym, czy ja dobrze kur** zrozumiałem? Bloodthrister na NASUSa?!

wCAZfSW.png

Opublikowano

@kjuba225

Ja mu tylko napisałem co robi źle, co z tym zrobi to jego sprawa, jak nie zmieni tego to będzie siedział tam gdzie jego miejsce.

@eVoquen

Ale przecież lepiej dać surrender niż farmić i defować do late.

Tak po za tym, czy ja dobrze kur** zrozumiałem? Bloodthrister na NASUSa?!

No ja niestety przeciw surrenderowi ZAWSZE ^^

Sam spróbuj, na pewno da ci więcej niż jakiś trinty lub coś na tanka, chyba że nie umiesz stackować to już lepiej nie kombinować.

Opublikowano

No ja niestety przeciw surrenderowi ZAWSZE ^^

Sam spróbuj, na pewno da ci więcej niż jakiś trinty lub coś na tanka, chyba że nie umiesz stackować to już lepiej nie kombinować.

Niestety?

To ja nie wiem jak ty wygrywasz :D Dla 4Funu na normalach składałem infnity, kryty z Q po 2,5k ale to dla zabawy tylko. Na rankedzie lepiej grać normalnie. Umiem, tylko to głupie. Dmg i tak masz powystackowaniu shen stackuje się z Q, nie trinity ale iceborn.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Niestety?

To ja nie wiem jak ty wygrywasz :D Dla 4Funu na normalach składałem infnity, kryty z Q po 2,5k ale to dla zabawy tylko. Na rankedzie lepiej grać normalnie. Umiem, tylko to głupie. Dmg i tak masz powystackowaniu shen stackuje się z Q, nie trinity ale iceborn.

Każdy ma swoje zdanie, dla mnie jednak bt będzie core itemkiem, po 500 hp z q potrafi wyleczyć, czyli w skrócie godmode.

Opublikowano

P.S no tak granie solo ma sens jeśli najwazniejsza rzeczą dla Ciebie jest osiągnięcie challengera twoja droga, chleba Ci to nie da gry są dla zorganizowania sobie wolnego czasu w jakiś ciekawy sposob.

Co Ty mi typie pierdolisz o chlebie, taki Toyz czy ktoś inny za granie w grę by sobie kupił piekarnie i Okrasę, żeby mu chleb piekł. xD Jakbyś miał mózg to byś zrozumiał, że to "ja jestem najlepszą Riven" było dla beki, ale jak pacan z dwucyfrowym IQ wejdzie na forum to oczywiście spinać o takie coś zacznie. A i nie obwiniam zawsze (czasami wiem, że ja swoje zagrałem robiąc np. 7:2 lanem + tp na bota i drugie tp na drake), ale jak po moim zroamowaniu enemy adc wychodzi z lane'a 5:1 to chyba nie moja wina i wiem, że to nie była gra mojego teamu, no trudno, może w następnej pójdzie im lepiej.
Opublikowano

Dobra, jeden screen gdzie ludzie zrobili żałosne staty i jest widoczne, że nie otrzymali żadnej pomocy nie świadczy o niczym. Gdyby tej kacie pomóc i zostawić te 5 fragów, które ma na asystach z pewnością by dała radę coś ugrać. Poza tym widać, że jungler pomagał jak najbardziej na topie, a inne linie miał gdzieś. 

Może naucz się, że jak grasz z ludźmi na swoim poziomie to im jakoś pomóc też trzeba? 

+ Vlad mi do tego teamu compu wcale nie pasuje. 

Po 1. byłem first pickiem. Po 2. Radziłem sobie bez junglera. Po 3. W 10 minucie nie miałem już komu pomagać, bo Thresh i Vayne wyszli ;) Po 4. czasami kiedy będę chciał pomóc, dam po prostu free triple. Przykładem był bot w tej grze.

Jesteś c*****y. To forum to nie wiadro na łzy xD

Szkoda, że nie rozumiesz treści tego tematy :/

Powiedz mi co ty masz z tym Frozen Heartem? o.O

• Na Lux, Gravesa Frozen Heart
  • Ta farma 40 minuta lux 96cs
  • Vlad 23 min 129cs
  • Nunu 85cs
  • Poppy - hydra + widzę że składałeś Statika  xD
  • Nocturne jako drugi item ( pierwszy ten z jungli ) to Statik  xD
  • Grasz championami, którymi sam nie wygrasz np. gp, mundo, nunu, vlad. Tzn mógłbyś ale nie będę wymieniać...
  • "Kupił 1 wardów" - OP.GG - lub w ogóle - Nic dodać, nic ująć

- Każdy z Elohell myśli tak samo "U are noob. Im The best". Więc przywyknij

- Napisałeś "Na feeduje 0/10 i wyjdzie" - Tylko problem w tym że wyszedł thresh, który miał 0/3, więc nie wyolbrzymiaj.

- Można wygrać mecz 4vs5, nie raz takie wygrywałem.

- Grę można wygrać jak są nafeedowani przeciwnicy.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Podsumowanie:

1. Przykro mi ale musisz się jeszcze poduczyć grania w League Of Legends.
  2. Dowiedzieć się pewnych kwestii.
  3. Wiedzieć jakie itemy składać, jakie są sytuacyjne ( na pewno nie frozen heart na gravesa czy lux )
  4. Starać się kupować wardy ( Te 4 są lepsze niż ich brak )
  5. Musisz zacząć grać innymi championami. ( Team słaby, ty dobry, gp sam nie wygra )
  6. Roamowanie - np. teleport nie służy tylko po to by z z bazy wrócić się na swoją linie.

Powodzenia  ^_^

Nunu się trudno farmi. Lux grałem na supporcie. Gravesem byłem sam na bocie, bo w silverze weszła nowa meta dwóch junglerów. Nie tylko Thresh wyszedł, ale też Vayne, która 0/10 miała. Weszła tylko pod koniec.

Wiem co to roamowanie, ale głupio byłoby pomóc na bocie i dać triple Dravenowi. Dla niego double w 5 minucie to był pikuś.

I to na tyle, jeśli chodzi o mnie.

Opublikowano

@DeyFo

Nunu trudno się farmi? Każdą postacią farmi się tak samo! Lux na supporcie :D Czyli nie wyszło to z elohell? :D Myślisz że jak zagrasz czymś z Dmg to ugrasz? Na supporta tylko z CC... Gravesem sam na bocie, to co? To nie zmienia faktu żebyś budował frozen hearta. Dobra jest 2 Junglerów to graj swoje, defuj. Nie flamuj, czekaj do LateGame...

A tak po za tym wymieniłem prawie wszystko co robisz źle ( podczas gry jeszcze by się coś znalazło ), a ty dalej przywołujesz mi sytuacje z leaverami. Nic nie zmienisz z tego co widzę, więc temat i pomoc wszystkich była zbędną, powodzenia.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Pewnie, przecież Nunu świetnie farmi. Nawet Zed się może przy nim schować.

Defowałem, nie flamowałem. Nie wiem dlaczego tak napisałeś.

Opublikowano

A ja w kazdej grze roamuje po 10 minucie i wygrywam 80% gier.

Mówisz, że będąc w bronzie wygrywasz 80% gier? Jeśli grałbyś 10 pierwszych rankedów, wygrałbyś 8 czyli nie byłbyś w brązie.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...