Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellWars - Gra Online !

Ashr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikogo nie zdradzilem jeszcze atak zaden nie wyszedl a tak ladnie wyglada jak mapka kolorowa jest :P

to ty opuściłeś moje plemię . uważam to za zdradę klanu . dziękuję to wszystko na ten temat :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

mi stronka nie działa :( jakieś porady ? nie mam pojęcia czemu...

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

e tam pare godzinek i pozamiatane po was. 

Eee tam zapraszasz ludzi z topki bo sie o tyłeczek boisz u-peter.gif

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Eee tam zapraszasz ludzi z topki bo sie o tyłeczek boisz u-peter.gif

jak się nie znasz to się nie odzywaj ci gracze są od poczatku ze mną:D 

Opublikowano

gra samemu jest nudna a jak tego chcesz to załóż sobie swój serwer offline i graj :P

Konkurencja musi być

KnightOfEvil to ja ! Największy zdrajca ! uwazajcie lepiej wszyscy bo przeciez moge kazdego zdradzic ! ;D

Pozdrawiam cie justynko ;d

Opublikowano

e tam pare godzinek i pozamiatane po was. 

Coś wam nie pyka te pare godzinek 

jak się nie znasz to się nie odzywaj ci gracze są od poczatku ze mną :D

Ta które ?? 2 osoby które są rozbierane :D ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Dzisiaj widzę ze ładnie  akcja ze strony WeCan poleciała na gracza : Duczymin Gracz z 800k pkt spadł na 300 k i jak widzę to ciągle leci w dol.

Justynko puki co to raczej oni was zamiatają a nie wy ich ;) wiec sie nie przechwalaj tak :)

Opublikowano

i co z tego ze oni go jada jak mnie nie tykna.  ja sama mam wiecej pkt niz oni wszyscy .  

nie idz tak do przodu bo Cię z tyłu zabraknie

Opublikowano

cwaniactwo ;d to chodźcie wszyscy kontra ja na privatewars? ;D odważy się któryś z tych cwaniaków co tu pisze? nie . 

Opublikowano

Skoncz to kozakowanie bo to troche zenujace, siedzisz cale dnie na prywatnych serwerach i cieszysz sie jak bys zycie wygrała..

Opublikowano

Skoncz to kozakowanie bo to troche zenujace, siedzisz cale dnie na prywatnych serwerach i cieszysz sie jak bys zycie wygrała..

oj dzieci dzieci .:P gdybyście wy takie życie prowadzili jak ja . a czy ktokolwiek spytał czemu mam tyle czasu ? choruje ogólnie . często przebywam w szpitalu .  zaraz polowa ci napisze ze zmyślam albo coś no cóz . staram się żyć normalnie. no ale cóż bywa tak ze to nie wychodzi . to nie moja wina ze moj organizm na wiele nie starcza. a to ze polowa z was grac nie umie tym bardziej 

Opublikowano

Będę się śmiał jak pewnego dnia  będzie w roli pokonanej przez plemię które miało być zamiecione w parę godzinek a już  ile czasu jest?  i ciągle rośnie.

No nic  Przynajmniej wkoncu ciekawie sie zrobilo na swiecie.

Opublikowano

oj dzieci dzieci . :P gdybyście wy takie życie prowadzili jak ja . a czy ktokolwiek spytał czemu mam tyle czasu ? choruje ogólnie . często przebywam w szpitalu .  zaraz polowa ci napisze ze zmyślam albo coś no cóz . staram się żyć normalnie. no ale cóż bywa tak ze to nie wychodzi . to nie moja wina ze moj organizm na wiele nie starcza. a to ze polowa z was grac nie umie tym bardziej 

Typowy internetowy gimbus , kazdego nazywa dzieckiem, nie interesuje mnie jak wyglada twoje zycie i jakie masz problemy , szczycisz sie tym ze siedzisz przy pc caly dzien , a pozniej przejmujesz kogos jak jest offline bo on nie ma tyle czasu siedziec, i to jest dla Ciebie " nie umiecie grac " ...

