Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xantis.pl ~ poszukujemy osób na otwarte beta testy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

@db3

Jakieś dowody na to masz? Czy tak sobie piszesz bo ci się coś nie podoba?

Oferując sponsoring powinieneś się liczyć z tym że możesz na tym stracić. Ja też wiele straciłem na poprzednich technikach ale nie chodzę po ich tematach i nie piszę głupot na ich temat, choć bym mógł.

Pozdrawiam.

ale słuchaj dobra dałem vpsa ale po jakimś tyg Xray zaczął mnie kickać z serwera i bawił się mną.A potem gdy już miałbyś start to wygonili mnie i powiedzieli mi że dostane 200zł za tego vps z tego projektu i do dziś nic nie dostałem więc tu wynika z tego kłamstwo pana Xraya a 3 tyg temu poprosiłem o gma na ich serwie i powiedziałem że jak dostane do zapomnę o tej kasie ale nie oczywiście wszyscy mnie wyśmieli Koniec Rozmowy Cała ta ich ekipa jest do d*** szkoda słów i kończe ten temat

Opublikowano

Ja szczerze powiem ,że  nas wasze hejty gówno obchodzą nie podoba się to wypierdalać prostym słowem możecie powiedzieć ,że klne i ,że wulgi ale taka prawda ,że tylko hejtować ,klnąć wyzywać potrafią tutaj osoby nie  które.

K***a przecież jak ktoś chce wbić to wbije my nikogo do jasnej k***y nie zmuszamy..

I  co z tego wbije 100 graczy ?  ważne ,że ktoś gra  wszyscy się liczą a nie tylko hajs hajs jak to ludzie z  innych serwerów.

Pod prezką też spam zrobicie ? 

I co pewnie warna dostane ale k***a jak tutaj ludzie spamią to warny nie lecą.

Mam wyjebane na wasze hejty. ;] 

i myślisz  , żę tu zarobisz ? przewiduje max 300 graczy na start pozniej 100 - 200 człowieku masz technika co gówno umi spytaj go czy doda nowosci on coś wymyśli , albo odpowiesz - po co ...

muszę to pisać nie raz słyszalem na ts jak ''technik'' mowi no to znajdzie się czlowieka od tego'' , ''oo napiszę do Prysi on mi napewno pomoże '',

ODRADZAM TUTAJ GRY!

A ty k***a mi tu nie płacz wyjebałem cię bo jesteś zwykłym  a sam c***a umiesz na dodatek k***a you tuber który nie umie nagrać filmika mam wszystko nagrane pizdo więc mam dowody ;] 

Pozdro ty wielki YouTuberze ...

ale słuchaj dobra dałem vpsa ale po jakimś tyg Xray zaczął mnie kickać z serwera i bawił się mną.A potem gdy już miałbyś start to wygonili mnie i powiedzieli mi że dostane 200zł za tego vps z tego projektu i do dziś nic nie dostałem więc tu wynika z tego kłamstwo pana Xraya a 3 tyg temu poprosiłem o gma na ich serwie i powiedziałem że jak dostane do zapomnę o tej kasie ale nie oczywiście wszyscy mnie wyśmieli Koniec Rozmowy Cała ta ich ekipa jest do d*** szkoda słów i kończe ten temat

Dowód proszę k***a sss pogadamy sobie i się dowiem kim jesteś czekam.

I k***a prosze mi tu nie kłamać.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Ja szczerze powiem ,że  nas wasze hejty gówno obchodzą nie podoba się to wypierdalać prostym słowem możecie powiedzieć ,że klne i ,że wulgi ale taka prawda ,że tylko hejtować ,klnąć wyzywać potrafią tutaj osoby nie  które.

K***a przecież jak ktoś chce wbić to wbije my nikogo do jasnej k***y nie zmuszamy..

I  co z tego wbije 100 graczy ?  ważne ,że ktoś gra  wszyscy się liczą a nie tylko hajs hajs jak to ludzie z  innych serwerów.

