Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezka.png

Grafikę wykonał @Scientist.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, choć już nie gram w Minecraft'a. Oceniam pod względem osób, które tam zarządzają. Mają doświadczenie i pasję do tego. Wszystko jest świetnie zaprojektowane. Polecam jeszcze raz.

Opublikowano

Ech. Znowu MyHARD! :D III edycja... to były czasy! Chętnie bym do nich wrócił! ;) Serwer poleca cała administracja MCF2F.PL! :)

Powodzenia Eastu! ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Ech. Znowu MyHARD! :D III edycja... to były czasy! Chętnie bym do nich wrócił! ;) Serwer poleca cała administracja MCF2F.PL! :)

Powodzenia Eastu! ;)

Mam nadzieję, że 12 grudnia do nich wrócisz/wrócicie ;)

Dzięki chłopaki! :D

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

myhard to w sumie jeden z lepszych hardcorów jaki jest w polsce ;) 
zawsze super się grało, te czasy jak się w nocy wbijało do niezabezpieczonych zamków <3

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Polecam w 100%,

Administracja na wysokim poziomie, bardzo komunikatywna,

Bardzo dobrze przystosowany serwer ze strony technicznej,

Grałem na MyHard od pierwszej edycji i naprawdę nie bawiłem się tak dobrze na żadnym z innych hardcore'ów.

Zapowiada się ciekawie (jak zawsze), CZEKAMY!

Opublikowano

Skoro jesteście obeznani w tych sprawach mam 2 pytanka :D

1. Czy na serverze będzie coś w typie ochrony skrzyń poza gildią np LWC itp

2. Gildie płatne czy darmowe ? Bo najlepiej jak płatne i to sporo :D żeby był HARD !

TEMAT

Opublikowano

Skoro jesteście obeznani w tych sprawach mam 2 pytanka :D

1. Czy na serverze będzie coś w typie ochrony skrzyń poza gildią np LWC itp

2. Gildie płatne czy darmowe ? Bo najlepiej jak płatne i to sporo :D żeby był HARD !

LWC nie ma, to hardcore ;)

Gildie płatne, więcej info po starcie :]

Opublikowano

Powiem tak, pamiętam 2 edycje MyHarda i powiem wam że to chyba najlepsza edycja na jaką mogłem mieć. Częste klepy, ogarnięty serwer no i ten klimat ... Jedynie administracja mi nie pasowała, ale teraz jak ona się zmieniła aż chce się wrócić. 

Tylko krótkie info do administracji, pamiętajcie że na hc się klepie a nie godzinami kopie na stoniarce. Liczę na jakiś "wysoki" % na złoto. :D

Pozdrawiam i polecam krul hardkora vSendeR.

Opublikowano

ładna prezka, fajnie się zapowiada. Na pewno wbiję na start z ekipą :3

Byle tylko dużo ludzi wbijało i grało :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Polecam wszystkim ten serwer , tylko mam uwagę jedną, kiedyś jakiś typek z killaura i potka na niewidzialność wbił ro naszej bazy i miał OPA i wiecie co się stało.. Myślę ,ze to się nie powtórzy , a na start na pewno wejde.

Opublikowano

Serwer, na którym zaczynałem zmartwychwstał! Będzie się działo!

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Ale przecież czasy świetnego hardcora nie minęły, trwają w najlepsze u skkfa lel

Świetny hardcore z itemshopem. Aś Ty dowciapny. ;)

Drop złota myślę, że wystarczający - 1.5%

Opublikowano

Serwer słaby. Administracja nieprofesjonalna. Widać że nie przejmuje się graczami. O nic nie można się doprosić. Wiele rzeczy zrobiono byle jak. Ogólne wrażenie - straszna prowizorka.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Pamietam te czasy gdy byla Wigilia i East dał wtedy wiekszy % złota i kopalem z cala gildia na haste 2, stare BOOM pozdrawia <3

ps, pamietam East co napisales na czacie: "zdałem, macie x2 wiekszy drop", to też miło wspominam :3

Opublikowano

Serwer słaby. Administracja nieprofesjonalna. Widać że nie przejmuje się graczami. O nic nie można się doprosić. Wiele rzeczy zrobiono byle jak. Ogólne wrażenie - straszna prowizorka.

A czego to od nas nie dostałeś? ;) Wiele rzeczy zrobiono byle jak? Bo wcale przez 1,5 tygodnia nie była budowana mapa, pisane pluginy i strona :) 

Pamietam te czasy gdy byla Wigilia i East dał wtedy wiekszy % złota i kopalem z cala gildia na haste 2, stare BOOM pozdrawia <3

ps, pamietam East co napisales na czacie: "zdałem, macie x2 wiekszy drop", to też miło wspominam :3

Hahahaha :D Na święta się coś ogarnie :P

Opublikowano

Wbije! Myślę, że ta edycja będzie jak I-III a nie jak ostatnie które padały po paru dniach!
Pozdrawiam i polecam!

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Odświeżam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...