Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak v3.3 (Undetected 26-11-2014)

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z aimem itd? Opłaca się coś brać?

To zależy czy bez espa sobie nie poradzisz.Według mnie nie opłaca się  brać aima mojemu koledze sam esp wystarczy , i jakoś zabija.Jednak jak sobie nie radzisz możesz używać  aima , ale wszystko na swoją odpowiedzialność

MI Aim nie działał :/

Dlaczego ?

­

Opublikowano

To zależy czy bez espa sobie nie poradzisz.Według mnie nie opłaca się  brać aima mojemu koledze sam esp wystarczy , i jakoś zabija.Jednak jak sobie nie radzisz możesz używać  aima , ale wszystko na swoją odpowiedzialność

Dlaczego ?

a jak działa Ghost Mode, zombi cie nie widzi, tak samo gracze?

Opublikowano

Jak ty to robisz ?   :O Ja grałem tydzień i wyrwałem 

Czituję z głową synu, z głową xDD

Tak wgl ro wyszedł uppdate i nwm czy banik nie poleci :D

Nic nie poleci ten update był tylko dot. mapy kilka zmian nic ciekawego.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak ty to robisz ?   :O Ja grałem tydzień i wyrwałem 

Tzn. Ja mam 5 zasad grania na hackach:

1. Nie spinaj się, nie będzie stresu podczas gry a twoje zachowanie nie będzie podejrzane.

2. Wchodź na różne serwery (preferuje takie od 18 do 28 graczy) na każdym bądź nie dłużej niż 20 min.

3. Po każdym zgarnięciu dużego loot- a zmień serwer.

4. Nie korzystaj z niepotrzebnych funkcji, nie włączaj jednocześnie wszystkich esp- ów i znaczników bo po pierwsze na tak zawalonym ekranie mało co odszukasz, po drugie muli Ci to kompa, po trzecie masz większe szanse na banana. :D

5. Myśl logicznie, pamiętaj masz przewagę w postaci cheatów, więc po co włazić na noClipie w budynek i zabijać z frontu (mozesz zostac przez z reportowany) jeżeli możesz obejść nie świadomego cię gracza :D

Ogolnie to by było dość na początek. Jeżeli chcecie pograć razem ze mną piszcie na PW. Jestem dostępny codziennie kolo 20 i w weekendy kolo 21. Ginę żadko a i loot zbieram nie mały. :D Powodzenia Panowie życzę miłej gry :P

Opublikowano

Witam emulator smiga aż miło chyciłem banana i nie mam żalu , dostosowywałem się do 

Tzn. Ja mam 5 zasad grania na hackach:

1. Nie spinaj się, nie będzie stresu podczas gry a twoje zachowanie nie będzie podejrzane.

2. Wchodź na różne serwery (preferuje takie od 18 do 28 graczy) na każdym bądź nie dłużej niż 20 min.

3. Po każdym zgarnięciu dużego loot- a zmień serwer.

4. Nie korzystaj z niepotrzebnych funkcji, nie włączaj jednocześnie wszystkich esp- ów i znaczników bo po pierwsze na tak zawalonym ekranie mało co odszukasz, po drugie muli Ci to kompa, po trzecie masz większe szanse na banana. :D

5. Myśl logicznie, pamiętaj masz przewagę w postaci cheatów, więc po co włazić na noClipie w budynek i zabijać z frontu (mozesz zostac przez z reportowany) jeżeli możesz obejść nie świadomego cię gracza :D

Ogolnie to by było dość na początek. Jeżeli chcecie pograć razem ze mną piszcie na PW. Jestem dostępny codziennie kolo 20 i w weekendy kolo 21. Ginę żadko a i loot zbieram nie mały. :D Powodzenia Panowie życzę miłej gry :P

i wurwałem jakoś ale super jest 

Opublikowano

Witam emulator smiga aż miło chyciłem banana i nie mam żalu , dostosowywałem się do 

i wurwałem jakoś ale super jest 

Spokojnie idą święta to i promocje na iss będą   :)

@Edit

Wyszła nowa wersja cheata jak moderator doda mój temat do działu to zasysajcie ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na tej wersji dzisiaj kolega dostał bana :/ Czekam na nową :D

Już jest ,niestety moderator jeszcze nie dodał mojego tematu.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Już jest ,niestety moderator jeszcze nie dodał mojego tematu.

Wysłałem wiadomość  do moda także spokojnie.

Ludzie poczekajcie na nowy temat z aktualizacją i wtedy pobierajcie. ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...