Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyPower

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@XawierStudio

Ja niemam głosu jak 12 latek.Pisałeś że masz 13 ;).

Xawier każdy wie że taki dzieciak jak Ty javy nie umie.Niedawno jeszcze pytałeś jak się dekompiluje plugin i że Ci eclipse się nie otwiera Pozdro pseudo programisto .

Dolacze SS'y.

PS.To jest Brute Force ;-/

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@XawierStudio

Ja niemam głosu jak 12 latek.Pisałeś że masz 13 ;).

Xawier każdy wie że taki dzieciak jak Ty javy nie umie.Niedawno jeszcze pytałeś jak się dekompiluje plugin i że Ci eclipse się nie otwiera Pozdro pseudo programisto .

Dolacze SS'y.

PS.To jest Brute Force ;-/

Dla twojej skromnej wiadomosci mam 14 lat i glos to nie wszystko. Najbardziej rozsmieszylo mnie "jak się dekomplikuje plugin i eclipse ze mi sie nie otwiera", fakt byl jeden temat na bukkicie jak sie dekomplikuje lecz dostalem plugin od kumpla i chcialem zeedytowac estetyke. I nie jestem zadnym pseudo programista, moje umiejetnosci pisania w Javie uwazam że sa srednie. Rozumiem ze masz ból dupy iż coś tam umiem pisac a ty nie. + nie posiadasz zadnych ddosow. Ahh jak ja lubie takich ludzi ktorzy uwazaja sie za hakera serwerow Minecraft, az tak so much mam beke :D

Opublikowano

Akurat Sizz Cie straszyl nie ja , ja tylko przekazywalem. Heh jestes mocny tylko w gebie. Przez zła wersje silnika mi serwer crashowalo.

Pozdrawiam pseudo hakerze :)

Akurat Sizz Cie straszyl nie ja , ja tylko przekazywalem. Heh jestes mocny tylko w gebie. Przez zła wersje silnika mi serwer crashowalo.

Pozdrawiam pseudo hakerze :)

Opublikowano

@EasyPeasy1337 Jestes mocny w mordzie, tylko disować potrafisz, myslisz, ze jak wpuscisz na serwer ddosy, to serwer konczy dzialanosc?

Pamietam jak twoj serwer startowal, byly 3 osoby i wbijales mi na kanal nma ts3 czy mi sie podoba.

@XawierStudio nie przejmuj sie kretynem, on jest głupi to chociaż ty badz madrzejszy.

Ps wnioskuje po tym dialogu ze to ty easy peasy pro pseudo miszczu jestes dzieciaczkiem 9-10 lat

Pozdrawiam :)

0000_0012_Layer-7-800x200.jpg

Opublikowano

@EasyPeasy1337 idz poszukaj kolegow z gimbazy zeby pogadali za ciebie bo pewnie nie umiesz nawet na tsa wbic, myslisz, ze ddosami zniszczysz serwer, widze, ze to jest adekwentne doo twojego poziomu inteligencji, koncze rozmowe z idiotą który potrafi niszczyc czyjas prace.

0000_0012_Layer-7-800x200.jpg

Opublikowano

Serwer zamykamy, moje robienie serwerów jako administrator / technik dobiega końca, czuję się już "wyczerpany", między innymi G****o od siebie dajesz, gówno do Ciebie wraca. Nie wiadomo jak zrobisz dobry serwer pod wzgledem rozgrywki to i tak nikt nie gra. Dodatkowo niszczyc czyjąś ciezka prace to kurestwo. Raczej już nie ma dla mnie miejsca w swiecie Klockow.

Pozdrawiam, Xawier.

Opublikowano

@EasyPeasy1337 ,

Po pierwsze, nie jesteśmy na Ty, nie znam Cię. Nie wyrażaj się w moją stronę jak do kolegi, bo nim nie jestem.

Po drugie, jestem rocznik 97. Dawno z gimbazy wyszedłem, głos jak "kastrat" powiadasz? Kup lepszy mikrofon wtedy pogadamy.

Bo kiedy rozmawialiśmy wydawałeś się jakbyś po prostu nie miał sensu życia i siedzisz przed komputerem, tylko jakieś popisy.

Typowa sytuacja z teamspeaka z rozmowy: ,,Wczoraj wyj3bałem myharda, strone im "jebł3m" wgl. wyj3bało całą no niee w chooy" .

No, a po trzecie, jesteś dzieciakiem bez życia.. to od mojej strony tyle, wydajesz się najbardziej nieogarniętym człowiekiem jakiego znam,

nie potrafisz się przyznać do błędu jak to pisałeś w wiadomościach wyżej i kłótni z innymi. Do tego wyrażasz się do pewnych ludzi w sposób

jakbyś chciał coś osiągnąć przy pomocy niszczenia czyjegoś dobytku, taki sposób na zabawę nie jest odpowiedni na "twój wiek" nie wiem ile

masz tam latek kolego, ale denerwujesz wszystkich jak zauważyłem. Nie wiem po co się w ogóle mieszałeś w całą sprawę serwerem, by tylko popsuć

rozgrywkę i manipulować ich naiwnością by coś osiągnąć, co osiągnąć.. że jesteś dzieckiem, które nie wychodzi na dwór od komputera? Tylko to?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@EasyPeasy1337 EasyPeasy1337 po twoim nicku wnioskuje że masz max 13lat, czemu tak myśle ponieważ mam w gildi na mchc kilka osób które mają w nicku 1337 i każdy ma max 12lat, hmmm nwm czemu wypowiadam sie, ale nie moge patrzeć jak jakieś gówno wyzywa starszych i myśli że jest kozakiem w necie naprawde jesteś gównem.
Zastanawiam sie czemu są takie zjeby na świecie.

Opublikowano

@SizZxD

16 jak coś ;)

Naucz się czytać pajacu pisałem do zielonego.

Po trzecie jak server?

Po pierwsze, obrażasz po raz kolejny, skoro ja Cię nawet nie tknąłem.. 

Jesteś w moim wieku, albo może i młodszy, może to różnica kilku miesięcy, a rozumem jestem daleko od Ciebie kolego..

Nie jak serwer tylko jaki serwer.. Nie.. teraz niewiniątko nic nie zrobiło, wgl..

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Jeżeli w tym temacie nadal będzie się toczył zbędny spam i kłótnie, to będę zmuszony wywalić go do kosza. 

Opublikowano

Idźcie sobie pogadać na jakimś komunikatorze, a nie zaśmiecacie temat.

Jeżeli dalej będzie tak wyglądała Wasza "dyskusja" to otrzymacie bana, zgodnie z tabelą kar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...