Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl ~ poszukujemy osób na otwarte beta testy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8812314179876221265565.pngWitamy.

Witam zapraszam na otwarte beta testy naszego reaktywowanego serwera Xantis.pl !

Wielu graczy pisało do nas w sprawie reaktywacji, więc postanowiliśmy ją zrobić. Beta testy będą trwały do końca tygodnia. 

Sponsor doda zapowiedź serwera kilka dni przed startem.

Download:

Client: https://mega.co.nz/#...ZFUlFfNoMDKtlUk

Skan: http://scr.hu/3435/za7qh

Strona: Xantis.pl

Posiadamy również ts'a. IP podam na PW.

Team

-[DEV]Maxrik

-[HA]Xray

-[GA]HarveyDent 

-[sGM]Sreeng

-[AF]Lothos

-[MF]Neever aka Fanatyk

Chętnych zapraszamy na serwer i życzymy miłego testowania !

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam gry, Administracja a dokładniej X'ray jest niedojrzałym 15 letnim dzieckiem zadufanym w sobie nie posiadającym żadnych umiejętności. Szczerze mówiąc miałem okazję współpracować z nim przez kilka dni gdzie potem za przeproszeniem zajebał mi pliki serwerowe i mnie unikał , ale że jestem osobą jaką jestem zrobiłem dym na jego serwerze po czym dostałem bana a on został wyjebany z teamu :) .  

Pozwolę sobie użyć bardzo mądrego cytatu  który mówi sam za siebie : ,,Są ludzie i są k***y " 

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@LegendarnyKeri

Rozumiem ze tym 2 jesteś ty? ;)

Zajebal ci pliki powiadasz? Widzisz ja miałem okazje pisać kilka razy na gg z tobą i wydaje mi się ze to ty jesteś zadufanym w sobie 15latkiem którego przez 2 tygodnie nie było, nie poinformowałeś nikogo ze cię nie będzie, nic nie zrobiłeś a na koniec chciałeś być adminem serwera. No sorry ale to ja zdecydowałem ze wywalamy cię z ekipy bo nic nie robiłeś. Tyle w temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oj Keri, keri. Znamy się jako tako, każdy może dostać drugą szansę, a powiem Ci, że Ray się zmienił i to bardzo.

Wie co chce robić, wcześniej może było inaczej, nie wiem.

Zapraszam na beta testy, warto. ;)

Pozdrawiam i życzę miłej gry, [AF] Lothos. 

Opublikowano

Szczerze to ostro mnie wkur*****cie, chciałbym się zapytać jak team, który nie ma pojęcia o plikach, co tam się znajduje, w dodatku idiota (inaczej się tego człowieka nie da nazwać) jest technikiem? Chyba nikt sobie nie przypomniał, wspomniał co robił na pierwszej edycji serwera, no właśnie co, kto rozdawał prawa na lewo i prawo? Wystarczyło wejść na tsa, przylizać mu tyłek i już, zresztą, po starcie tego xantisa też pewnie tak będzie i jestem pewien w 100% że nie wyeliminowaliście wszystkich błedów z gry, a troche ich było, odradzam współpracy, szkoda mi troche maxa, bo traci hajs jak głupi, powodzenia. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Oj tam weight. Tym razem administracji ja pilnuje i nikt bez mojej wiedzy do ekipy nie dojdzie. Co do xraya to chłopak się wyrobi. Teraz dużo robi, chłopak nie do poznania. A dedyk mam opłacony na rok, wiec będzie stal długo(dedyk został po szanownej administracji naevia.pl której serdecznie nie polecam.)

Opublikowano

Cieszę się, że serwer wystartuje ponownie :P 

Szczególnie przypadł mi do gustu i czekałem na reaktywacje ^^

Opublikowano

@Maxrik

Do Ciebie nic ziomek nie mam, lecz x'ray poprostu niestosownie się zachował i tyle w temacie, nie mam zamiaru się kłucić a ty nie musisz nikogo bronić , wyraziłem swoją opinię i tyle mordko , każdy ma prawo do własnego zdania , ja stwierdziłem swoje na zasadzie faktów. :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Administracjia to dzieci nie mówię że wszyscy . Ale jak gadałem na tsie z 2 osobami z Administracji to głos 12-latka . Więc bez komentarza . 2 pytanie Te same pliki co na starcie były ? Znowu padnie po tygodniu ?

