Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Simple Autobuyer - Makro - by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Pawellek pomóż, gdy kupi więcej niż 2 piłkarzy chce go wysłać do klubu, a że już mam jednego to pojawia się okienko którego dać do klubu a którego na liste transferową. Popraw, żeby od razu dawał ich na listę transferową ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem jak tadzik713 a mianowicie zamiast kupić zawodnika wraca do transferów ustawia maksymalną kwotę i kupuje jak popadnie. Wczoraj kupiłem 4 x Falcao za ok. 30k gdzie chodzi około 20k, a miałem ustawiony limit na 7k :D 

Ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Opublikowano

@Tadzik, 2haj,

Macie ten problem, ponieważ wasz program jest ustawiony na 4x, i cena zamiast ustawić się raz ustawia się 2 razy, co skutkuje większą kwotą... ustawcie na x2 i zobaczcie, czy tak będzie dalej, jeśli tak, to wasz internet zbyt zmula.

@SlavesCity,

Tak jest jak masz jednego w klubie to czasem wyśle na listę a czasem zostanie w nieprzypisanych xD

Trzeba z tym żyć :D

@messi.09,

Musisz ustawić rozdzielczość na 1280x800, a nie na tą co ty masz... Zobacz instrukcję którą napisałem kilka postów wcześniej.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Skan pokazuje, że są trzy wirusy.

Tak ale wykrywają to mało znane antyvirusy. Kaspersky nic nie wykrywa, czyli program nie jest zawirusowany. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Rozdzielczośc 1680:1050, ustawiłem wszystko tak jak trzeba(WebApp w Chrome w oknie, zakładki włączone, info o cookie zamknąłem), ustawiłem cenę za Ramiresa max 35k, posiedziałem chwilę przy kompie i patrzałem. Przez 10 minut nic nie znalazło, po czym pojawiła się strona pełna graczy. Gdybym na czas nie wcisnął ESC to kupiłbym Ramiresa wartego 40k za 69k. Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? Tempo ustawione miałem x2 tak jak ludzie radzili.

Opublikowano

Rozdzielczośc 1680:1050, ustawiłem wszystko tak jak trzeba(WebApp w Chrome w oknie, zakładki włączone, info o cookie zamknąłem), ustawiłem cenę za Ramiresa max 35k, posiedziałem chwilę przy kompie i patrzałem. Przez 10 minut nic nie znalazło, po czym pojawiła się strona pełna graczy. Gdybym na czas nie wcisnął ESC to kupiłbym Ramiresa wartego 40k za 69k. Jakieś pomysły dlaczego tak się dzieje? Tempo ustawione miałem x2 tak jak ludzie radzili.

Miałem tak raz, potem mi się już nie zdarzyło, a już trochę dobrych godzin mi program pochodził :P

Jedynym problemem jaki napotykam to web app od UT. Często wywala błąd i trzeba odświeżyć stronę, gdyby nie to już dawno bym liczył monety w milionach ;)

Opublikowano

Witam. Mam może głup problem ale nie mogę sobie z tym poradzić, zainstalowałem Wirtualną maszynę z XP, nie potrafie ustawić rozdzielczości 1280x800 i nie mogę włączyć Autobuyera bo wyskakuję błąd. Proszę o pomoc

Opublikowano

siema chlopaki ja mam 2 pytania :

a) jak to wylaczyc ? jakis skrot klawiszowy ? bo jak dam x2 x4 to tak zapierdziela ze musialem kompa resetowac :D

B)  jakie karty polecacie kupowac aby miec 100-200k dziennie ? zysku dodam mam duzo czasu caly dzien wiec moze to smigac caly dzien

czekam na odpowiedzi dam like

Opublikowano

Przeciez hotkeye sa podane w pierwszym poscie.

HOTKEYE:
ESC - Konczy dzialanie programu.
PAUSE/BREAK - pauzuje dzialanie programu.

Opublikowano

Przeciez hotkeye sa podane w pierwszym poscie.

HOTKEYE:
ESC - Konczy dzialanie programu.
PAUSE/BREAK - pauzuje dzialanie programu.

ok dziekuje a jakie karty polecacie kupowac ? moze jakis zawodnikow ? i jak zrobic aby kupowalo zlote karty np po 300 a ja sobie na szybki sel sprzedam za 660:)

Opublikowano

@Edit

Poprzedni problem rozwiązany.

Kiedy minimalizuje to pokazuje mi się ten inny WebApp, ten co na filmiku, ( a przynajmniej w jednej rozdzielczości, w innych muszę ręcznie ustawiać ) program się włącza, ja wszystko ustawiam i.... ZWIĘKSZA MI SIĘ OKIENKO OD WEBAPP'A WRACAJĄC DO POPRZEDNIEJ KONFIGURACJI  o.O  Oczywiście wtedy znowu "lata mi myszka" po całym ekranie. Jakieś pomysły? Wszystko robię według wskazówek. Robiłem na każdej możliwej rozdzielczości zaczynając od tej podanej przez Ciebie przez każdą możliwą jaką program przyjmuje. W większości ręcznie minimalizowałem żeby pokazał się inny WebApp ale włączając program okienko się maksymalizowało. Właściwie nie do końca, ono się zwiększało i pokazywał się ten normalny WebApp. Jakieś pomysły?

Uogólniając - robię wszystko według instrukcji, wszystko mi nawet wychodzi, tylko później okno się zwiększa, WebApp przełącza na ten zwykły i myszka lata po całym ekranie. Hmm... ?

Win 8.1.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...