Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten wygląd eq jest okropny. Według mnie lepiej zostawić jak było po staremu. Do tego szkatułki serwerowe lepiej by dropili z jakiś bossów lub jakaś misja była na nie. Zapewne w m1 będzie w chuy botów którzy będą siedzieć dniami i nocami by tylko je zdobyć.

IDcncno.png

Opublikowano

Drop jest baaardzo mały tej szkatulki 0.001 bodajże a np. Z
Ksiega poli 0.5 i drop i co 20 spotow śr;) start jutro albo w sobotę ;)

Edit.

Ten wygląd eq jest okropny. Według mnie lepiej zostawić jak było po staremu. Do tego szkatułki serwerowe lepiej by dropili z jakiś bossów lub jakaś misja była na nie. Zapewne w m1 będzie w chuy botów którzy będą siedzieć dniami i nocami by tylko je zdobyć.

Hmm... chodzi Ci o układ eq? Dam łatkę na forum z zmianą na standardowe eq, jeżeli jest to problem dla graczy. :rolleyes:

Opublikowano

Serwer jest włączony, ale to są takie testy, wbić, zobaczyć coś, można przetestować. Jeżeli chodzi natomiast o start serwera, odbędzie się on jutro bądź pojutrze.

Opublikowano

Serwer jest włączony, ale to są takie testy, wbić, zobaczyć coś, można przetestować. Jeżeli chodzi natomiast o start serwera, odbędzie się on jutro bądź pojutrze.

? CHODZI MI O TEAM SPEAK 3 TO TAKI PROGRAM GŁOSOWY...

Opublikowano

Lepiej zmień czcionke w cliencie bo ja osobiście nie lubie grać na dużej. A jak będzie tylko duża to raczej nie pogram ;)

Edit 1. Zmień interfejs na jakiś inny niż randomowy z pl bo aż się rzygać normalnie chce. Zwoje misji też byś mógł zmienić i dodać jakieś inne kolory żeby się odróżniały bo z tego co widzę sporo questów jest na serwerze. 

Edit 2. Peleryny można przekładać eq sellać czyli początkowy bug na kase jest... To jest początek mojego wejścia na serwer a już ile błędów serwerowych.

Opublikowano

Peleryny mógłbym przypisać na stałe do danego konta.

Stronka nie działa, bo robimy na serwerze dużooo pierdół.. i tak mysql się odciął.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...