Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Simple Autobuyer - Makro - by Pawellek

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak mam zrobić to bo te som najwysze ??

Kup nowy monitor lub postaw wirtualną maszyne.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poustawiałem dla 3 zawodników ceny, uruchomiłem autobuyer wszystko było ok, trafiało w każdy przycisk przez ok. 5 minut, potem odszedłem sobie chwile od komputera, a gdy wróciłem cena zamiast 180k była przy wyszukiwaniu ustawiona na 15 mln i zamiast kupować do 180k kupowało bo 250-300k ;/

Edit:

Znalazłem problem dlaczego wyszukuje później za 15 mln. Autobuyer ładnie działa i wyszukuje piłkarzy do określonej ceny, ale jak już go znajdzie to nie trafia żeby go kupić tylko wraca z powrotem do wyszukiwania i dopisuje do ceny kolejne cyfry a że 15.000.000 to max to wyszukuje za 15 mln. 

Opublikowano

Przy prędkości 4x ( pewnie przy x8 jest tak samo ) jak cos znajdzie to nie klika w kup teraz ( kursor najeżdza , ale nie ma klikniecia ) , a szkoda bo im szybciej tym lepiej . Czasami przy druim wyszukaniu uda mu sie kliknąć ale wtedy często już jest za późno .

Opublikowano

A czy jest tutaj opcja że samo podbija licytacje ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Robie wszytko tak jak trzeba a kursor nie trafia na search :/ .

ps . Na maszynie wirtualnej na tej samej rozdzielczości działa , ale niestety nadal prz 4x i 8x predkosci sie gubi :/ . Chyba ta aplkacja webapp jest za wolna.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przed uruchomieniem ogarnijcie rozdzielczość odpowiednią, podaną w 1 poście.

1. Full Player Name: Nazwisko i imię piłkarza, którego znajduje nam w WebApp, musi być na 1 pozycji

2. Buy now max: Maksymalna cena kup teraz

3. Speed UP: wybierzcie x2, bo reszta wyżej WebApp nie daje rady

4. Profile: wybieracie odpowiednio do tego, czy macie ustalonych piłkarzy, czy chcecie po prostu kupować np. Karty Kondycji

5. Browser: Wybieramy Chrome

6. Uruchamiamy web app i klikamy na zmniejszenie okna, ustawiamy je tak, żeby było ustawione perfekcyjnie do okna, tak aby pojawił się na górze tylko 2 przyciski, logo Fify i napis WebApp, wyłączamy informację o cookies a następnie uruchamiamy program, powinien on sam ustawić okno w odpowiedniej pozycji.

Wszystko co trzeba zrobić!

Ja osobiście wolę klikać samemu na 1 zawodniku, bo szybciej, ale jak ktoś chce różnorodnie to AB.

Pozdrawiam, i mam nadzieję, że co nieco dowiedzieliście się ode mnie na ten temat ?

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko jest jeden poważny błąd w działaniu. Zapuściłem autobuyera dziś na noc i zakupił mi Courtois'a za 122000, gdy normalnie chodzi po ok. 60k, cenę miałem ograniczoną do 48k. Potem kupiłem jeszcze kilku zawodników po takich cenach jak chciałem, nawet kilka godzin pozniej trafił się ten sam zawodnik za 47k, więc cena sama się ustawiła znowu dobrze...

Wiecie może czemu tak się stało? Nie miałem przed nim w klubie żadnego, właśnie się zdzwiłem że nie został przesłąny do klubu tylko od razu na listę transferową.

Dołączam screena:

dMthf1o.png

Opublikowano

Siemanko, jestem tutaj pierwszy raz, ale udało się i wszystko ładnie działa ale nie wiem , których piłkarzy wpisywać ? Mógłby ktos podpowiedzieć i podac jakies nazwiska , które warto szukać i za jaką cene ?

Opublikowano

Przed uruchomieniem ogarnijcie rozdzielczość odpowiednią, podaną w 1 poście.

1. Full Player Name: Nazwisko i imię piłkarza, którego znajduje nam w WebApp, musi być na 1 pozycji

2. Buy now max: Maksymalna cena kup teraz

3. Speed UP: wybierzcie x2, bo reszta wyżej WebApp nie daje rady

4. Profile: wybieracie odpowiednio do tego, czy macie ustalonych piłkarzy, czy chcecie po prostu kupować np. Karty Kondycji

5. Browser: Wybieramy Chrome

6. Uruchamiamy web app i klikamy na zmniejszenie okna, ustawiamy je tak, żeby było ustawione perfekcyjnie do okna, tak aby pojawił się na górze tylko 2 przyciski, logo Fify i napis WebApp, wyłączamy informację o cookies a następnie uruchamiamy program, powinien on sam ustawić okno w odpowiedniej pozycji.

Wszystko co trzeba zrobić!

Ja osobiście wolę klikać samemu na 1 zawodniku, bo szybciej, ale jak ktoś chce różnorodnie to AB.

Pozdrawiam, i mam nadzieję, że co nieco dowiedzieliście się ode mnie na ten temat ?

Robie wszystko tak jak napisałeś, ale jak wyszuka zawodnika nie kupuje go, tylko cofa

Ok, na wolniejszej prędkości działa

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czemu jak ustawie wszystko tak jak trzeba to nic się nie dzieje?

Myszka zaczyna latać po całym ekranie i nie mogę nic zrobić ale nic nie kupuje ani nie wyszukuje...

Pomoże ktoś?

Próbowałem już na innych roździelczościach . Standardowo mam ustawione 1920x1080

Po kliknięciu start myszka zaczyna latać ale nie trafia na żadne pole i nic nie wyszukuje

Opublikowano

@Pawellek dlaczego jest tak, że bot szuka zawodników, jak wyszuka to go nie kupuje tylko wraca do listy transferowej? Wszystko mam ustawione dobrze

Już jest dobrze. Ale kolejny problem. Jak kupi zawodnika, doda go do klubu. Kupi kolejnego i klika na qs, ale go nie qs, tylko pojawia się menu z qs, nie wysyła go na listę transferową.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...