A ty k***a mi tu nie płacz wyjebałem cię bo jesteś zwykłym  a sam c***a umiesz na dodatek k***a you tuber który nie umie nagrać filmika mam wszystko nagrane pizdo więc mam dowody ;] 

Dowód proszę k***a ts waflowy.pl pogadamy sobie i się dowiem kim jesteś czekam.

Ta odpowiedź pokazuje poziom kultury oraz stosunek administracji do graczy. Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to lepiej milczeć.

Co do serwera to wyjdzie w praniu póki co przekonujące są opinie aby tu nie grać. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Ta odpowiedź pokazuje poziom kultury oraz stosunek administracji do graczy. Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to lepiej milczeć.

Co do serwera to wyjdzie w praniu póki co przekonujące są opinie aby tu nie g

To na co tak kłamać a ty byś wytrzymał ?

Więcej tu  się nie wypowiadam.

Pozdrawiamy.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Forum nulled : http://screenshooter.net/100628333/bxskjjl

Pliki udostępnione na MPC(co prawda pobugowane, ale naprawa ich zajmie około 5h jak się zepnie)

Sponsora nie polecam. Ktoś mu odwali dobrą robotę a na drugi dzień Cie wywala.

Na serwerze bd max 100online

Czekaj bo ja nie rozumiem? Nigdy nie miałeś zemną do czynienia nawet cię smarku nie znam a ty twierdzisz że ja kogoś wywaliłem? Oświeć mnie kogo? Może niech ta osoba się tu wypowie.

Forum nulled, tak i co z tego? Wiesz że 90% startujących serwerów ma nulleda? Ale co z tego lepiej się przyczepić do nas. Jednym słowem gratuluje inteligencji.

up

Sam byś się wkurzył jakby ktoś na ciebie najeżdżał za to co zrobiłeś kiedyś w przeszłości. Kolega bardzo dobrze zrobił, wypowiedział się jasno i wyraźnie. Wy niestety nie macie nic do powiedzenia, widzę to po postach które dajecie, nikt z was nie ma sensownych argumentów, na każde moje pytanie odpowiadacie "forum nulled", "pliki udostępnione" i inne tego typu hasła. Pliki są udostępnione ale to stara wersja. Ta co teraz startuję się znacząco różni :).

Pozdrawiam i czekam na kolejne bezsensowne posty :)

Opublikowano

możecie zapewnić że usuneliście wszystkie bugi? jakąś listę, whatever? szukacie jeszcze beta testerów? :)

z tym forum to im odpuście, mało kto ma licencje, niektóre serwery mają ale dobra, nie brne w to.
jestem ciekawy jak tutaj z podziałem %, bo nie przypominam sobie żebym ja lub dominik dostał $ za xantisa:-)

i właśnie potwierdziłeś swój poziom, inteligencie, gdybym nadal miał twój numer gg to pokazałbym jak tam skaczesz, ale nie będę już ci doszczętnie osób zabierać, naprawiłeś już komputer? czy po starcie znowu w grze będziesz a na gg 'k****a komputer mam zepsuty nie mam jak robić', no pozdro ale ten serwer z góry jest skazany na porażke, sądze że game masterzy też pewnie full prawa mają, ale dobra, weź jakieś tabletki uspokajające bo agresywny lekko jesteś. :/

a żaden moderator tematu nie umie zamknąć? raczej gdy powstaje spam/flamewar etc etc to temat sie zamyka ale spoko

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Weight
Zamknąć temat? Bo inteligenci twojego pokroju spamują? Za co ci miałem kasę przelać? Za to ze odeszles z ekipy. Jak chcesz to ci dam twoja połowę zysków. Policz sobie 50% z -500 i ci podam nr konta. Na początku mówiłem ze priorytetem jest dedyk, ale widzę ze jesteś zbyt głupi żeby to zrozumieć.