Opublikowano

Będę się śmiał jak pewnego dnia  będzie w roli pokonanej przez plemię które miało być zamiecione w parę godzinek a już  ile czasu jest?  i ciągle rośnie.

No nic  Przynajmniej wkoncu ciekawie sie zrobilo na swiecie.

ps nie mowilam ze od razu bede je atakowac;D muszą się rozwinąć aby wasze morale urosły :D 

Opublikowano

no wlasnie.. to pare godzinek jest podzielone na pare tygodni zrozumcie to..

justyna kiedys nas wszystkich zjedzie..

a ze w trójkę zabrali mi juz kilka wiosek to juz wgl czynia postepy xDD

Opublikowano

No justyś .. nie dawałaś szans temu serwerowi a właściwie ich graczom ze względu na ustawienia .. a jakoś dajemy radę .. Serwer Polecam ale faktycznie zła konfiguracja świata ale jeszcze żadnego błędu nie napotkałem. 

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie po raz ostatni na tym forum.

Chcę z przykrością ogłosić ze HellWars.tk zostaje y dniem dzisiejszym zamkniety i już nie powróci.

Bardzo dziękuje wszystkim gracza którzy pojawili się na serwerze oprócz jednego gracza o którym zaraz napisze.

Dziękuje ze poświeciliście swój czas i rozpoczęliście grę na serwerze HellWars, oraz przepraszam za to ze już nie zagracie tu..

Gracz o którego mi chodzi to gracz o nicku Justyna na MPC ma nick (haha:D ).

Gracz ten od samego początku chciał zepsuć rozgrywkę na serwerze.

Zapytacie dlaczego ? 

dlatego iż  Justynka  zakładała swój serwer plemion wraz z Bartekst222 oraz Kamilek 757.Chciałem przyłączyć się do projektu i pisałem z Justyna, dałem jej pomysł na przyciągniecie graczy,wszystko było okej ale z nudów założyłem swój serwer aby można było sobie pograć do momentu otworzenia naszego serwera * Privek.tk * 

Lecz Justynka  jest takim człowiekiem ze ma charakter dziecka.. I wymyśliła sobie ze postawiłem serwer dla konkurencji,chociaż wiele razy mówiłem jej ze to na czas  puki nie ma privek.tk. Ona napisała mi ze  już nie jestem w projekcie... Ok.  napisałem do Kamilka czy by mógł mi pomagać czasem przy serwerze  ale nic nie pisałem żeby odchodził od projektu Justynki ,l  lecz gdy się dowiedział jaka ona jest to sam odszedł od niej. 

Justynka Chciała mi (nam) zniszczyć serwer i postanowiła tak jak już wyżej napisałem  zniechęcić graczy do gry. Szło jej wręcz idealnie, aż do momentu pojawienia się plemienia WeCan. Do plemienia tego odszedł czołowy gracz  od niej z plemienia i zażenowana tym napisała do niego czemu ja zdradził ? i napisała coś ciekawego co zobaczycie na SS którego dostałem od owego gracza (top2).

SS o którym mowa :

j05qhg.jpg

Jednym zdaniem co sądzę o Justynie : JUSTYNA JESTES WREDNA  S*KA !.

Nie radze podejmować z nią współpracy bo teraz widać jaka jest naprawdę. 

Bartek nie pomagaj jej bo Cie oleje tak jak mnie.

Jej kozactwo ze jest niepokonana to już szczyt egoizmu, myśli ze jest najlepszym graczem w plemiona.. a nie jeden User z forum by ja rozwalił na przykład na SP .. 

Niech każdy wie jaka jest !

Tyle odemnie 

Dziękuje serdecznie za wspólna grę.

Pozdrawiam Ashr !

Opublikowano

haha .

to powiedz mi co ja zrobiłam  teraz? że grałam i barby podbijałam to było to że zniszczyłam wam serwer? nawet moi koledzy wbijali na serwer ale wasze zalosne morale zniszczyly te gre. bo byly dodawane barby a atakować nie dało się. 

proszę Cię nie zwalaj na mnie . 

Nie uważam się za dobrego gracza. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...