Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl ~ poszukujemy osób na otwarte beta testy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie pisać mi k***a na pv u nullowanym forum, bo już jest żałosne. Pliki za 5 minut będa na MPC 

Serwera oczywiście nie polecam, gówno jakich mało xD

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak może ja tu powiem co nieco .

od kilku dni może i z 2 tyg napisał xrey ( aka technik ) , czy nie chcę nagrywać itp l a ja ,  żę gm smy jakiś % is czy coś on się zgodził po czym mial lapka i czekal na naprawe czy coś po 1,5 tyg napisał wbijaj ts wbiłem dal gm i wszystko przedstawil pozegnalem sie kolo 21 ze koncze bd jutro wbijam dziś na ts brak rangi itp i usłyszalem , że nie ma mnie w team bo mam zaduże wymagania i miałęm wczoraj akcję na ts , że czekam na xreya mialem zapowiedz nagrywać poszedl bez słowa czekalem ok . 1,5H i sie denerowowałem bo chciałęm nagrać a go nie było no i niby przez to i  , że mogę '' po co masz mieć gm jak chcesz nagrywać , co chcesz rozdawać eq '' itp .. EH

podsumująć

xrey napiszmy szczerze niby coś tam umisz poduczyleś się troche ale nieco ci brakuje , ale cie na NEUTRAL

reszta teamu zal dupy sciska , żę mialem mieć gm za nagrywanie no Elo .

NIE POLECAM :) .

A dziwisz się, że wyleciałeś? Zachowujesz się jakbyś miał coś nie tak z głową, wczorajsza akcja na TS (gdy nie było Ray'a) mówi sama za siebie.

Ciągle nalegałeś` na tą rangę, tylko na niej Ci zależy (na to wychodzi), więc się nie dziw. 

Tyle w temacie.

Zapraszam na betę. ;) 

Opublikowano

A dziwisz się, że wyleciałeś? Zachowujesz się jakbyś miał coś nie tak z głową, wczorajsza akcja na TS (gdy nie było Ray'a) mówi sama za siebie.

Ciągle nalegałeś` na tą rangę, tylko na niej Ci zależy (na to wychodzi), więc się nie dziw. 

Tyle w temacie.

Zapraszam na betę. ;)

Ty jesteś AF - Administratorem Forum i włascinie ci żal dupy sciska , żenie mialeś gm teraz pewno jak mnie nie ma to bd miał w sumie wyjebane , wolę prawdziwy projekt a pliki bedą niedlugo na mpc więc rej tam za duzo nie zrobil :) up napisał , żę na bedą hehe rey duzo mowil ale po co mam tutaj wszystko mowić co ja rozmawiałem , nie bd robil dramy hehe :) ale NIE POLECAM!

Opublikowano

Proszę nie pisać mi k***a na pv u nullowanym forum, bo już jest żałosne. Pliki za 5 minut będa na MPC 

Serwera oczywiście nie polecam, gówno jakich mało xD

Hejo pedalinko :D

To co się dzieje na tym serwerze jest śmieszne <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

jeszcze raz nie polecam ze względu na Max'a. Dlaczego ? Sponsor nie godny. Wałki na hajs.

Opublikowano

To tak może ja tu powiem co nieco .

od kilku dni może i z 2 tyg napisał xrey ( aka technik ) , czy nie chcę nagrywać itp l a ja ,  żę gm smy jakiś % is czy coś on się zgodził po czym mial lapka i czekal na naprawe czy coś po 1,5 tyg napisał wbijaj ts wbiłem dal gm i wszystko przedstawil pozegnalem sie kolo 21 ze koncze bd jutro wbijam dziś na ts brak rangi itp i usłyszalem , że nie ma mnie w team bo mam zaduże wymagania i miałęm wczoraj akcję na ts , że czekam na xreya mialem zapowiedz nagrywać poszedl bez słowa czekalem ok . 1,5H i sie denerowowałem bo chciałęm nagrać a go nie było no i niby przez to i  , że mogę '' po co masz mieć gm jak chcesz nagrywać , co chcesz rozdawać eq '' itp .. EH

podsumująć

xrey napiszmy szczerze niby coś tam umisz poduczyleś się troche ale nieco ci brakuje , ale cie na NEUTRAL

reszta teamu zal dupy sciska , żę mialem mieć gm za nagrywanie no Elo .

