Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyPower

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh , dzieci potem będą bawić się botami, ponieważ sami nie umieją wyciągnąć cyfrowego IP.

I zawsze w temacie macie cyfrowe IP ? dacie cyfrowe IP? Juz wiadomo o co chodzi.

A potem na skejpie ty patrzcie wale botami w ten serwer zdobyłem cyfrowe IP.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pozdro.

@"XawierStudio"

Xawier youtubera sb załatw...

PS. Wiem co planujesz , ale masz nie ruszać bo nie dam wystartować ;p

WEZ SIE OGARNIJ ! NIE WIESZ DLACZEGO POPROSIŁEM O TAKIE IP TO STUL MORDE, MAM DZIWNE PROBLEMY BO GDY MAM IP TYPU GOMC.PL ALBO ENCH.PL TO ALBO NIE POKAZUJE ZE SERWER ONLINE ALBO NIE MOGE NA NIEGO WEJŚĆ, I NAWET NIE WIEM O CO CHODZI Z BOTAMI, MI CHODZI O DOBRĄ GRE A NIE DAWANIE JAKIŚ BOTOW NA SERWER
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@EasyPeasy1337

Ty to już zamknij twarz, dwunastoletni pseudo hackerze bonzo, który nawet poprawnie zdania nie potrafi złożyć.

Gdybyś chciał wiedzieć, to IP cyfrowego nie wyciągniesz komendą ping w cmd :)

Ile razy widziałem twoje posty pod serwerami gdzie pisałeś teksty typu ohoho będzie zabawa na serwerze albo już grzeję force opa

Przed botami możecie się łatwo zabezpieczyć filtrując geolokację gracza (użyć bufferedreader aby odczytywał lokalizacje z jakiejs strony ktora sprawdza IP, i jezeli nie jest poland to nie pozwala wejsc na serwer)

To nie zagram, odebraliście jedne z fajniejszych rzeczy w MC.

Poty na siłę 2 ? Czy Ty wiesz co jest w tym głupiego, że zabija osoby w jakieś 5 sekund. 

Zablokowaliśmy tyko poty na siłę 2, na 1 są całe i zdrowe.. rzucane poty na siłę 2 i pitne 2 są zablokowane. 

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@EasyPeasy1337

Ty to już zamknij twarz, dwunastoletni pseudo hackerze bonzo, który nawet poprawnie zdania nie potrafi złożyć.

Gdybyś chciał wiedzieć, to IP cyfrowego nie wyciągniesz komendą ping w cmd :)

Ile razy widziałem twoje posty pod serwerami gdzie pisałeś teksty typu ohoho będzie zabawa na serwerze albo już grzeję force opa

Przed botami możecie się łatwo zabezpieczyć filtrując geolokację gracza (użyć bufferedreader aby odczytywał lokalizacje z jakiejs strony ktora sprawdza IP, i jezeli nie jest poland to nie pozwala wejsc na serwer)

To nie zagram, odebraliście jedne z fajniejszych rzeczy w MC.

@Enther_

Chcesz mogę Ci podesłać SS'y z * na serwerach +100 osób, albo jakiś filmik Ci nagrać.

Wiem , że nie wyciągniesz cmd pajacu...

Powiedz mi kto Cie robił?

PS. ForceOp nie istnieje widać , że jesteś idiotą.Jeśli chcesz możemy pogadać na TS'ie dzieciaku.

Zobaczymy na starcie ;3

Opublikowano

@Enther_

Chcesz mogę Ci podesłać SS'y z * na serwerach +100 osób, albo jakiś filmik Ci nagrać.

Wiem , że nie wyciągniesz cmd pajacu...

Powiedz mi kto Cie robił?

PS. ForceOp nie istnieje widać , że jesteś idiotą.Jeśli chcesz możemy pogadać na TS'ie dzieciaku.

Zobaczymy na starcie ;3

Nie wiem czy próbujesz nas zastraszyć, czy wgl. jesteś jakimś straszkiem serwerowym.

Ale co by się działo od twojej strony to wszystko mogę wychwycić, zająć się tym i po prostu Cię odłączyć od świata internetu na jakiś czas, okres :)

No niestety. Nie myśl, że po prostu mi się teraz nudzi, ale widzę, że coś kombinujesz. Powodzenia. 

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@SizZxD

Xawier... znajomy , dziwne , że robi z takim niedojebem ;3

PS. DiHard już zgriefowany przed chwilą... A tam nawet nie bylo xawier twoich pluginów z tymi backdoorami.

A i jeszcze cos możesz mi nasrać okej ?

Opublikowano

@EasyPeasy1337

Ojj jesteś tego w 100% pewny?

Grabisz sobie kolego. I to bardzo. ;>

Opublikowano

@SizZxD

Chcialem wam pomóc a widzę same spiny , papa ;)

Dobrze , już się boje.

Spiny? Ja Ci tylko tłumaczę jakby to wyglądało od mojej sytuacji stary..

Mówię Ci tylko jak jest z serwerem i jak by było jakby coś się stało. Nie spinam . :>

A i jeszcze cos możesz mi nasrać okej ?

To twój tekst, Ty pierwszy do mnie wyjechałeś, więc nie widzę problemu.

Opublikowano

REF

Opublikowano

@XawierStudio

Oj xawier za późno przeczytałem twoją wiadomość o współpracy... Niestety zgriefowałem twój serwer za kozaczenie twojego 2 właściciela w stosunku do mnie jeszcze przed startem.Jeżeli odzyskasz mape + backup. Jestem jeszcze gotowy.

Opublikowano

@XawierStudio

Oj xawier za późno przeczytałem twoją wiadomość o współpracy... Niestety zgriefowałem twój serwer za kozaczenie twojego 2 właściciela w stosunku do mnie jeszcze przed startem.Jeżeli odzyskasz mape + backup. Jestem jeszcze gotowy.

heh, wiedzialem jakie miał haslo sizz no ale nie zmienil. Przekonalem sie wlasnie ze jestes kłamliwa swinia i tepie takich jak ty. Nie jestes zadnym hakerem czy innym gownem za ktore sie uwazasz. Dodatkowo przekaz swojemu xenowi ze daleko z toba nie zajedzie. Ps: rowniez go usuwam z znajomych bo nie chce mieć kontaktoq prowadzacych do gimbohakjera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...