Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellWars - Gra Online !

Ashr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie po raz ostatni na tym forum.

Chcę z przykrością ogłosić ze HellWars.tk zostaje y dniem dzisiejszym zamkniety i już nie powróci.

Bardzo dziękuje wszystkim gracza którzy pojawili się na serwerze oprócz jednego gracza o którym zaraz napisze.

Dziękuje ze poświeciliście swój czas i rozpoczęliście grę na serwerze HellWars, oraz przepraszam za to ze już nie zagracie tu..

Gracz o którego mi chodzi to gracz o nicku Justyna na MPC ma nick (haha:D ).

Gracz ten od samego początku chciał zepsuć rozgrywkę na serwerze.

Zapytacie dlaczego ? 

dlatego iż  Justynka  zakładała swój serwer plemion wraz z Bartekst222 oraz Kamilek 757.Chciałem przyłączyć się do projektu i pisałem z Justyna, dałem jej pomysł na przyciągniecie graczy,wszystko było okej ale z nudów założyłem swój serwer aby można było sobie pograć do momentu otworzenia naszego serwera * Privek.tk * 

Lecz Justynka  jest takim człowiekiem ze ma charakter dziecka.. I wymyśliła sobie ze postawiłem serwer dla konkurencji,chociaż wiele razy mówiłem jej ze to na czas  puki nie ma privek.tk. Ona napisała mi ze  już nie jestem w projekcie... Ok.  napisałem do Kamilka czy by mógł mi pomagać czasem przy serwerze  ale nic nie pisałem żeby odchodził od projektu Justynki ,l  lecz gdy się dowiedział jaka ona jest to sam odszedł od niej. 

Justynka Chciała mi (nam) zniszczyć serwer i postanowiła tak jak już wyżej napisałem  zniechęcić graczy do gry. Szło jej wręcz idealnie, aż do momentu pojawienia się plemienia WeCan. Do plemienia tego odszedł czołowy gracz  od niej z plemienia i zażenowana tym napisała do niego czemu ja zdradził ? i napisała coś ciekawego co zobaczycie na SS którego dostałem od owego gracza (top2).

SS o którym mowa :

8262514173737641203403.jpg

Jednym zdaniem co sądzę o Justynie : JUSTYNA JESTES WREDNA  S*KA !.

Nie radze podejmować z nią współpracy bo teraz widać jaka jest naprawdę. 

Bartek nie pomagaj jej bo Cie oleje tak jak mnie.

Jej kozactwo ze jest niepokonana to już szczyt egoizmu, myśli ze jest najlepszym graczem w plemiona.. a nie jeden User z forum by ja rozwalił na przykład na SP .. 

Niech każdy wie jaka jest !

Tyle odemnie 

Dziękuje serdecznie za wspólna grę.

Pozdrawiam Ashr !

Jak Ona jest taka tępa i wg to aż boję się pomyśleć jakim tępakiem Ty jesteś.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tylko gra człowieku i skończ , bo teraz sam zachowujesz się jak dziecko.

Wystarczyło poprosić mnie to bym wpadł i podbił wszystko i wszystkich bez zbędnych słów , ale oczywiście nic za darmo.

Tak , jestem najemnikiem!

Opublikowano

To tylko gra człowieku i skończ , bo teraz sam zachowujesz się jak dziecko.

Wystarczyło poprosić mnie to bym wpadł i podbił wszystko i wszystkich bez zbędnych słów , ale oczywiście nic za darmo.

Tak , jestem najemnikiem!

Po prostu musiałem napisać tego posta.

Pozdrawiam Cie Lion

Opublikowano

Omg Justynka jest spoko i zejdźcie z niej gram z nią w c**j sporo czasu ponad roczek i nic mi jeszcze nie zrobiła, a wy pewnie ją bezpodstawnie obwiniacie o to czego nie zrobiła albo źle zrozumieliście i robicie z tego wielką aferę omg server padł to padł koło chu** mi to lata ale nie wyzywajcie mi Justynki ... suką jesteś ty koleś a nie ona <3 

Opublikowano

Więc go usuń , bo pokazujesz publicznie zachowanie poniżej krytyki w dodatku jak na prowadzącego serwer.

Wg. mnie Justyna ma dużo czasu , więc gra i wszędzie tak jest , że wygrywa ten co ma czas lub umiejętności.

Poza tym nie wiem dlaczego dodawanych było tyle barbarek u was , bo ta gra polega na walce z graczami , a nie zasiedlaniu szarych wiosek!

No i nic tylko pogratulować pomysłu dawania morale , gdzie duży gracz przeciwko 10 mniejszym jednym słowem jest nikim mimo jego czasu i umiejętności taka prawda , a mimo wszystko nie mogliście jednej Justynki zjechać , śmiech na sali dosłownie.

Opublikowano

piękny screen :)

teraz nazywaj mnie zdrajcą Justynko :)

opuściłeś plemię to można Cię tak nazwać :) hehe :) to że tak napisałam słownie to nie znaczy że tak robiłam

sama tam grałam przejęłam wioski zadeffowałam i se rady nie mogliście dać . i tyle w tym temacie 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

jakos pod koniec kiedy wkoncu gralem po krotkiem przerwie zaczęliście tracić :)

gdybym gral caly czas od odejscia od ciebie to bylo by inaczej :)

najlepsze komentarze i tłumaczenia :) ja grałam praktycznie sama:) 

pozdrawiam 

Opublikowano

oczywiscie bylo widac xD cale twoje plemie kiedy mnie atakowala pod moja nieobecnosc nie dawalo sobie za bardzo rady xD

najlepsze bylo kiedy napisalas ze pare godzin i po nas xD

Opublikowano

oczywiscie bylo widac xD cale twoje plemie kiedy mnie atakowala pod moja nieobecnosc nie dawalo sobie za bardzo rady xD

najlepsze bylo kiedy napisalas ze pare godzin i po nas xD

tak mowilam tak ale tego nie wprowadzilam w zycie :) ja bym napisala start a tak nie napisalam . serwer byl lipny to moze chodzcie na privatewars sie zmierzymy ? 

Opublikowano

Piteruum piszesz że justynka atakuje offline ciekaw jestem czy ty atakujesz kogoś online, czemu nie atakowaliście jutsynki jak była online ? nie oceniajcie ludzi skoro nie wiecie o nich nic.  może siedzi cały dzień przed kompem ma czas to co ma robić ;) 

Ashr piszesz o justynie rzeczy o których nie masz pojęcia, popatrz na siebie, nikt nie jest najlepszy, zawsze będzie ktoś lepszy ale nie najlepszy, po twoim zachowaniu myślę że dobrze że cie olała, kto by chciał z kimś takim współpracować ;) 

5 czy tam ilu was było na jedną justyne i w dodatku morale mieliście a zjechać jej nie mogliście no bez jaj xD 

Opublikowano

Nie kazdy ma czas siedziec pol dnia zeby w kilka osob zjechac jedną , pozatym co to takiego? 

wystarczy kilku normalnych przecietnych graczy i sami by ja rozebrali bo nie nadazala by z odbijaniem , bogiem nie jest.

Opublikowano

Chce wybrać świat i gdzie jest ten świat ja sie pytam ?!

Drogi Graczu serwer jest pisany przez witrilixa gra dopiero będzie gotowa no sama nie wiem kiedy bo to nie mój serwer :)  pomogłam na tyle ile wiedziałam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...