Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| LandOfDoom | Season2-Exp:20 Drop:35 | PVP | Customs | NewQuest | NewJewels | PL |

SPARK18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka uwag/propozycji co do serwera:

1. 50 resetów to zdecydowanie za dużo, maksymalnie 2 resety (po 200 pkt za reset)

2. Optymalnie 1 reset za 300 pkt.

3. Możliwość stawiania AFK

4. Brak możliwości dodawania exe opcji do set itemów

5. Możliwość grania MG od 220 lvl, DL od 250 lvl

6. Usunięcie Jewel o level - pozbywa nas radości prania np. pranie wingów +luck+ign daje mnóstwo emocji

7. Usunięcie Jewel of Skill - np BB każdy mógłby mieć ze skillem, gdzie frajda wydropienia itemu ze skillem

8. W ogóle te nowe jewele nie za bardzo pasują do tej gry.

Rozmawiałem ze znajomymi i jeśli poprawisz ustawienia serwera wyżej wymienione zaczniemy od razu grać na Twoim serwerze (około 15 osób )

szukaj innego serwera jak ci ten nie pasuje^^  ktos bd serwer robil pewnie tylko dla ciebie i pod twoich 15 ludzi ^^

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rozwaliles system hahaha, dzieki za po prawe humoru ;)

A co do jawoli ze skilem i itd mam nadzieje ze drop bedzie bardzo niski z jeden kamien na 3resy :]

Opublikowano

Mam kilka uwag/propozycji co do serwera:

1. 50 resetów to zdecydowanie za dużo, maksymalnie 2 resety (po 200 pkt za reset)

2. Optymalnie 1 reset za 300 pkt.

3. Możliwość stawiania AFK

4. Brak możliwości dodawania exe opcji do set itemów

5. Możliwość grania MG od 220 lvl, DL od 250 lvl

6. Usunięcie Jewel o level - pozbywa nas radości prania np. pranie wingów +luck+ign daje mnóstwo emocji

7. Usunięcie Jewel of Skill - np BB każdy mógłby mieć ze skillem, gdzie frajda wydropienia itemu ze skillem

8. W ogóle te nowe jewele nie za bardzo pasują do tej gry.

Rozmawiałem ze znajomymi i jeśli poprawisz ustawienia serwera wyżej wymienione zaczniemy od razu grać na Twoim serwerze (około 15 osób )

Ad 1. 50 resów zostaje.

Ad 2. Jest 200/300

Ad 3. Z afkami będziemy walczyć.

Ad 4. Niestety to odpada.

Ad 5. Tak jest teraz.

Ad 6. Te wszystkie jewele będą trudno dostępne, będą wypadać tylko z bossów jak kundun,erohim etc. A one będą mocno podkręcone a ich respawn będzie może 2 razy na dobe.

Ad. 7 Tak jak powyżej

Ad 8. Juź wytłumaczyłem.

A więc tak,  starty eventów i respawn bossów będzie w długich odstępach . Bosy będą się pojawiać tylko 2 razy w dniu np kundun, tak samo z eventami BC,CC,NIGHTMARE,etc będą co 8h, dla tego że nagrody jakie można w nich wygrać będą cenne(oczywiście nie zawsze z bossa wyleci np jewel of luck, trzeba pochodzić popatrzeć co na jakim bosie leci i liczyć na farta) . Gdybym zrobił co 2h szybko by się tego wszystkiego nazbierało i by potraciło na wartości. Moby na eventach i bossy będą mocno podkręcone najlepiej tłuc je w party.

Te kamienie nie będą miały 100% na wbicie zawsze będzie mogło się spalić więc tak łatwo nie jest. Myśle że to wszystko będzie ze sobą współgrało.

Dokładne informacje na temat eventów i bosów postaram się podać jutro bo się ze wszystkim nie wyrabiam.

P.S Sory że tak chaotycznie ale pisze w pośpiechu.

Opublikowano

Ad 1. 50 resów zostaje.

Ad 2. Jest 200/300

Ad 3. Z afkami będziemy walczyć.

Ad 4. Niestety to odpada.

Ad 5. Tak jest teraz.

Ad 6. Te wszystkie jewele będą trudno dostępne, będą wypadać tylko z bossów jak kundun,erohim etc. A one będą mocno podkręcone a ich respawn będzie może 2 razy na dobe.

Ad. 7 Tak jak powyżej

Ad 8. Juź wytłumaczyłem.

A więc tak,  starty eventów i respawn bossów będzie w długich odstępach . Bosy będą się pojawiać tylko 2 razy w dniu np kundun, tak samo z eventami BC,CC,NIGHTMARE,etc będą co 8h, dla tego że nagrody jakie można w nich wygrać będą cenne(oczywiście nie zawsze z bossa wyleci np jewel of luck, trzeba pochodzić popatrzeć co na jakim bosie leci i liczyć na farta) . Gdybym zrobił co 2h szybko by się tego wszystkiego nazbierało i by potraciło na wartości. Moby na eventach i bossy będą mocno podkręcone najlepiej tłuc je w party.

Te kamienie nie będą miały 100% na wbicie zawsze będzie mogło się spalić więc tak łatwo nie jest. Myśle że to wszystko będzie ze sobą współgrało.

Dokładne informacje na temat eventów i bosów postaram się podać jutro bo się ze wszystkim nie wyrabiam.

P.S Sory że tak chaotycznie ale pisze w pośpiechu.

mam pytanie ściągnołem clienta ale wyskakuje mi że nie ma main.exe ocb ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGurzci naprawde niewiem czemu wyskakuje Ci taki błąd, nie wrzucasz maina do innego klienta czy coś? Spróbuj wyłączyć antyvirusa może on coś ma z tym wspólnego:>.

@CoLo1906 Już wrzucam na mediafire.

Opublikowano

wykasuj wszystkie konta bo na swoje nie moge sie zalogować na stronie a przy rejestracji jest napisane ze istnieje takie, :)

moze to głupie co pisze ale wole to napisac ;)

Opublikowano

Ktos ma system Win8 i ma problem z wejsciem?

Ja gdy zaladuje sie pasek do konca gra sie wylacza pojawia sie czarne tło i wchodzi mi pulpit mojego komputera zamiast gra, tak za kazdym razem zmieniajac odpalanie karty graficznych administratora sciezek zgodnosci, ktos moze mi pomoc?

ROZWIAZANIE DLA TYCH KTORYM TEZ NIE DZIALA :)

Main.exe >

własciwosci>

zgodnosc>

ustaw zgodnosc z system Windows 95>

uruchom jako administrator>

zastostuj>ok>

Opublikowano

Sprawdzanie afk to żadna ściema,nie będzie to wyglądało tak że ktoś będzie stał wamciagle nad głową i pytał czy jesteście. Dwie kontrole wdniu i po sprawie, niechce żeby na serwerze grały same duchy.

Opublikowano

Mam pytanko

Czy w lokacjach devias/lorencja/noria beda chodzily zlote moby od poczatku czyli budge/gobliny zlote?( i czy sa podkrecone  czy maja standardowe statystyki?)

W jaki sposob bedzie mozna zdobyc Ancienty?

Ile bedzie dziala buff od EE (nie tego miastowego)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zakaz afk ;< zawsze myslalem ze kontrola afk nalezy do graczy 

dokladnie, jestem tego samego zdania ze afk to od graczy powinno zalezec czy pozwola komus na to czy nie.. zawsze mozna poslac do safe ;D tam jest duzo miejsca dla afk-erow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...