Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netros - Prywatny serwer Shakes & Fidget!

ShiZZerPG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak na razie super się zapowiada :) Tylko dodajcie chociaż 1 gold na start żeby kupić jakieś eq :>

Edit: Itemshop nie działa ._.

Opublikowano

Serwer jak na razie super się zapowiada :) Tylko dodajcie chociaż 1 gold na start żeby kupić jakieś eq :>

Edit: Itemshop nie działa ._.

Tak ITemshop nie dziala. xD

I narazie go nie będzie ;)

Dodamy go dopiero jak serwer się rozwinie :)

Opublikowano

ile jest maksymalnie piw?

tylko 10 myślałem ze z 20;(

Sm0ke ulepszaj naszą gildie.

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

ile jest maksymalnie piw?

tylko 10 myślałem ze z 20;(

Sm0ke ulepszaj naszą gildie.

Teraz piwo daje więcej ,,Awki"
Opublikowano

Najwyższy poziom na serverze uzyskał: Nadchodzeabybycwtop1 z 71lvlem. :D

Powodzenia życzy Administracja NetRoSF
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie przyznaje mi orderu pracusia, przepracowałem na warcie już więcej niż 2 godziny, a orderu mi nie zalicza :P Poza tym na serwerze bardzo miło się gra, nie ma lagów. Super serwer chłopaki !

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie przyznaje mi orderu pracusia, przepracowałem na warcie już więcej niż 2 godziny, a orderu mi nie zalicza :P Poza tym na serwerze bardzo miło się gra, nie ma lagów. Super serwer chłopaki !

Dziękujemy :D

Możesz zapraszać kolegów :)

Opublikowano

witam ogólnie 1 raz gram w tą grę i raczej bd grał tutaj mam 1 pytanie jaki jest max lvl ? i czy jeśli to jest beta to po becie bd musiał zaczynać od 0 ?

Opublikowano

to darmowa strona?

Jeśli chodzi o hosting to jest płatny :D

A jeśli o gre to spokojnie bez opłat możesz grać :D

Opublikowano

Gracz o imieniu hurricane no z*********e ściąga ode mnie nick, widać ze nieumi sam wymyślić nazwę swojego bohatera. 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Gracz o imieniu hurricane no z*********e ściąga ode mnie nick, widać ze nieumi sam wymyślić nazwę swojego bohatera. 

To koniec świata co nie ? ._.

Opublikowano

Moge śmiało powiedzieć, że serwer jest bardzo fajny. Mało lagów i nie ma 9999 poziomu po 5 minutach. :)

Jedyny bug jaki najbardziej odczuwam to lochy. Dostałem kilka razy pod rząd klucz do tych samych lochów. Ale serwer jest super, brawa dla adminów

Opublikowano

Moge śmiało powiedzieć, że serwer jest bardzo fajny. Mało lagów i nie ma 9999 poziomu po 5 minutach. :)

Jedyny bug jaki najbardziej odczuwam to lochy. Dostałem kilka razy pod rząd klucz do tych samych lochów. Ale serwer jest super, brawa dla adminów

Bardzo dziękuje za pana ocene jeśli klucz się pojawia pare razy moze go pan sprzedać a jeśli nie to spróbujemy to naprawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...