Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak v3.3 (Undetected 26-11-2014)

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nowa wersja PlayBreak'a niewykrywalna na dzień 26.11.2014

v3.3

Quote:

-Infestation Patch 26/11/2014 Hotfix

-Snipers are PURPLE now.

-Improved stability (i have like 20 more fps xD)

-Fixed Force headshot and fall damage, now you can turn them off/on.

v3.2b

Quote:

-Fixed ESP BUG.

-Removed all the blacklisted members, except for myself and my friend Linus.

v3.2

Quote:

-Fixed The Player Warnings Bug.

-Improved Stability.

-Added Force-Headshot.

-Added No-Fall Damage.

-Fixed a bug where some players in cliffside would not show.

-Added Noclip Speed Changer.

DL:

Skan:

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa :P nawet przy superjumpie nie wywal :D Ale nie rozumiem czym się rożnią te 3 opcje AIM-a bo jest jakis shutting, na dotkniecie T, i aiming. Weź mi wytłumacz dokładną rożnicę miedzy nimi bo troche nie kumam :P

Opublikowano

Już Ci mówię.

Aiming when press T to aimuje Ci gdy trzymasz klawisz "T".

Aim on shutting to ci amjmuje jak strzelasz do kogos.

I aim on aiming to gdy celujesz do kogoś(tą opcję polecam)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie powinieneś na dzień dzisiejszy hack jest undet , przynajmniej tak zapewnia fred.

Grałem na Playbreak'u na poprzedniej wersji ,którą udostępniłeś grałem około tydzień i jak widać bana nie ma.

Jak napisałeś że hack jest wykryty,to przestałem znowu za  gram skoro mówisz że nie wykryty.

Opublikowano

Grałem na Playbreak'u na poprzedniej wersji ,którą udostępniłeś grałem około tydzień i jak widać bana nie ma.

Jak napisałeś że hack jest wykryty,to przestałem znowu za  gram skoro mówisz że nie wykryty.

Cieszę się że mi ufasz:D

@ Jak bd coś nie tak to dam znać pod tematem.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Moje stwierdzenie takie im mniej będziemy szaleć  na aim botach bo w sumie co strzelać nie umiecie ? jest potrzebne tylko Esp(itemy,gracze)  jak nie będziemy aż tak szaleć tego hacka nie wykryją tak szybko 

Opublikowano

Moje stwierdzenie takie im mniej będziemy szaleć  na aim botach bo w sumie co strzelać nie umiecie ? jest potrzebne tylko Esp(itemy,gracze)  jak nie będziemy aż tak szaleć tego hacka nie wykryją tak szybko 

Nie ma znaczenie czy używasz espa czy aimna, możesz mieć samego espa i dostać bana.Ale skoro nie wykryty , także można używać

­

Opublikowano

Ten cały niby antycheat działa tak że podlicza statystyki danego gracza  Zabicia/Śmierci  Headshot'y i tak dalej także nie wiem czy dają go rade wykryć przez ESP  chodzi mi że np tylko zbierasz rzeczy nikogo nie zabijasz to raczej go nie da rady wykryć 

Opublikowano

Kiedyś ktoś coś mówił że FF potrafi robić ss'y z gry, ale ja w to nie wierze.

Tak jak mówisz @SubZero9921 jak cheatuje się z głową to ze statystyk tego nie wykryją.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedyś ktoś coś mówił że FF potrafi robić ss'y z gry, ale ja w to nie wierze.

Tak jak mówisz @SubZero9921 jak cheatuje się z głową to ze statystyk tego nie wykryją.

Gdyby do tej gry był jeden porządny antycheat. 

Ta gra jest robiona po najmniejszej lini oporu dla hajsu.

Podobno Fairfight banował nawet losowe osoby  co nigdy nie cheatowały w sumie teraz jest podobnie  

Hahhaha jak ten antycheat robi SS to naprawdę. O ile go opłacają  ...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghetrasss

Ghost to jak sama nazwa mówi duch twojej postaci którego nikt nie widzi działa on przez krótki okres czasu w tym czasie możesz wskoczyć o zabić np kampiaca w poczie osobe.

By ghost działał musisz z zapory win usunąć infestation i odpalić grę oraz cheata jako administrator.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego jak tylko załączę opcje ESP Items / zombie wywala mnie z serwa ? NIgdy nie uzywalem tego typu cheatów, wiec nowy w tym jestem ;-; Nie mam zamiaru zabijać na tym ludzi, tylko szukać lootu, co zaznaczać i dlaczego wywala ?

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego jak tylko załączę opcje ESP Items / zombie wywala mnie z serwa ? NIgdy nie uzywalem tego typu cheatów, wiec nowy w tym jestem ;-; Nie mam zamiaru zabijać na tym ludzi, tylko szukać lootu, co zaznaczać i dlaczego wywala ?

Odpaliłeś w oknie?

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...