Opublikowano

Administracjia to dzieci nie mówię że wszyscy . Ale jak gadałem na tsie z 2 osobami z Administracji to głos 12-latka . Więc bez komentarza . 2 pytanie Te same pliki co na starcie były ? Znowu padnie po tygodniu ?

ta pliki sprzed wyłączenia,

btw. mam pytanie co oferujecie bt i czy tym razem rozdacie t 'nagrody-smy' bo na "s1" xray się deklarował i nic z tego nie wyszło.

btw2. czy macie zamiar poprawić wszystkie bugi i backdoory? bo chyba nie sądzicie że zostawiłem je full odbugowane, ale co tam pomęczcie się^^, na początek polecam sprawdzić tarcze.

btw3. czy xrayxagrsywnychłopak znowu będzie wyzywał graczy?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na team.

I to jest redaktor metin2! Wypowiedź na najwyższym poziomie. To forum serio na psy schodzi.

ta pliki sprzed wyłączenia,

btw. mam pytanie co oferujecie bt i czy tym razem rozdacie t 'nagrody-smy' bo na "s1" xray się deklarował i nic z tego nie wyszło.

btw2. czy macie zamiar poprawić wszystkie bugi i backdoory? bo chyba nie sądzicie że zostawiłem je full odbugowane, ale co tam pomęczcie się^^, na początek polecam sprawdzić tarcze.

btw3. czy xrayxagrsywnychłopak znowu będzie wyzywał graczy?

Weight myślałem że ty jesteś okey. Widocznie trochę się myliłem, niedawno sam do mnie pisałeś że chcesz dołączyć do ekipy, a teraz próbujesz się odegrać bo nie wyszło.. Ale zaraz ci odpowiem na twoje pytania.

Ad.1 Na to ci nie odpowiem bo sam nie wiem.

Ad.2 Gwarantuje ci że backdorów nie zostawiłeś bo pliki są z czasu zanim jeszcze odszedłeś z ekipy(nie wiem czy wiesz ale były robione kopie zapasowe codziennie o 05:00)

Ad.3 O xrayu napisałem wyżej, ale napiszę ci jeszcze raz żebyś zauważył. Każdy zasługuje na 2 szanse, ja mu to obiecałem i dotrzymam słowa, nie odgrywaj się na nas za to że nie jesteś w ekipie, bo sam z niej zrezygnowałeś jakieś 2 tygodnie temu. Możesz pisać, wyzywać nas takimi kreatywnymi wypowiedziami jak pana szanownego Redaktora Metin2 o nicku @Ambrozjak ale jak masz chociaż trochę honoru to się ogarniesz.

Ja skończyłem rozmowę z tobą, jak chcesz popisać zapraszam na gg, podawać Ci nie muszę bo masz. :)

Pozdrawiam

Maxrik.

Opublikowano

I to jest redaktor metin2! Wypowiedź na najwyższym poziomie. To forum serio na psy schodzi.

Weight myślałem że ty jesteś okey. Widocznie trochę się myliłem, niedawno sam do mnie pisałeś że chcesz dołączyć do ekipy, a teraz próbujesz się odegrać bo nie wyszło.. Ale zaraz ci odpowiem na twoje pytania.

Ad.1 Na to ci nie odpowiem bo sam nie wiem.

Ad.2 Gwarantuje ci że backdorów nie zostawiłeś bo pliki są z czasu zanim jeszcze odszedłeś z ekipy(nie wiem czy wiesz ale były robione kopie zapasowe codziennie o 05:00)

Ad.3 O xrayu napisałem wyżej, ale napiszę ci jeszcze raz żebyś zauważył. Każdy zasługuje na 2 szanse, ja mu to obiecałem i dotrzymam słowa, nie odgrywaj się na nas za to że nie jesteś w ekipie, bo sam z niej zrezygnowałeś jakieś 2 tygodnie temu. Możesz pisać, wyzywać nas takimi kreatywnymi wypowiedziami jak pana szanownego Redaktora Metin2 o nicku @Ambrozjak ale jak masz chociaż trochę honoru to się ogarniesz.

Ja skończyłem rozmowę z tobą, jak chcesz popisać zapraszam na gg, podawać Ci nie muszę bo masz. :)

Pozdrawiam

Maxrik.

Kultury trochę kolego. Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii.

Opublikowano

@Ambrozjak

Ty ten twój post opinią nazywasz? Wiesz panie "Redaktorze" co to jest opinia? To co napisałeś to nie opinia tylko zwykły hejt. Napisałeś sobie od tak że nie polecasz bo administracja. Uzasadnij to inaczej jest to nic nie warta opinia. Co to się dzieje żeby użytkownik forum musiał tłumaczyć jak powinna wyglądać opinia "redaktorowi". Zastanów się czy ty masz właściwą range na tym forum.

