Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Carvaliam.pl

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 KU do G1, ku możemy zdobyć z metinów do 30 Lv dropi z nich szkatułka a ze szkatułki 3 losowe KU + do tek w mieście mamy npc Księgi u którego możemy kupić losowe Ku

Człowieku jaki chajs :O nic ci dupa nie będę wys....... nie robię w agencjach towarzyskich :O Nie starsze cię tylko piszę za naruszyłeś moje prawa autorskie... Publikacja zdjęć bez mojej zgody tym bardziej ze mam tylko dla znajomych ustawione na fb jest karalne nie chce mi sie z tobą dyskutować i robić tu syfu... Nie wiem co chcesz tym osiągnąć... Zazdrościsz ze coś stworzyłem czy co OMG...

5jw512.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę kolejny prawilny serwer Layosa aka Lubie Nosić Kondomy na Głowie xD

Strona Parima , pliki terenzo. Prawilny serwer

Serwera nie polecam. ;]

UWAGA LOLEK ATAKUJE

...

Przynajmniej mam te pewność, że serwer jest dobrze zabezpieczony  xD

Zagram :D

Opublikowano

Jeżeli Lolek to z serwera Pang... to nie, wielkie nie. Po jakimś czasie od startu w/w serwera Administracja totalnie go olała.

Nie wbije na serwer, choć mogę polecić jedynie ze względu na True.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Brzydka prezka w Administracji Crook aka Haker. Gdyby nie On to bym zagrał jak na razie neutral.

No tak tak , teraz się odpłacaj dlatego że Cię za spamy na Typowym zablokowałem, biedactwo ;(

Keiusek/warumps permik za udostępnianie wizerunku, pzdr. 

Dobrze lecą yangi na nowych mapach?

Myślę że odpowiednie z levelem można spokojnie się dorobić, także raczej z hajsem nie będzie problemu :v

xDEcNt1.png

Opublikowano

Mimo ze jakoś za CrooKiem nie przepadam to c*****o z Waszej strony że udostępniacie jakies ich zdjęcia

Co wy k***a soba reprezentujecie dno i wodorosty

powodzenia

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Kiedy start ? 

Czas na okularki.  B)

Na dole żółty napis jak BYK

Start Sewera planowany na 6 lub 7 Grudnia data tak samo może się zmianie

Opublikowano

Czuję że to nie wystartuje :) Słyszałem na Necie że Ataki będą ^.^ Ze Względu na Cook'a a jak wystartujecie to ile ? 50 online bądźmy szczerzy :)

Czuć to Ty możesz zapach swoich skarpetek ... ja też słyszałem że jesteś gimbusem, a teraz idź bądź "youtuberem" (o ile można to tak nazwać) gdzie indziej...

Będziemy mieć dobrą reklamę u kilku youtuberów + z Typowego wiec nie obawiam się że nie będzie graczy... 

Ponad to, nie rozumiem twojego punktu myślenia, nie podoba ci się to na **uj wchodzisz ? xD 

Jak trzeba nisko upaść mat3eo powiedz mi , bo ja tego nie pojmuje wybacz ;c

xDEcNt1.png

Opublikowano

zmienil byc expa na 100% w stosunku do pla zeby mozna bylo dluzej pograc 

My nie chcemy rasowego PL'a , to ma być medium z większą szczyptą harda ... nie inaczej :)

xDEcNt1.png

Opublikowano

Co tutaj jest ekscytujacego i zapierajacego dech w piersiach? Ksiega czarow ktora jak dla mnie jest kompletnym nonsensem czy moze okno zwierzaka z dreikona? Sam juz nie wiem.

tak btw miniony nie znacza tego samego co biezacy to tak w gwoli scislosci .

Srij9JT.png

Opublikowano

Czuć to Ty możesz zapach swoich skarpetek ... ja też słyszałem że jesteś gimbusem, a teraz idź bądź "youtuberem" (o ile można to tak nazwać) gdzie indziej...

Będziemy mieć dobrą reklamę u kilku youtuberów + z Typowego wiec nie obawiam się że nie będzie graczy... 

Ponad to, nie rozumiem twojego punktu myślenia, nie podoba ci się to na **uj wchodzisz ? xD 

Jak trzeba nisko upaść mat3eo powiedz mi , bo ja tego nie pojmuje wybacz ;c

Tak Wolę Być Mądrym gimbusem niż beznadziejnym GM jak ty zobaczymy te wasze reklamy za pisiont groszy :). Nie wchodzę już tu w dyskusje bo ci tylko " KROKU " Odświeżam prezke :) Ps. śmieją się że będzie 1hit 1 shot 1 kill :)
Opublikowano

Tak Wolę Być Mądrym gimbusem niż beznadziejnym GM jak ty zobaczymy te wasze reklamy za pisiont groszy :). Nie wchodzę już tu w dyskusje bo ci tylko " KROKU " Odświeżam prezke :) Ps. śmieją się że będzie 1hit 1 shot 1 kill :)

Jak Ty jesteś mądry to ja jestem bogiem.... Idź spać i na swoją sraslivie i odwal się od Crooka bo go znam pewnie dłuzej niż Ty i wiem jaki jest.

Czuję że to nie wystartuje :) Słyszałem na Necie że Ataki będą ^.^ Ze Względu na Cook'a a jak wystartujecie to ile ? 50 online bądźmy szczerzy :)

50 online to zaniedługo na Sraslivii będzie ;))

Opublikowano

Jak Ty jesteś mądry to ja jestem bogiem.... Idź spać i na swoją sraslivie i odwal się od Crooka bo go znam pewnie dłuzej niż Ty i wiem jaki jest.

50 online to zaniedługo na Sraslivii będzie ;))

Srastivia w przeciwieństwie do tego serwera ma w godzinach szczytu 750 osób :).

To że Kreetovsky ci nie dał banneru na metin2 list to płaczesz ;)?

Ban za to że chciałeś nagrac odcinek na wh :)?

Ojj Będzie Grubo Ekipa się zbierze to zobaczymy " START ATAK "

Opublikowano

Nie polecam tego serwera

Leci report może jakiś powód?

Srastivia w przeciwieństwie do tego serwera ma w godzinach szczytu 750 osób :).

To że Kreetovsky ci nie dał banneru na metin2 list to płaczesz ;)?

Ban za to że chciałeś nagrac odcinek na wh :)?

Ojj Będzie Grubo Ekipa się zbierze to zobaczymy " START ATAK "

Haha tu mnie rozbroileś. Do Kreta NIGDY! nie pisałem nie wiem kto Ci tak napisal.

Nie chciałem nawet nagrać filmu bo jak bym chcial to bym nie spamil na kamer modzie na zielono etc

Skąd wiesz ile osób tutaj będzie? jasnowidz? o proszę !  i  przestań tu pisać kity bo się odbije na Tobie.

Opublikowano

Leci report może jakiś powód?

Haha tu mnie rozbroileś. Do Kreta NIGDY! nie pisałem nie wiem kto Ci tak napisal.

Nie chciałem nawet nagrać filmu bo jak bym chcial to bym nie spamil na kamer modzie na zielono etc

Skąd wiesz ile osób tutaj będzie? jasnowidz? o proszę !  i  przestań tu pisać kity bo się odbije na Tobie.

Tak jestem jasnowidzem a jak na ,,, Będzie 50 online to się odezwij teraz tyle czekam na start tego serwera do zobaczenia na starcie Strzałka :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...