Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@EasyPeasy1337

Miałem kupione coś na lifetime za 400 zł, ale sprzedałem bo już nie ddosuje ;x

Już. Więcej się przyznawaj na forach, więcej pisz o tym. Kwestia 3 dni i policja dostanie od ISP Twoje dane. Co za k***a głupota ludzka.

@Myszek_PL

Czemu :) ?

PS.Zobacz strone myhard.pl ;3

Ale z Ciebie hacker, wyjebałeś stronę, która stoi na BiznesHoście gdzie nie ma żadnej ochrony DDoS. Hakjery jebane! W ogóle kogo interesują Twoje umiejetnosci pseudo hackerskie? Idz w pilke pograj czy cos. Kazdy ma wyjebane w to co robisz, jak robisz i czy potrafisz wyjebac strone jakiegos serwera w klockach. Pierdoli nas to.

Opublikowano

@Logitech.

Avapenis nie odzywaj się... FBMC , gdzie twój pro elo serwer?

Zmieniłeś nick i myślisz, że nikt nie wie że to ty ? 

I twoje pliki i serwery 1 dniowe, wyjebane mam na Ciebie ;3.

PS.To nie był DDoS , specjalisto od linuxa.

A i jeszcze coś, informuję potem właściciela, co i jak, i chyba to nie działa na jego korzyść bo wie potem jak się zabezpieczyć.

Jestem graczem MyHarda so...

Opublikowano

@Logitech.

Avapenis nie odzywaj się... FBMC , gdzie twój pro elo serwer?

Zmieniłeś nick i myślisz, że nikt nie wie że to ty ? 

I twoje pliki i serwery 1 dniowe, wyjebane mam na Ciebie ;3.

PS.To nie był DDoS , specjalisto od linuxa.

A i jeszcze coś, informuję potem właściciela, co i jak, i chyba to nie działa na jego korzyść bo wie potem jak się zabezpieczyć.

a nic do Ciebie nie mam, ale piszesz posty jak taki typowy gimbo-hacker z mpc, dlatego tak napisalem.

skontaktuj sie z Karolem i przedstaw mu sytuacje, a nie tutaj publicznie takie posty wypisujesz, bo ktos pomysli, ze robisz to umyślnie i klopotow sobie narobisz.

p.s chyba nie wiesz z kim rozmawiasz, ale luzik ;p

Opublikowano

@EasyPease1337 dalszy urok naszego internetowego badziora wypier*olisz im strone?

Idz sie lepiej uczyc, bo pewnie nawet sprawdzianu nie otrafsz napisac ^^

Grafika piękna, na pewno wbiję :) :rolleyes: xD :P

0000_0012_Layer-7-800x200.jpg

Opublikowano

@EasyPeasy1337

btw. jaki masz nick w minkraft?

@topic

Śledze facebuka karolku! Mówię tylko że serwer nie postoi bo nie ma reklam, jedna nie wystarcczy..

Jak jedna? Polecam wpisać w szukajkę na tubach myhard.pl i dać sortowanie według daty przesłania. Dorzuć do tego promocję posta na innych fanpagach, oraz samą promocję posta. Na razie to pierdolisz farmazony ;)

Moderatora prosiłbym o usunięcie i nagrodzenie autorów postów, które nie wnoszą nic do tematu. Dyskusję na temat pro-elo-hakjerstwa można przenieść na inny poziom forum.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@Odświeżam ;)
Przy okazji proszę tą dziwną administrację, która kompletnie nic nie obi o nagrodzenie userów, którzy zrobili mi spam gimbo-hakjerstwie.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Dobrze, dobrze Karolku. Spokojnie bo się posrasz bo ty umiesz wszystko, a nawet u Karolinki testu nie zdałeś..

Opublikowano

Dobrze, dobrze Karolku. Spokojnie bo się posrasz bo ty umiesz wszystko, a nawet u Karolinki testu nie zdałeś..

Na pewno potrafię więcej od Ciebie hakerze. :)

Ps. A ty tylko o jednym

Opublikowano

Wbije z kilkoma kolegami. Będzie klepa :D Jak na starych edycjach I-III :rolleyes:

d5ea2ef187c3cf6c.png

Fan Realu

Posiadam kanał na youtube wraz z kolega

Gram w Minecrafta , League of Legends , Call of Duty 4.

Opublikowano

Powodzenia w upadaniu ;). Żaden helper nie będzie pomagał, kreeper bd faworyzował bo ma 13 lat i mutator.. może oprócz kukiego i twardego.. nie wbije..

Kukiego, że ja?

Na serwerze jestem zawsze chętny do pomocy. Faworyzować? Nie ma szans ;) Mamy permisje tylko do tego co nam potrzeba.

Opublikowano

Adres IP to mc.myhard.pl

Opublikowano

Hm.... To teraz moja opinia.

Zacznijmy od początku:

- Dobra konfiguracja pluginów = 9/10

- Pomoc ze strony administracji = 7/10

- Mapa = 10/10

Całość = 8,5/10 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pozdrawiam MarekPL1

Opublikowano

Odświeżam ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...