Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa serwera co najmniej dziwna. Prezentacja nie oszukujemy się nie najlepsza, ale za to przejrzysta. Sam serwer bardzo ciekawy. Mam nadzieję, że postoicie długo, bo wygląda fajnie. Ogólnie na +, polecam. :)

Opublikowano

Rozpisać Kamienie Dusz na jakim plusie dają bony ~~ Bezcenne... pytanie tylko po co ;). Generalnie wszystko ok. Tylko odpowiedzcie mi na jedno proste pytanie: Po co ja mam grac na waszym serwerze, skoro wy wszystko w zapowiedzi opisaliście, dosłownie wszystko. Nie widzę żadnego sensu odkrywania serwera, poznawania jego tajemnic itp " klimat  ponieważ wejdę poczytam i mi wystarczy. Śmiało mogę powiedzieć ze w 10 minut przeszedłem Metin I9

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@ProBoszcz` Przestań się udzielać bo wszedzie robisz z siebie posmiewisko ;  ) - pamietasz jak pisałem ,ze kazdy Twoj serwer zostanie wylaczony ,a sie tak zarzekałes ,ze nie i jestem kłamcą ? To powiedz Mi gdzie są teraz te Twoje MPCforumy ; ) , nie masz nawet 1% godności ,aby przyznać Mi wtedy rację - zwykły oszust i naciagacz dobrze ,ze zrezygnowalem po MPCforum 1 - szkoda ,ze wiele graczy Mnie nie posłuchało wtedy. Zakoncz Swoja kadencje na tym koncie bo każdy i tak wie ,ze jesteś złodziejem aka fubu

sygna2.png

Opublikowano

Rozpisać Kamienie Dusz na jakim plusie dają bony ~~ Bezcenne... pytanie tylko po co ;). Generalnie wszystko ok. Tylko odpowiedzcie mi na jedno proste pytanie: Po co ja mam grac na waszym serwerze, skoro wy wszystko w zapowiedzi opisaliście, dosłownie wszystko. Nie widzę żadnego sensu odkrywania serwera, poznawania jego tajemnic itp " klimat ponieważ wejdę poczytam i mi wystarczy. Śmiało mogę powiedzieć ze w 10 minut przeszedłem Metin I9

Bo są modyfikowane bonusy?.... nie opisalismy wszystkiego. .. metin2pl jest opisany na wiki i jakoś go jeszcze niektórzy przejść nie mogą... Ale spoko dzięki za radę
Opublikowano

Mi również prezentacja bardzo się podoba, pomimo kilku błędów językowych i podwójnego punktu 7 w innych modyfikacjach. Ale to tylko małe szczególiki. Zajrze na serwer na pewno.

Opublikowano

Póki co to myślę do jakiego Youtubera mam się zgłosić, ale też się zastanawiam. Czy wgl mam się zgłosić bo na niektórych serwerach reklama na yt nie pomaga

Opublikowano

Nic nowego, dużo ''napisów'' tylko. 

Nie zawitam i nie polecam, zapewne serwer dla ''typowego'' zarobku. 

Hardy wyszły z mody.

Opublikowano

@ProBoszcz` Przestań się udzielać bo wszedzie robisz z siebie posmiewisko ;  ) - pamietasz jak pisałem ,ze kazdy Twoj serwer zostanie wylaczony ,a sie tak zarzekałes ,ze nie i jestem kłamcą ? To powiedz Mi gdzie są teraz te Twoje MPCforumy ; ) , nie masz nawet 1% godności ,aby przyznać Mi wtedy rację - zwykły oszust i naciagacz dobrze ,ze zrezygnowalem po MPCforum 1 - szkoda ,ze wiele graczy Mnie nie posłuchało wtedy. Zakoncz Swoja kadencje na tym koncie bo każdy i tak wie ,ze jesteś złodziejem aka fubu

I jest mi z tym dobrze a tobie c**j do tego ;* miło ze interesujesz się moim życiem. ale taki gimbus ( podstawówka ) swoim pisaniem nic nie zmieni a już na pewno nie mnie ;) Tak wracając do MPCforum'a to będzie niebawem reaktywacja S1 ;)) i co zrobisz gościu nic nie zrobisz ;) ahaha

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

ct.8.pl
Poniekąd dziwne, że nie ma .pl, jeżeli tak będzie tu uwierzcie, że osób dużo nie będzie.

Co do prezentacji jak ktoś napisał wyżej, szału nie ma dupy nie urywa, ale lekko się wyróżnia od innych.

Co do samego serwera, ja nie zawitam ale powodzenia ;)

Nie no to się zmieni oczywiście Ale jak będzie strona a to tak z 1,5 tyg jeszcze ale okey.
Opublikowano

Mi sie bardzo serwer podoba bo uwielbiam hardy. Ale proponuje zmienic te szaktulki serwerowe bo dropi z nich 50 zmianek 50 dodan 15 egzo 15 rad , metale itp... Skoro to jest hard/medium to powinno dropic mniej ale za to np wiecej rodzai przedmiotow. No i  wierzchowce ktore daja +500 ataku ? To nie jest jakas pomylka?

Opublikowano

I jest mi z tym dobrze a tobie c**j do tego ;* miło ze interesujesz się moim życiem. ale taki gimbus ( podstawówka ) swoim pisaniem nic nie zmieni a już na pewno nie mnie ;) Tak wracając do MPCforum'a to będzie niebawem reaktywacja S1 ;)) i co zrobisz gościu nic nie zrobisz ;) ahaha

Skoro jestem gimbusem to zapraszam na tsa , zgasze Cie pierdem ,a taki nou skill jak Ty nawet nie bedzie wiedzial co odpowiedzieć ; ) . Mnie to szczerze powiedziawszy wisi bo na tym Twoim s1 i s2 na sprzedawaniu yangów zarobiłem około 3 - 4tyś + byłtaki ,ze miales gimbo GM i przez 5 miesięcy bocenia w 1 miejscu nikt nie raczyl Mnie zbanować hahahaha to powinno być dla Cb śmieszne ,ze robisz cos do czego nawet sie nie przylozysz ; ). S1 z tego co widzialem chciales sprzedać pliczki - kaski zabrakło która zajebales? Poszła w nosek? Może i nic nie zrobię , ale i tak nie wlozylem do Twojej kieszeni nawet 1zł więc jedynie moge sie z Cb smiac ; ) , a na nastepny projekcik masz zagwarantowana negatywną reklamę z dowodami więc już tyle nie nachapiesz ;  )  , a może Ja znów zarobię Sb Twoim kosztem jakieś 2 tyś  :) , payce b***h

sygna2.png

Opublikowano

Jeśli to hard to coś takiego jak kd magii który daje 15% abs-u na magie to bezsens.. zagrał bym ale to nie moje kilmaty ;) 

Pozdrawiam.

socysty---42.png

Opublikowano

Jeśli to hard to coś takiego jak kd magii który daje 15% abs-u na magie to bezsens.. zagrał bym ale to nie moje kilmaty ;)

Pozdrawiam.

Ale kd dropi +0 a do +4 trzeba ulepszać. .. to nie jest takie proste
Opublikowano

Uznam to jako spam, gdyż tutaj nawet nie ma ItemShopu podanego ;o 

ale wiadomo o co chodzi

You cannot keep out your own fear

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...