Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netros - Prywatny serwer Shakes & Fidget!

ShiZZerPG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poklikam z racji tego ze gram na globalu i nie moge przewijac misji, a to fajny sposób na czas pomiedzy misjami :)

Hah:D parodia ;)  aby wbic 2 lvl potrzeba 100.000 expa... zrobilem ponad 100 misji i dalej mam  po czym na czacie admin podal link. Myśle, klikne...

http://zapodaj.net/b691b34506e81.png.html    mogłem nie klikać...  życze szybkiego upadku, chodź to dopiero beta ^^      pozdrawiam wszystkich którzy coś kupili. Siemka.

Opublikowano

Poklikam z racji tego ze gram na globalu i nie moge przewijac misji, a to fajny sposób na czas pomiedzy misjami :)

Hah:D parodia ;) aby wbic 2 lvl potrzeba 100.000 expa... zrobilem ponad 100 misji i dalej mam po czym na czacie admin podal link. Myśle, klikne...

http://zapodaj.net/b691b34506e81.png.html mogłem nie klikać... życze szybkiego upadku, chodź to dopiero beta ^^ pozdrawiam wszystkich którzy coś kupili. Siemka.

Exp jest wolny sklep wow ?

Nic mi o tym nie wiadomo .

Ps:Wyjdź jak się nie podoba .

Opublikowano

ten priv. To tylko beta. Podobno ^^ ludzie wydaja kaske na bete, bete zamkną i otworzą normalny serwer na tych samych zasadach.

Sklep był bez mojej zgody i zostanie zamknięty a osoby które coś kupiły po becie dostaną wynagrodzenie .
Opublikowano

Śmieszne, zrobili serwer nawet nie na tydzień, a już upadł, nie zachęcam do grania (jeśli kiedyś powstanie), taka jest moja wypowiedź!

baner4.gif

Opublikowano

Śmieszne, zrobili serwer nawet nie na tydzień, a już upadł, nie zachęcam do grania (jeśli kiedyś powstanie), taka jest moja wypowiedź!

Co ci padło

Na mózg ?

Opublikowano

Bo robisz serwer by zarooobić, ale tak nie zarobisz :)

Aby wbic 2lvl trzeba zrobić około 400 misji i tak na każdy poziom. Ranking tam jest na zasadzie kto wydał najwięcej ^^

Ja nawet , nie mam grosza z tego , szefu to kto inny a MrRojek to kto inny tak ?
Opublikowano

Bo robisz serwer by zarooobić, ale tak nie zarobisz :)

Aby wbic 2lvl trzeba zrobić około 400 misji i tak na każdy poziom. Ranking tam jest na zasadzie kto wydał najwięcej ^^ 

Dokładnie ;s

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...