Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Carvaliam.pl

CrooKu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowości sporo widać.

Serwer medium, hmm. Sponsor Wam gwarantuje już start, to pewne. Ale czy Administracja da z siebie wszystko? Jak dla mnie, tego wszystkiego jest zbyt dużo. No cóż, pozostaję życzyć udanego startu! Powodzenia oraz zawitam i dopiero ocenię, gdyż gdybać można :)

Powodzenia jeszcze raz! 

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ciekawego, jedynie Księga Czarów tutaj mi się tylko podoba, lecz to żaden jakiś specyficzny bajer, lecz życzę powodzenia.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam, bo lolek znowu nie ma życia prywatnego, nołlajfi i spamuje mi na FB  :D

Znam ponad 2 lata, prawilna mordka. Powodzenia ;)

Tak w ogóle chyba nie doczytałem w prezentacji, a nie wiem czy ktoś wcześniej odpowiedział, skąd truta? :D

pIOuQ29.png

Opublikowano

Podoba mi się, tylko ... medium i 105 max? To raczej chyba bardziej pod hard będzie.

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

Polecam serwer z powodu True i Lolka prawilne mordki ;d 

Co do serwera, coś nowego 105 max i sporo nowości takie serwery lubię i chętnie na nim zagram. 

Powodzenia ! 

xD 

Opublikowano

Podoba mi się, tylko ... medium i 105 max? To raczej chyba bardziej pod hard będzie.

Nie koniecznie, nie rozumiem dlaczego jak ludzie widzą 99 lub 105 to piszą, że jest Full Hard a gdy widzą 250 to piszą że to Full Easy/4fun. Na niektórych serwerach z 250 jest ciężej niż z maksem 99, jeżeli chodzi o serwer to autor zapewne miał na myśli lajtowy serwer na którym jest maksymalny 105 i tyle. 

xD 

Opublikowano

Haha typowe pytanie "Skąd truta" Oczywiście Szkata Ripera, AV2 oraz z bosów na mapie Pustynia Wymarłych:)

Zapraszam na Forum do głosowania czy zostawić system TOGGLE czy Umiejętności maja być jaka na globula!

5jw512.jpg

Opublikowano

uuu księga czarów miłe zakoczenie, bardzo mi się podoba ;p urozmaicone dungi również duży+ oczywiście zagram, nie ma innego wyjscia. :)

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Ooo to były czasy<3 Widzę kolega wyżej mi zazdrości ze gdy on grał w Mario Bros to ja sobie śmigałem maluszkiem z moimi ziomeczkami <3 Nie wiem co wam daje wrzucanie moich fotek z FB ale mi tam sie to podoba pobijacie zapowiedz <3

Pozdrawiam Lolek

Kiedy dacie Profilowe??:*

5jw512.jpg

Opublikowano

Ooo to były czasy<3 Widzę kolega wyżej mi zazdrości ze gdy on grał w Mario Bros to ja sobie śmigałem maluszkiem z moimi ziomeczkami <3 Nie wiem co wam daje wrzucanie moich fotek z FB ale mi tam sie to podoba pobijacie zapowiedz <3 Pozdrawiam Lolek Kiedy dacie Profilowe??:*

SPOKO JAK CHCESZ LAYO

Może jakiegoś chłopa se wyrwiesz xD

...

Tak wgl to pozdrów Kacpra , pozwalasz mu już wchodzić na ts-a xD?

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Jakiego Kacpra Hm Hm Hm?? No Ciebie już wyrwałem tak się jarasz moim profilem na FB ^^ fanów nigdy nie za wiele:)

Kube, Kacpra czy jak on się tam zwał ten dzieciak co darł mordę na tsie i itemy mu rozdawałeś z navi na swoich serwerach.

Opublikowano

Kolego przeczytaj sobie Art. 79. i Art. 116. I nie obrażaj mojego Braciszka bo cie pokonał w grze mmo...

Xdddddddddddddddddddd

Layos - Prawilny ziomek wychowany na ulicy w koszulce JP który straszy Policją i okrada ludzi w internetowych grach. Karol nie osmieszaj się bo jesteś nikim. A zresztą w Lipcu będę w Łodzi rodzinkę odwiedzić to liczę na spotkanie. Jeszcze mój zaległy hajs dupą wysrasz.

Opublikowano

dobra ryj i nie spamujcie tu, macie Pw / ts / fb tam to załatwcie to co jest między wami nie wiem kto kogo popycha w 4 litery i mam na to wyje***e serio i inni chyba też 

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...