Chcesz się jeszcze trochę pokłócić "Redaktorze"?

A i powiedz mi w którym miejscu byłem nie kulturalny? Jak mi pokażesz to szczerze cię przeproszę, ja tylko napisałem jak wygląda twoja opinia(poza tym od kiedy jesteśmy kolegami? Bo nie pamiętam żebym cię znał.) :)

@topic

Zapraszam wszystkich na beta testy!

Pozdrawiam.

Maxrik.

Opublikowano

@Maxrik

Szczerze mówiąc miałem już nie pisać w tym temacie , ale jak widzę to co ty ziomek piszesz , to aż mi się żal robi . Spójrz na to, leci jeden "hejt" a ty dajesz się sprowokować rozlewając się jak przepraszam że użyję tego trafnego określenia " jak małe niedojrzałe dziecko , nie potrafiące okiełznać swoich emocji" . Pomyśl chłopie nad sobą trochę , jako osoba 3'ecia mówię Ci że się pogrążasz. 

Co do tematu : Nadal podtrzymuję swoją opinię ( Nie polecam gry , argument podany kilka postów wyżej )

Pozdrawiam Maxrik'u :)

Opublikowano

@Ambrozjak

Xantis to pobugowany syf tak? Określ się w jakim sensie bo nadal nie widzę uzasadnienia.

Ja się jaram jakąś essenią? Ja stawiam jakąś essenie?(chyba tematy pan "Redaktor" pomylił.)

Ależ wyszukane słownictwo, ja dominika nie oszukałem, dałem mu wybór(po tym jak mnie oszukał razem z swoim kolegą i usunął wszystko z dedyka, w zasadzie nie wszystko bo pliki i bazę danych nadal mam. Pewnie nawet o tym nie wiedzą że backupy się robią codziennie.) albo pracuje zemną albo odchodzi z swoim kolegą, wybrał to 2, ja na to nie miałem wpływu. Jeśli się zgodzi mogę nawet ss z rozmowy wstawić.

@LegendarnyKeri

Tak będę odpisywał na każdy hejt bo po to tu jestem. Ja w przeciwieństwie do większości ludzi na tym forum, mam swój honor i nie pozwolę aby ktoś bezpodstawnie obrażał mnie, moją ekipę albo mój serwer. Bo za przeproszeniem gówno wie a najwięcej gada. :) Zaraz mogę wstawić ss z rozmowy z tobą na gg to zobaczymy kto się pogrąży. Mścisz się teraz bo zostałeś wywalony z ekipy? To moja wina że nic nie powiedziałeś i nie było cię przez 2 tygodnie? Nic nie zrobiłeś a najwięcej do gadania miałeś. Proszę cie.. Ja nie mam zamiaru z tobą dyskutować tutaj na forum, moje gg masz więc tam pisz jak Ci jeszcze czegoś nie wyjaśniłem

Pozdrawiam

Maxrik.

Opublikowano

@Maxrik

Skończ tą dyskusję ziomek , bo szkoda mi słów na Ciebie , ja wam wtedy naubliżałem fakt, ale te obelgi były uargumentowane waszym niestosownym zachowaniem waszym ( Ty , X'ray) . Jeśli to jest okazywanie twojego honoru to możesz go schować sobie w kieszeń bo w ten sposób nie zabłyśniesz ani nic nie osiągniesz , sięgasz dna ziomek poprzez tak niedojrzałe posty :)

A jeśli chcesz to wstawiaj , kolejna oznaka twojej dziecinady :)

Elo , z fartem , wyłączam się z tej dennej konwersacji. 

Pozdrawiam. 

@Edit

A co do tej zemsty i innych pierdolet , szczerze mówiąc mam w d***e to czy jestem w teamie u Ciebie , czy u kogoś innego , chodzi mi o fakt twojego podejścia do sprawy , ale to nie jest w ogóle powodem moich wypowiedzi na temat Ciebie,ekipy czy serwera. To wszystko jest na podstawie faktów dokonanych . A prawo do wypowiedzi mam jak każdy użytkownik tego forum, jeden miał takie przeżycia drugi inne z twoją osobą czy osobą x'raya . Źle sobie to interpretujesz :)

A jeszcze w odniesieniu do mojej nieobecności , po powrocie uzasadniłem swoją nieobecność jak i niemożliwość powiadomienia o niej, nawet nie zostało mi powiedziane ze zostalem wywalony z teamu, robiliscie tylko jakies zajebane gierki i podchody , po czym x'ray na forum ( bo na gg mnie unikał jak i ty)wykrztusił ostatki swojego ego i powiedzial mi ze wypadam z gry, a ja was pocisnąłem( chciał nie chciał oceniłem po prostu słusznie wasze zachowanie )  jednym słowem "Dzieci" .