NIE POLECAM :) .

Może zacznijmy od tego, że czekając na Xray'a miałeś jakieś chore jazdy. Co 2 minuty zawracałeś d*** " Jest już Xray ?, gdzie on kur*a jest ?, wiecie może gdzie jest Xray ?", a nawet stwierdziłeś, że masz wyje*ane na serwer i nie nagrywasz, więc skąd ten ból dupy ? Xray pewnie miał jakąś sprawę do załatwienia, i musiał pójść AFK, ale zauważ, że nie tylko Ty na niego czekałeś. Byliśmy tam we czwórkę bodajże, a tylko Ty nie mogłeś się opanować. Gdy wszyscy sprawdzali serwer, Ty wymyślałeś sobie jakieś miniaturki na youtube, bannery i inne gów*a. 

W tym czasie co my pracowaliśmy nad serwerem, Ty próbowałeś ogarnąć Frapsa... Musiałem Ci dyktować jak go ustawić, żeby nagrywał głos z TS'a... tak więc z Ciebie taki youtuber jak ze mnie katolik. Za nagrywanie dla 700 widzów, co w Twoim przypadku przekłada się na 100-200 wyświetleń chciałeś: Range SGM, SM'y, % z IS... Komedia...

Podsumowując:

- zakończyliśmy współprace z Tobą, ponieważ jak youtuber nie potrafiłeś ustawić programu do nagrywania,

- na ts'ie zachowywałeś się jak dziecko specjalnej troski, co przełożyło się na to, że cały team był negatywnie do Ciebie nastawiony,

- miałeś kosmiczne wymagania.. ranga, sm'y, procent z is ( z którego jaśnie pan zrezygnował później ), za nagrywanie z serwera dla 200 widzów

Opublikowano

... A ssów brak... hahahahahaha :P

@Kashido.

Polecam słownik , będziesz miał + 10 do zajebistości :D

Opublikowano

Może zacznijmy od tego, że czekając na Xray'a miałeś jakieś chore jazdy. Co 2 minuty zawracałeś d*** " Jest już Xray ?, gdzie on kur*a jest ?, wiecie może gdzie jest Xray ?", a nawet stwierdziłeś, że masz wyje*ane na serwer i nie nagrywasz, więc skąd ten ból dupy ? Xray pewnie miał jakąś sprawę do załatwienia, i musiał pójść AFK, ale zauważ, że nie tylko Ty na niego czekałeś. Byliśmy tam we czwórkę bodajże, a tylko Ty nie mogłeś się opanować. Gdy wszyscy sprawdzali serwer, Ty wymyślałeś sobie jakieś miniaturki na youtube, bannery i inne gów*a. 

W tym czasie co my pracowaliśmy nad serwerem, Ty próbowałeś ogarnąć Frapsa... Musiałem Ci dyktować jak go ustawić, żeby nagrywał głos z TS'a... tak więc z Ciebie taki youtuber jak ze mnie katolik. Za nagrywanie dla 700 widzów, co w Twoim przypadku przekłada się na 100-200 wyświetleń chciałeś: Range SGM, SM'y, % z IS... Komedia...

Podsumowując:

- zakończyliśmy współprace z Tobą, ponieważ jak youtuber nie potrafiłeś ustawić programu do nagrywania,

- na ts'ie zachowywałeś się jak dziecko specjalnej troski, co przełożyło się na to, że cały team był negatywnie do Ciebie nastawiony,

- miałeś kosmiczne wymagania.. ranga, sm'y, procent z is ( z którego jaśnie pan zrezygnował później ), za nagrywanie z serwera dla 200 widzów

To  na jakiego c**ja rej sie wczesniej na to zgodzil ? i na choj sie tu wymadrzasz ? może i w miare latwo mnie wyprowadzić zrównowagi , no ale ty jesteś jakiś niedojeb ? jak rej mi dal haslo ''c**j'' to co ja nie robilem z tego dramy o bożę ... nie znasz for fun sztywniaku wyluzuj , NIE POLECAM !

