Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak v3.3 (Undetected 26-11-2014)

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam grę jako windowed nie fullscreen, a odpalam tak samo jak na filmie. Nie mam pojęcia co jest źle ;c A moze to wina tego, ze nie mam infestation na steama tylko kupione kiedyś jeszcze jako War Z?

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak mam grę jako windowed nie fullscreen, a odpalam tak samo jak na filmie. Nie mam pojęcia co jest źle ;c A moze to wina tego, ze nie mam infestation na steama tylko kupione kiedyś jeszcze jako War Z?

A inne opcje Ci działają np radar,chams ?

­

Opublikowano

Ja miałem coś takiego przy cheatcie Fair Fight Fight usunąłem infe z blokady win i pomogło spróbuj odblokować je również w antywirusie :p powinno pomoc

To nie wina gry a blokad w kompie. 

Opublikowano

Napisz na pw.

@Bezofftopu

Fred zapowiedział nie oficjalnie nową wersję która ma się ukazać w następnym tygodniu.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bany lecą, nie grajcie już na tej wersji :>

To , że dostałeś bana nie oznacza że to jest wykryte.Na forum nie było nic o kolejnej masie banów i o starej wersji .

­

Opublikowano

Bany lecą, nie grajcie już na tej wersji :>

Jak ktoś lata na noclipie to się nie dziw.

Że cheat jest undet nie chroni Cię przed raportami.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hmm tak w ramach przypomnienia, bany od FF lecą na konta z jednego adresu IP czy na dane konto? ;>  Chętnie bym sobie polatał polootować ale na noob koncie :D bądźmy szczerzy 3 postacie na full rozwinięte szkoda tracić ^ ^"

Opublikowano

Cześć, pobrałem sobię cheat, jednak piszę że nie mam włączonej opcji Aero,  wcześniej pykałem sobię na tym cheacie, dziś wbijam i wyskakuję mi że muszę go włączyć. Ogarnia ktoś o co cho? Mam Win 8.1

Opublikowano

Cześć, pobrałem sobię cheat, jednak piszę że nie mam włączonej opcji Aero,  wcześniej pykałem sobię na tym cheacie, dziś wbijam i wyskakuję mi że muszę go włączyć. Ogarnia ktoś o co cho? Mam Win 8.1

1.PPM na Komputer >>> Właściwości >>> Zaawansowane ustawienia systemu (po lewej) >>> Zaawansowane >>> Pierwszy od góry przycisk ustawienia.

Zaznaczasz wszystko.

2.Personalizuj i wybierz kompozycje sytemu Aero

­

Opublikowano

za co nie dostane bana?

Za samego espa na graczy nie dostaniesz bana , chyba że potrzebny będzie uptade cheata bo będzie outdate.

Tylko potem nie miej żalu do Wolfa że bana dostałeś

­

Opublikowano

@kretomaniak3

Za esp w 99% nie dostaniesz , 1% to przypadek.

Dobra, dzięki za wcześniejszą odpowiedź, wszystko działa. Pytanie teraz tak, jak wiecie ustawiam sobie swoje tam ustawienia itd. Jednak mam do was pytanie, jakie wy polecacie najlepiej? 

Opublikowano

Dobra, dzięki za wcześniejszą odpowiedź, wszystko działa. Pytanie teraz tak, jak wiecie ustawiam sobie swoje tam ustawienia itd. Jednak mam do was pytanie, jakie wy polecacie najlepiej? 

To wszystko zależy czego potrzebujesz np jak robisz pvp to esp a jak pve to esp na ity. Ja polecam używać samego espa ,kolega nie dostał bana od początku wydania tego cheatu.

­

Opublikowano

To wszystko zależy czego potrzebujesz np jak robisz pvp to esp a jak pve to esp na ity. Ja polecam używać samego espa ,kolega nie dostał bana od początku wydania tego cheatu.

A co z aimem itd? Opłaca się coś brać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...