Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana tytułu przez panel kontrolny (ustawienia)

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sygnatury też przepuszczajmy przez gmów, a w ogóle to najlepiej posty też, bo ktoś może to wykorzystać do "złych" celów.

Na tak.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja jestem na tak, wygodniej imo. Cenzury nie wprowadzać, jak będzie wulgarne to będzie warn. Nadać limit słów żeby nie było tytułów o treści na 5 linijek oraz usunąć możliwość wpisania jakichś dziwnych znaczków przez które tytuł wychodzi poza avka itd. itp.

Opublikowano

Na pewno znajdą się osoby, które będą szukać tylko okazji by dzięki takiej funkcji zrobić coś nieodpowiedniego.

Lepiej, gdy przechodzi to przez ręce gmów, nie sekunda roboty.

Imo nieco zbędna opcja, bo dla GM taka zmiana to tylko parę sekund.

Czyli jestem na nie.

Opublikowano

Ale odczytanie pw przez GM można liczyc w miesiącach

Tak

Zależy do jakiego napiszesz. Ja nie mam problemu z odczytywaniem PW.

Osobiście nie mam nic przeciwko tej sugestii, jeśli opcja nie zostanie źle wykorzystana i zostanie wprowadzone ograniczenie czasowe na zmianę tytułu.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

To nie można zrobić zatwierdzania przez wyższe rangi? Skoro grono moderacyjne tak bardzo chce mieć na to wpływ i uważają, że mają tak ogromną ilość czasu a kilka sekund zajmuje im zmiana tytułu. To dosłownie jedną sekundę zajmowałoby im przeczytanie i kliknięcie zatwierdź albo odrzuć. Chyba lepiej dla nich klikać zatwierdź albo odrzuć niż czytać wiadomość i dopiero zmieniać? Jestem za ale z ''filtrem'' globalnych moderatorów. 

Opublikowano

Trzeba by było wprowadzić cenzurę i ograniczenia niektórych słów.

Odpada. Liczba osób mogąca mieć własny tytuł nie jest ogromna, a więc GM nie ma problemu z nadaniem "rangi".

Mam takie samo zdanie.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Z jednej strony byłoby w porządku takie coś zrobić, bo to bardzo szybka opcja. Jednak widzę, że wiele osób z moderacji się sprzeciwia tej propozycji.

Już od razu będzie ktoś tego używał, żeby pisać wulgaryzmy itd. Na pewno każdemu zależy na randze moderatorskiej, czy też takiej, która mu po tej

funkcji została i nie chciałbym ponosić konsekwencji lub stracić uprawnienia tytułu.

Wygodniejsze? Tak, o wiele.

Jednak jak to się nie przyjmie, to trudno. Zawsze pisałem do gm i bardzo szybko otrzymywałem zmianę tytułu, nigdy nie narzekałem.

Podsumowując: Myślę, że to dobra opcja i jestem na "tak", ale nie jest to coś bardzo ważnego, bo nigdy problemu z tym nie było.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dajecie mozliwosc zmiany sygny bez zadnej ingerencji GM'ow, cos co bardziej widac jak tytul, a nie chcecie dac tytulu, bo "moze sluzyc w zlych celach"?

smieszne

jasne ze tak

­

Opublikowano

Skoro forum ma dążyć do najlepszego i rozwijać się w jak najlepszym stopniu, to odpowiednia cenzura na zabezpieczenie w tytule oraz blokada poszczególnych słów + odstęp czasowy jakiś na zmianę może dobrze wpłynąć.

Tak.­

8372383248.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...