Jeszcze do mnie pisał czy może dołączyć do ekipy xantisa a teraz pisze brednie, bo mu żal że już u mnie nie robi a wie że od żadnego sponsora nie dostanie maszyny takiej jak mam ja ;)

Pozdrawiam!

Maxrik.

Pasjonat
Opublikowano

Ja szczerze powiem ,że  nas wasze hejty g****o obchodzą nie podoba się to wypierdalać prostym słowem możecie powiedzieć ,że klne i ,że wulgi ale taka prawda ,że tylko hejtować ,klnąć wyzywać potrafią tutaj osoby nie  które.

Wszystko to kieruje do Xantisa bo wiem że mnie oszukał a dowody mam na gg ale módl się że akurad wtedy historia nie zapisała mi tego na gg bo naprawde miałem to i te rozmowy na serwie szkoda gadać więc nie spinaj dupy bo jestes mało latem i swoimi słowami typu "ścierwo" na gg możesz mi naskoczyć

Opublikowano

Xantisa? Nie znam nikogo o tym Nicku. Ale jeśli chodzi o mnie to czekam na dowody, bo nie przypominam sobie abym współpracował z zakłamanym chamem.

Jeśli dowody się nie pojawią(a na 100% tak będzie) to proszę o bana dla tego użytkownika, za oczernianie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ze względu na team którego nie znasz? Może powiesz coś więcej. Nauczcie się że opinie trzeba uzasadnić, tego w podstawówce uczą. Bez uzasadnienia nie wiemy co robimy źle, a jeśli się coś naszym graczom nie podoba to chcemy to zmienić.

Opublikowano

Powiem wam wszystkich poczekam sobię ąz xantis.pl wystartuje Siku znowu go zniczy poproszę go o to i bendzię ts miał off znowu więc nie radzę im xantis.pl reaktywacji robić bo zniszcze metka xantis.pl z mojim kumpel więcej znam komend niż xray znam 1000komend ponad i pandie ts xantis.pl to gówno z 15 latnim Xray team cały z xray bd kurwami pozdrawiam Majorek <3

I bardzo nie polecam serwa bo stał maksyamlnie 3tygodnie bo mój kolega coś testował i xantis.pl wtedy go rozjebał bo mu kazałaem haha smieszu warte

Opublikowano

@szyman3333

Słownik znajdziesz w księgarni, udaj się tam jak najszybciej dla własnego dobra.

Żyj sobie dalej w tym swoim małym świecie, z myślą że xantis padnie :) Jeśli nie wiesz dlaczego upadł ten serwer to się nie wypowiadaj. Ta edycja nie upadnie.

Opublikowano
Polecam serwer jak najbardziej. 

CO do majorka radzę skoczyć po słownik i kupić w końcu licencję na TS ;)

Maxrik odezwij się na GG:52026042

pozdrawiam [GM]Faanatyk serwera Xantis.pl

Opublikowano

Nie polecam z względu na Xray , dziecko i cham jakich mało.

Wszedłem na beta testy wczoraj by zobaczyć co i jak.

Po spotkaniu w.w GM sypały się tylko i wyłącznie wulg z jego strony.

Do reszty administracji nic nie mam gdyż nie znam ich wg.

Reasumując.
Serwer z taką osobą w Team'ie nie powstanie nawet jeżeli wszyscy technicy świata by pomagali.

Opublikowano

@Zubek1995

Posiadasz jakieś dowody na te wulgi czy kolejne bezpodstawne oskarżenie? Nauczcie się... a co ja się znowu będę produkował i tak nie zrozumiecie.

Pozdrawiam i zapraszam na beta testy!

Opublikowano

Jezus. Twoja wypowiedz k***a jest na poziomie niedorozwoja, który ma IQ krawężnika. panie Adminie.

Opublikowano

Stara i dziurawa wersja tak. Ale my mamy nowa wersje. :) Zapraszam na beta testy.

Jest to wersja prosto z Twojego dedyka kotku ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...