Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Carvaliam.pl

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My nie chcemy rasowego PL'a , to ma być medium z większą szczyptą harda ... nie inaczej :)

ale co mi po tym jak po 2 dniach beda max lv i polowa skonczy gre

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

ja gram malo bo pracuje do 16 ale nie chce zeby bylo na serwerze 100 osob...

Opublikowano

Crook - spoko, lubię Cię, ale nie wiem jak się sprawdzisz jako administrator.

Mateo, gimbusku to że trzymasz z Hax1orem nie czyni z ciebie bonzo.

Droga administracjo MPC wytłumaczycie mi czemu ten prawie mężczyzna nie dostał perma za groźby atakami?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Mnie ciekawi. Do metków 30 poziom instrukcje i co 24H? To jak bede miał 54 poziom i wbije 4 skill na M to bede musiał robić nową postać do dropu ?

4 skile na 54 lvl na m Oo no no szacunek :)

Opublikowano

Serwer całkiem całkiem grafika nie powala ma parę nowości ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nic ciekawego nie widze prucz ksiegi czarow... Jak wam serwer padnie to napisz, dogadamy sie odnosnie tej ksiegi xD Pozdrawiam, powodzenia ...

Opublikowano

Dobra to ja napiszę tak srastivia jeżeli można tak to w ogóle nazwać jest serwerem do niczego grałem mam swoją opinie : Banują ludzi za nic,bug na bugu,robią cofki tak z dupy,po tych cofkach część itemów znika/buguje się,graczy na 100% nie jest 750 online bo grałem wiem ile shopów było i trochę wam pustkami w m1 świeciło jak kick hacka odpaliłem hmmm... To tak na serwer Carvaliam wbije cała ekipa ok.40 typa będzie dobrze wiadomo zawsze będą jakieś ataki ddos ale to jak na każdym serwie.Mam nadzieję że serwer dobrze wystartuję i nie będzie czegoś takiego jak na srastivi,dawania eq Youtuber'om trzymania strony jednej z gildii i takich szemranych spraw.(Tak o Tobie mówię Srateo 

dzisiaj na ts'ie było ładnie typek z gildii (ta gildia co admini z nimi trzymają,jeżeli wgl można nazwać ich adminami ~Czyste gimbusy~) mówił że jebnie dosa i to zrobił a admin wy***ka i jeszcze się śmiał.

Mam nadzieję że w końcu ktoś pier*****e porządnego ddosa na srastivie i że już nie wstanie,taka opinia na temat tego serwera.

Nigdy nie byłem w takiej sytuacji jak teraz że życzę komuś żeby padł mu serwer ale mam nadzieję że dacie radę ludzie. 

: *****

I na koniec taki wielki buziaczek oby wam jak najszybciej serwer zdechł. : )

A na serwer wbijemy tylko postarajcie się zmienić te 24h na jakieś 4/6 np. że jak wbije to 6 godz a jak nie to 3.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

kiedy start :D?

Tak ciężko przeczytać prezentację, a nie tylko oglądanie obrazków?

Na samym końcu na dole jest napis, 

Start Sewera planowany na 6 lub 7 Grudnia data tak samo może się zmienić

Opublikowano

Ooo to były czasy<3 Widzę kolega wyżej mi zazdrości ze gdy on grał w Mario Bros to ja sobie śmigałem maluszkiem z moimi ziomeczkami <3 Nie wiem co wam daje wrzucanie moich fotek z FB ale mi tam sie to podoba pobijacie zapowiedz <3 Pozdrawiam Lolek Kiedy dacie Profilowe??:*

kumple ci na małym zasiadają? no to w chyu lepsze niż mario

Opublikowano

Nie za dużo, nie za mało. To mi się podoba! ;) 

Być może zawitam. :) 

Powodzenia. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Pewnie tak dziś wieczorem będziemy robić IS więc pewnie jutro już będziecie mogli sobie sprawdzić jak wygląda sklep:) 

5jw512.jpg

Opublikowano

Wbijam z ekipą  :D

Zobaczymy jak będzie ;) Ale te mounty i tp to jak będzie all w is to będzie to ...   będzie można all z isu sprzedawać w grze  ?

Opublikowano

Raczej tak nie ma jakiś ograniczeń do itemów z is 

A będziecie zmieniać stronę ? bo ta wygląda ohydnie  moim zdaniem i kilku innych też tak uważa ;P :^?

Opublikowano

Czekam aż szanowny pan True znajdzie dla mnie chwile w sowim zabieganym życiu i mi da coś innego moim zdaniem tak samo nie jest ona jakoś super ładna 

5jw512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...