Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thenextland [Pl] [Dedyk]

copsik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje autorom, pomysł prezentacji zerżnięty w 3/4 ode mnie z prezentacji X-Worlda.

Pozdro.

Opublikowano

Gratuluje autorom, pomysł prezentacji zerżnięty w 3/4 ode mnie z prezentacji X-Worlda.

Pozdro.

Widocznie nie chciało im się robić swojej . -,-

Serwer żałosny tak jak team. POZDRO !

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

ogolnie da sie zdobyc kd +5/6 i ogolnie dlaczego na tym filmiku co 2 osoba ma stlke troche chyba latwy serwer mi sie wydaje ?

ZbIeRaM --- :D

Opublikowano

ogolnie da sie zdobyc kd +5/6 i ogolnie dlaczego na tym filmiku co 2 osoba ma stlke troche chyba latwy serwer mi sie wydaje ?

No widzisz . Jedni mówią że serwer beznadziejny bo trudny a niektórzy że łatwy. Nie dogodzę każdemu :/

02758850976702993171.png
Opublikowano

Napisałem token, kliknąłem rejestrację i ,,nie moża połączyć się z bazą danych''

czekam az reje bedzie on

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Nasz wielki Immi inaczej znany jako SuicaderRlz dzisiaj chyba z nudów zbugował całe M1...

Pogratulujmy wielkiemu informatykowi kultury.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Dodano pierścień teleportacji do npc Helen.

Dzisiaj na stronie pojawi się patch dzięki któremu będziemy widzieć nowe tarcze.

02758850976702993171.png
Opublikowano

faktycznie serwer jest dobrze zrobiony leci +

ale klient gry jest zalosny. szczegolnie wlaczanie Czarowanego ostrza...

57199140501148694665.png

Opublikowano

Spopi widze ze olales mentosa a prawda jest taka ze nie potrafisz sobie poradzic z serwerem wiec odbanowales NoTimeToExp GM-ow tez jakis inteligentnych bierzesz pierwszy lepszy [GM]Blow dziecko z 12 lat widac po tym co pisze kolejny kretyn SuicideRLZ czy jak on tam mial rozje**l ci serwer raczej powinienes brac takich ktorych znasz dluzej a nie pierwszy lepszy jak tak dalej pojdzie ten serwer sie rozp******i OGARNIJ!!!!!!!!!!

Gram aktualnie na

Nick :

Klasa :

Poziom :

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Spopi widze ze olales mentosa a prawda jest taka ze nie potrafisz sobie poradzic z serwerem wiec odbanowales NoTimeToExp GM-ow tez jakis inteligentnych bierzesz pierwszy lepszy [GM]Blow dziecko z 12 lat widac po tym co pisze kolejny kretyn SuicideRLZ czy jak on tam mial rozje**l ci serwer raczej powinienes brac takich ktorych znasz dluzej a nie pierwszy lepszy jak tak dalej pojdzie ten serwer sie rozp******i OGARNIJ!!!!!!!!!!

Co ma do tego wszystkiego NoTimeToExp??

Po czym stwierdzasz że nie potrafię sobie poradzić z serwerem.

SuicideRLZ już daaaawno z teamu odszedł.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Wkurwiłem sie na serwer bo kiedyś był bug na branzolete ze sie kupuje za 0 sella za 200 a tera dupa .... Dzieki temu mialem skille na P i Pro Eq 65 + +9 i kończyłem grę na serwie oddałem konto 72 lvl i eq wywaliłem w m1 shinsoo może ktoś pamieta?

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

Nie polecam, immi jakis jebany pedal doszedl do teamu, kiedys to bylo dobrze Vasker byl etc. a ten pedal jebany mnie zabil i zapierolil mi hwang

nie chcial oddac...NIE POLECAM team jak pół dupy zza krzaka..

logo_black3.png

Opublikowano

i chuj ale vaskera nie ma i to wielki - po co wyje*ales go z teamu? vasker to byl porzadny gosc...

logo_black3.png

Opublikowano

Help.

GDy ściągam launcher`a i chce go wypakować pokazuje się błąd w WinRar, że nie można odczytać tych plików.

Spopi, uaktualnij launcha, prosze.

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...