Opublikowano

To  na jakiego c**ja rej sie wczesniej na to zgodzil ? i na choj sie tu wymadrzasz ? może i w miare latwo mnie wyprowadzić zrównowagi , no ale ty jesteś jakiś niedojeb ? jak rej mi dal haslo ''c**j'' to co ja nie robilem z tego dramy o bożę ... nie znasz for fun sztywniaku wyluzuj , NIE POLECAM !

To były wstępne plany. Xray podejmował je bez wiedzy sponsora. Później mieliście wszystko dokładnie ustalić. "w miarę łatwo"... haha, Ciebie z równowagi wyprowadziło to, że Xray był afk na godzinę.. weź przestań... wszyscy takie hasła dostali, o jeju... widać teraz kto nie ma dystansu do siebie.

Z tego co piszesz wynika, że to Ty byś musiał wyluzować. 

Opublikowano

Popcorn.gif

Wgl jak można brać u takich osób jak Kashido reklame haha, nabijanie subów wyswietlen łapek to jest tragedia od pół roku suby sie nawet nie ruszyly bo nikt go nie oglada xD I zmiencie forum...

Opublikowano

Ty jesteś AF - Administratorem Forum i włascinie ci żal dupy sciska , żenie mialeś gm teraz pewno jak mnie nie ma to bd miał w sumie wyjebane , wolę prawdziwy projekt a pliki bedą niedlugo na mpc więc rej tam za duzo nie zrobil :) up napisał , żę na bedą hehe rey duzo mowil ale po co mam tutaj wszystko mowić co ja rozmawiałem , nie bd robil dramy hehe :) ale NIE POLECAM!

A tu Cię zaskoczę! GM'a miałem szybciej niż Ty, bynajmniej zrobiłem coś pożytecznego dla serwera niż Ty swoim narzekaniem i pytaniem kiedy wróci Ray, bądź jak ustawić frapsa (wiecie, wielki YouTube'r, który nie potrafi ustawić dobrze frapsa) :P 

Kończę dyskusję z Tobą. ;)

Opublikowano

Bill-Hader-Popcorn-reaction-Gif-On-The-D

Dobre kłótnie, ciekawe kiedy się skończą banem na forum dla osób które biorą udział w owych kłótniach :)

Oczywiście nie polecam ze względu na cały Team nieudaczników, łagodnie ujmując.

Pewnie będzie to co na pierwszej odsłonie lub nawet szybciej padnie.

PS. Macie zamiar chociaż oryginalnego silnika użyć? Rozumiem że nie każdego stać na licencję, ale taki biedny silnik? :D

Na miejscu @Lothos bym się wstydził robić na takim silniku :) Mam nadzieję że on chociaż coś z tym zrobi.

970571418065587138143.jpg

838171418065588138143.jpg

Opublikowano

Dobra, chyba czas zskończyć ta kłótnię, dziwię się tobie Weight a najbardziej tobie rasse, robiliśmy razem, wszystko było ok, dopóki weight nie odszedl i ty nie przyprowadziłes swojego kolegi, teraz jak odszedłes z własnej woli to po mnie jedziesz, ale ok. Ja ani nikt z ekipy na hejty już nie odpowie, bo to nie ma sensu, wy i tak postświcie na swoim. Xantis wystartuje cży wam się to podobna czy nie. Teraz ja wybieram co zostanie dodaneta, kto zostanie przyjęty do ekipy, i nie będą to przypadkowe osoby. Wszyscy tutaj nas hejtują z zazdrości? A może z tego powodu że sami nic nigdy nie osiagnom. No ale cóż taka mentolności polaków.

Naprawdę się na Tobie zawiodlem rasse(ale dziękuję ci za dobre chwile naszej współpracy bo trochę ich było.) Tobie weight w sumie też dziękuję, przynajmniej wiem że tutaj nawet zaufani ludzie ci wbiją nóż w plecy.

