Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro jestem gimbusem to zapraszam na tsa , zgasze Cie pierdem ,a taki nou skill jak Ty nawet nie bedzie wiedzial co odpowiedzieć ; ) . Mnie to szczerze powiedziawszy wisi bo na tym Twoim s1 i s2 na sprzedawaniu yangów zarobiłem około 3 - 4tyś + byłtaki ,ze miales gimbo GM i przez 5 miesięcy bocenia w 1 miejscu nikt nie raczyl Mnie zbanować hahahaha to powinno być dla Cb śmieszne ,ze robisz cos do czego nawet sie nie przylozysz ; ). S1 z tego co widzialem chciales sprzedać pliczki - kaski zabrakło która zajebales? Poszła w nosek? Może i nic nie zrobię , ale i tak nie wlozylem do Twojej kieszeni nawet 1zł więc jedynie moge sie z Cb smiac ; ) , a na nastepny projekcik masz zagwarantowana negatywną reklamę z dowodami więc już tyle nie nachapiesz ;  )  , a może Ja znów zarobię Sb Twoim kosztem jakieś 2 tyś  :) , payce b***h

HAhahahaha hahahahaha hahahaha aahgahahah. Cieszy mnie widok jak bardzo się spinasz. Jak myślisz co by tu napisać aby mi dojebać. Zaskoczę cię gimnazjalny ośle na MPCforum nie mieliśmy nigdy GM haha wiec nic nie zarobiłeś ;* hehe. Ale jesli juz o tym rozmawiamy to dla mnie z MPCforum'a za jeden miesiąc wpadło więcej niż tobie przez całe nędzne życie, zęby tobie dorównać każdy musiał by się na zmieni położyć. A wiesz co jest najlepsze ze będę dalej zarabiał a ty nic z tym nie zrobisz. Wypocisz się przed komputerem ale nic ci to nie da ;* Ahhh jak ja bardzo lubie jak o mnie tak piszecie :P CHCE WIECEJ... karm mnie twoją złością

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jedno co się może podobać to prezentacja, w której opisaliście wszystko i to jest przyjemna lektura niech inni od was się uczą.

Co przypada do gustu :

Fajny pomysł z KD nawet takie +2 będzie przydatne na niskim lvl.

Bronie do PvE fajny pomysł na dodanie do broni 60 lvl śr, lecz gdzie będzie ich drop bo tego chyba nie było?

Co powinno się zmienić serwerowa szkatułka jest jakaś, ale dawana dla 5-10 pierwszych osób na danej mapie a nie zapomnieliście o szkatułce z mobów ?

A i dodał bym 2 dungeony na 30 i 40-50 lvl bo skoro hard nie każdy będzie w 1 dzień lvl do 60-70 lvl.

837371446280124127260.png
Opublikowano

No jedno co się może podobać to prezentacja, w której opisaliście wszystko i to jest przyjemna lektura niech inni od was się uczą.

Co przypada do gustu :

Fajny pomysł z KD nawet takie +2 będzie przydatne na niskim lvl.

Bronie do PvE fajny pomysł na dodanie do broni 60 lvl śr, lecz gdzie będzie ich drop bo tego chyba nie było?

Co powinno się zmienić serwerowa szkatułka jest jakaś, ale dawana dla 5-10 pierwszych osób na danej mapie a nie zapomnieliście o szkatułce z mobów ?

A i dodał bym 2 dungeony na 30 i 40-50 lvl bo skoro hard nie każdy będzie w 1 dzień lvl do 60-70 lvl.

Bronie na 60 z średnimi można ze szkaty bossów.

Szkatułka ma zajebiste itemy, więc będzie ona rzadka a z mobow będą skropić ewentaulnke coś w stylu szkatulek blasku ksiezyca

Opublikowano

Dodajcie szkatułkę blasku, a z niej tak oto drop:

2x egzo

2x rada

5x dodanie

5x zmianka

50-100 pelerynek

5 bodzi

Pieczęć wierzchowca na 60 minut ( 1h) z bonusem 1k hp

Bardzo przepraszam, że ta propozycja nie znajdzie się ( ode mnie) na waszym forum, ale ct8 odstrasza przy tak dużym projekcie.

Opublikowano

Serwery hard wcale nie wyszły z mody, i myslę że na spokojnie znalazłoby się sporo osób które chętnie by na takim zagrały. Jednak żeby serwer hard odniósł sukces musisz załatwić sporą reklamę i sporo graczy :) Nikt nie będzie tu marnował czasu jeżeli maximum osób to 200 :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Serwer jak każdy inny hard/medium. Bądź może kolejny zrobiony pod Is'a. Może zajrzę tam do was

//

Opublikowano

Kurcze, serwer dość fajny. Bardzo chciałbym powrócić to starego tradycyjnego Metina a najlepiej poprzez priv Harda. No zobaczymy. Może odwiedzę was na starcie :)

Opublikowano

Jak tu wygląda reklama?

Bo widzę, że zapowiedź obejrzało 2k osób, a jest on od 1 grudnia.

Reklama na YT się przyda inaczej serwer będzie lipny jak nie będzie nawet 100 osób.

No, ale powodzenia życzę.

Opublikowano

Ciekawie ułożona prezentacja, ciekawie.

Reklama u jutuberów +15k? Jakieś pseudo-kanały pewnie..

Neutral.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ciekawie ułożona prezentacja, ciekawie.

Reklama u jutuberów +15k? Jakieś pseudo-kanały pewnie..

Neutral.

Wiesz co, przemyslalem i może kupie u kilku po 1-3k bo 15k może ktoś ma ale ile martwych subow? ....
Opublikowano

Serwer jest naprawdę super. Kontakt z Dzekonem oraz pozostałą administracją jest świetny. Dzekon bardzo chętnie wdraża nowości, które mu podpowiadam. Serwer jest nastawiony pod typowego hard'a. Gra się po prostu zaje******.

Wiem, ponieważ wraz z kilkoma wybranymi testerami gramy sobie na serwerze.

Serwer jest naprawdę godny polecenia ;)

Pozdrawiam EferenTM.

wE1yDhT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...