Pozdrawiam. 

Opublikowano

@LegendarnyKeri

Chłopie wytłumacz mi, dla ciebie niestosownym zachowaniem jest to że zostałeś wyrzucony bo nic nie robiłeś? To co skończysz szkołę i pójdziesz do roboty, nic nie będziesz tam robił, szef cię wywali, to ty na niego najedziesz bo dla ciebie to normalne? Przecież nie trzeba nic robić w pracy nie? Szef nie ma prawa przecież Cię wywalić bo ty najlepszy jesteś. Teraz sam pokazałeś jak się zachowujesz. Jeśli tak bardzo chcesz wstawię screeny z rozmowy na gg, bo mnie denerwujesz.

Pozdrawiam

Maxrik ;)

Opublikowano

@Maxrik

K***a pojebie genetyczny , napisałem że nie fakt w tym że mnie wyjebałeś , ale w tym że nie miałeś odwagi ani ty ani ten x'ray powiadomić mnie o tym prosto z mostu , dopiero po 4 dniach sie o tym dowiedzialem gdzie zlapalem x'raya na forum bo na gg razem z tobą mnie unikał. Takie k***a dojrzałe to twoje zachowanie, tak samo jak twoja pustka w mózgu idioto .  Elo.

Pozdrawiam :)

@edit 

A pozatym z tego Co widzę to mało masz sprzymierzeńców :) Nawarzyłeś sobie piwa to teraz je wypij ziomek :)

Opublikowano

Nie polecam współpracy z tym Panem ponieważ jest to dziecko które nie wie czego chce albo chodzi mu tylko o pieniądze których ma mało po ostatnim serwerze tego kolesia.

Uciekłeś z kasą  a teraz reaktywacje robisz ? Śmiechłem !

Nie polecam

img12grosikow.gif

Opublikowano

@LegendarnyKeri

Widzisz a ja nadal na spokojnie z tobą rozmawiam. Ty swoim słownictwem pokazujesz jak dojrzały jesteś. Ja cię informowałem o tym, i zaraz ss wstawię.

@✰Z a n a r o ♂✰

Znamy się? Skąd wiesz kim ja jestem? Skąd wiesz ile mam lat? Ja nie wyłączyłem xantisa, wgl go nie chciałem wyłączać. Technicy zdecydowali żeby go wyłączyć i na to także mam dowody w postaci screenów. Ja cały czas chciałem żeby stał.

A no tak uciekłem z kasą z xantisa wiesz ile dokładnie miałem? hmm -300zł :) (Tak właśnie cały czas dopłacam do interesu, nie dlatego że jestem głupi, a dlatego że lubię pracować przy grach, takie moje hobby.) :)

A na koniec dodam że ten serwer nie będzie restartowany gdyż aktualnie mam 3 wolne maszyny i nawet jakbym chciał  robić nowy projekt to mam 2 maszyny wolne więc xantis będzie stał tak długo jak będą chcieli gracze. Tym razem ja decyduje o tym czy serwer będzie stał czy nie.

Opublikowano

To tak może ja tu powiem co nieco .

od kilku dni może i z 2 tyg napisał xrey ( aka technik ) , czy nie chcę nagrywać itp l a ja ,  żę gm smy jakiś % is czy coś on się zgodził po czym mial lapka i czekal na naprawe czy coś po 1,5 tyg napisał wbijaj ts wbiłem dal gm i wszystko przedstawil pozegnalem sie kolo 21 ze koncze bd jutro wbijam dziś na ts brak rangi itp i usłyszalem , że nie ma mnie w team bo mam zaduże wymagania i miałęm wczoraj akcję na ts , że czekam na xreya mialem zapowiedz nagrywać poszedl bez słowa czekalem ok . 1,5H i sie denerowowałem bo chciałęm nagrać a go nie było no i niby przez to i  , że mogę '' po co masz mieć gm jak chcesz nagrywać , co chcesz rozdawać eq '' itp .. EH

podsumująć

xrey napiszmy szczerze niby coś tam umisz poduczyleś się troche ale nieco ci brakuje , ale cie na NEUTRAL

reszta teamu zal dupy sciska , żę mialem mieć gm za nagrywanie no Elo .

NIE POLECAM :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...