Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gralem na poprzednich edycjach, rozgrywka byla z*******a ^^_
Tej edycji na pewno nie przegapie :)
Serwer jak najbardziej polecam :)

sygna_frikos.png

Opublikowano

Nigdy nie grałem na waszych serwerach ale już wielki + to ładnie zrobiona grafika prezentacji. Widać profesjonalne podejście do sprawy. Napewno zagram ;)

Opublikowano

Odświeżam :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Powodzenia w upadaniu ;). Żaden helper nie będzie pomagał, kreeper bd faworyzował bo ma 13 lat i mutator.. może oprócz kukiego i twardego.. nie wbije..

Opublikowano

Będzie można kopać na afku? I jaki drop jest?

Nie można. Drop jest na fanpage ;)

Ostatnio na serwerze zaobserwowałem spore lagi. Będziecie coś z tym robić? Moze serwer na inna maszyne przeniesc.

Ogarniam właśnie. Lepiej na becie niż na właściwej edycji :)

@Myszek_PL

Hejty lecom xdd

Ofensywny DDOS w serwer?

Słaby ten ddos gówniaku ;]

Powodzenia w upadaniu ;). Żaden helper nie będzie pomagał, kreeper bd faworyzował bo ma 13 lat i mutator.. może oprócz kukiego i twardego.. nie wbije..

Dzięki. Obstawiam, że sam nie jesteś lepszy. Oceniasz ekipę a nawet ich nie znasz i nie rozmawiałeś z nimi ;] Daj mi swój nick - dam Ci od razu perma bo nie lubię osób, które się wypowiadają o czymś o czym nie mają zielonego pojęcia.

Opublikowano

@karolek :3

Nie znam? Widać po nickach, nawet.. kukiego i twardego znam więc? a z krappppppppppp(WPIZD@WIĘCEJP)rem grałem więc wiem o czym mówie :)..

Grałem od 1 edycji na myhardzie, gdzieś na IV się skończył...

Opublikowano

Nie można. Drop jest na fanpage ;)

Ogarniam właśnie. Lepiej na becie niż na właściwej edycji :)

Słaby ten ddos gówniaku ;]

Dzięki. Obstawiam, że sam nie jesteś lepszy. Oceniasz ekipę a nawet ich nie znasz i nie rozmawiałeś z nimi ;] Daj mi swój nick - dam Ci od razu perma bo nie lubię osób, które się wypowiadają o czymś o czym nie mają zielonego pojęcia.

Ja nic do Was nie mam i nic nie robie.Mówie, aby do myszka. PS. Znasz Eripsona nie ? Jestem od niego.

Opublikowano

@karolek :3

Nie znam? Widać po nickach, nawet.. kukiego i twardego znam więc? a z krappppppppppp(WPIZD@WIĘCEJP)rem grałem więc wiem o czym mówie :)..

Grałem od 1 edycji na myhardzie, gdzieś na IV się skończył...

Ty uważasz tak, ja uważam inaczej ;) Widać, że nie śledzisz fb :]

Ja nic do Was nie mam i nic nie robie.Mówie, aby do myszka. PS. Znasz Eripsona nie ? Jestem od niego.

Znam, i jakoś się tym przejąłem. Szczeniackie zachowanie prezentuje swoimi działaniami i tyle ;)

Opublikowano

MyHARD.pl - serwer hardcore!

Start najlepszej edycji już 12 grudnia o godzinie 18:00! Musisz tutaj być!

Adres IP: mc.myhard.pl

Download reklamy do reuploadu na własny kanał YouTube:

https://www.dropbox.com/s/sk3fmytedhilfgc/MyHardv5.wmv?dl=0

Opublikowano

Opublikowano

@EasyPeasy1337

btw. jaki masz nick w minkraft?

@topic
Śledze facebuka karolku! Mówię tylko że serwer nie postoi bo nie ma reklam, jedna nie wystarcczy..

Opublikowano

@Myszek_PL

Różne, często dostaje bany ;p... ale zazwyczaj:

-EasyPeasy1337

- EjziPeasy1337

- EjziPejzi1337

itp itd xdd

Myszek , strone to ja im sam mogę wypierdolić w minute... A ty tam pewnie masz Stresserki , to ciśniesz ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...