Pozdrawiam

//Edit

Co do plików które są udostępnione to jest to wersja tak zbugowana że szkoda gadać.

A no i rasse nie radził bym ci udostępniać danych użytkowników.

Opublikowano

I tu tak na zakończenie tej jakże mądrej i fascynującej konwersacji:

ewbmj5.jpg

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@LegendarnyKeri

Ciekawy jestem czy on ci zezwolił na publikowanie prywatnej rozmowy. Poza tym w tej rozmowie niema nic złego, więc nie wiem co chcesz udowodnić. Kulturalnie cię zapytał. Przeczytaj ostatni post na 2 stronie i nie pisz tu więcej.

Opublikowano

@PafloBM

Ludziom się one podobają wiec nie widzę problemu by na nich nie postawić serwera.

moze i sie podobają, ale wątpie ze lubią jak ktos stawia po raz 3 czy tam 4 ten sam serwer na tych samych plikach..

Pasjonat
Opublikowano

Nie polecam gry, Administracja a dokładniej X'ray jest niedojrzałym 15 letnim dzieckiem zadufanym w sobie nie posiadającym żadnych umiejętności. Szczerze mówiąc miałem okazję współpracować z nim przez kilka dni gdzie potem za przeproszeniem zajebał mi pliki serwerowe i mnie unikał , ale że jestem osobą jaką jestem zrobiłem dym na jego serwerze po czym dostałem bana a on został wyjebany z teamu :) .  

Pozwolę sobie użyć bardzo mądrego cytatu  który mówi sam za siebie : ,,Są ludzie i są k***y " 

Pozdrawiam ;)

'

naprawde wiem co to znaczy ten dzieciak najpierw chciał odemnie vpsa no dobra dałem mu to było jakoś rok temu i wgl go nie opłacał a na nim się bawił tylko i powiedział że oda mi kase za niego i do dzis nie chce a jak zrobił serwer i gdy ładnie prosiłem o gma to jak zwykły dzieciaczek zaczoł mnie wyzywac i dał bana a teraz pisze do mnie na gg zebym mu reklame zrobił naprawde szkoda słów i nie polecam jego ani nikogo z jego ekipy ponieważ są oni.... szkoda słów

Opublikowano

@db3

Jakieś dowody na to masz? Czy tak sobie piszesz bo ci się coś nie podoba?

Oferując sponsoring powinieneś się liczyć z tym że możesz na tym stracić. Ja też wiele straciłem na poprzednich technikach ale nie chodzę po ich tematach i nie piszę głupot na ich temat, choć bym mógł.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@db3

Jakieś dowody na to masz? Czy tak sobie piszesz bo ci się coś nie podoba?

Oferując sponsoring powinieneś się liczyć z tym że możesz na tym stracić. Ja też wiele straciłem na poprzednich technikach ale nie chodzę po ich tematach i nie piszę głupot na ich temat, choć bym mógł.

Pozdrawiam.

i myślisz  , żę tu zarobisz ? przewiduje max 300 graczy na start pozniej 100 - 200 człowieku masz technika co gówno umi spytaj go czy doda nowosci on coś wymyśli , albo odpowiesz - po co ...

muszę to pisać nie raz słyszalem na ts jak ''technik'' mowi no to znajdzie się czlowieka od tego'' , ''oo napiszę do Prysi on mi napewno pomoże '',

ODRADZAM TUTAJ GRY!

Opublikowano

Wystarczy że ja potrafię lua i c++ :) W przygotowaniu jest nowe game na bazie kodu źródłowego z wycieku :) Pojawi się na serwerze jakieś 2 tygodnie po starcie. Xray jest od pomocy mi bo ja nie mam za dużo czasu na zabawę z tym bo pracuję, sam xray też bardzo dużo robi. Obowiązki są podzielone, aktualnie nie mogę napisać nic nowego bo poprawiam source i to pochłania większość mojego czasu.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...