Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thenextland [Pl] [Dedyk]

copsik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od poczatku na tym servie... Kiedys to bylo cos. Teraz jest to polskie gowno jakich duzo. Skile na P bardzo ciezko niebylby to problem jezeli drop stalek i broni na 70 nie byl 95%. Te itemki mozna spotkac na ziemi o_0. Najlepsze jak dodali hwang ze stali 12x kazda perla i 100kk na ulepszenie.HAHA> Poprostu myslalem ze nie wyrobie. Ten serv to NUDA. W 2 dni 75 i pro eq . ZAL

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

Opublikowano

Koleś ty nup jesteś albo maniak jak 75 w 2 dni to byś chyba musiał non stop grać (dosłownie) ...

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

hmm zajebiscie wczoraj siedziałem 14h w atlantydzie dobilem 88lvl 3skile na P ostrze strach wir, stalke zatrutego na 9 i co ja mam teraz zrobić????

ja mam ok 1800minut i mam 88

Opublikowano

A mówiłem, mówiłem, jaki jest Immi!

I co? Wiedziałem że to dzieciak który zna się trochę na plikach...

Trzeba było słuchać Vaskera, Blacka i mnie!

Spopi widzisz jak Ci namieszał w głowie ?! Tak to jest jak się bierze pierwszego lepszego z góry, który niby wszystko szybko zrobi.... Nie lepiej było ze starymi ziomkami, a pomału?

Mówiłem... Serwer z takim Team'em nie postoi dłużej niż miesiąc! Niepotrzebnie wydziwiałeś! Było tak dobrze!

Powiem tak, ufaj dalej frajerom, to na pewno daleko zajdziesz...

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Wszystko już działa poprawnie.

Przepraszam za to że serwer był wyłączony. W nagrodę zwiększyłem drop yang.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Przepraszam że logowanie było off. Serwer odpaliłem wczoraj o 24:00 o 6:00 musiałem wstać i zapomniałem wrzucić skryptu resetującego logowanie.

Wszystko już powinno działać. Dzisiaj prawdopodobnie na serwerze pojawią się nowe zbroję.

W razie dalszych błędów zapraszam na forum serwera.

Pozdrawiam.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Serwer działa już bez zarzutów, na forum i możecie pisać czego na serwerze wam brakuje, co chcielibyście na nim zobaczyć itepe...

lipny_abstract67.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...