Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z srebra?

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

998051416691385358546.jpg

Żółte strzałki: brak kropki na końcu zdania.

Zielone strzałki: brak przecinka przed "że".

Czerwone strzałki: literówka, powinno być "ę" zamiast "e".

@topic:

Załóż nowe konto, bo z takim MMR to się prędko nie wybijesz.

jesli chodzi o (kogo? co?) dywizje. Tak się odmienia (chyba).

Opublikowano

998051416691385358546.jpg

Żółte strzałki: brak kropki na końcu zdania.

Zielone strzałki: brak przecinka przed "że".

Czerwone strzałki: literówka, powinno być "ę" zamiast "e".

@topic:

Załóż nowe konto, bo z takim MMR to się prędko nie wybijesz.

Żółte: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/;11584 Jak był emotikon, to można pominąć.

Czerwone: kajam się, pewnie z pośpiechu i tego, że piszę na tablecie.

Zielone: nie zawsze stawiamy przecinek przed "że". Tam był przed "to znaczy że". Też to znalazłem, jestem nikim :C Ale przynajmniej oboje czegoś się nauczyliśmy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Żółte: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/;11584 Jak był emotikon, to można pominąć.

Zielone: nie zawsze stawiamy przecinek przed "że". Tam był przed "to znaczy że".

Nie ma takiego słowa jak przedmże.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Żółte: http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/;11584 Jak był emotikon, to można pominąć.

Zielone: nie zawsze stawiamy przecinek przed "że". Tam był przed "to znaczy że".

Co do zielonego, http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/to-znaczy;11682.html

Słowo że w takiej pozycji też wymaga przecinka, zwłaszcza jeśli ciąg to znaczy traktować jako zdanie składowe, np. „Myślała, że wszystko stracił, to znaczy, że wyprzedał”.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Poproś kolegę w premade się gra przyjemniej i pewniejsza szansa że wyjdziesz ze srebra.

STOP SPAM DZIWKI . Pżerzkadza Ci ortografija to idż na nauczyciela a nie wkuórwiasz ludzi śmietniku

Opublikowano

MMR na op gg to tak zwane chodzące kłamstwo. Nowe konto może niby pomóc, ale czy się opłaca? Nie. 

Wystarczy w grze wziąć odpowiedzialność za siebie, za swoje błędy, za swoje niedociągnięcia, a potem odpowiezdzialność za swoich sojuszników - wygrywając im linie, dając kille, prowadzące jakoś przez grę da rade wyjść ze srebra. A poza tym klasycznie na bronze/silverze sprawdza się jakże kochani bohaterowie jak Lux, Kata oraz Akali. Złapiesz feeda, ugrasz grę. 

Opublikowano

tyle meczów zagrać i nadal nie umieć wyjść... wykreowanie gry na takim poziomie to nic trudnego. a przynajmniej 70-80% gier (każdej sie nie da jak 4 typów robi bo 0/5 i idzie afk więc nie cwaniaczcie tu  B) )

jak ogarniasz adc to bierz, łatwo 1vs5 :D mid i roam, np. LB. oddajesz fragi inni sie cieszą i ggwp 

ale nadal nie czaje jak można tyle grać i nadal nie wyjsc :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

1200 gier i silver k***a, idz wskocz do wanny i sie utop

nigdy z silvera nie wyjdziesz

super odpowiedź ... Takich jak ty kiedyś skrobali.

Opublikowano

Nie ma sensu zakładać nowego konta, bo będziesz musiał je lewelować itp. Wątpię, że będzie Ci się chciało. Zamiast wydawać hajs np. na XP Boosty do new konta, to lepiej kup boostowanie dywizji. ;)

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

"graj na #L, utop się, kup boosta" - porady tak dobre, że ojap**rdole, niech cie ch*j. Gratuluję "pomysłowości" wujki dobra rada. 

Witti97 - podejrzewam, że wiem co może być przyczyną Twoich problemów. Nie wyciągasz wniosków, nie próbujesz opanować mikro i makro na wyższym poziomie. Silver to takie miejsce gdzie wszyscy popełniają masę błędów a wygra ten, który popełni ich mniej. Gdzie przeciwnicy outplejują sami siebie a Ty bez większego wysiłku zgarniasz fragi (mimo, że sam popełniasz całkiem sporo błędów). I często wygrana wiąże się nie z Twoimi umiejętnościami ale po prostu nieudolnością przeciwnika.

Po każdej śmierci zastanów się co zrobiłeś nie tak i co mogłeś zrobić lepiej. Po każdym fragu zastanów się gdzie błąd popełnił przeciwnik. Zacznij wybiegać myślami w przód obserwując minimapę i sytuację na linii ("a co jeśli za chwile pojawi się przeciwny jungler?", "czy przypadkiem mid przeciwnika nie roamuje na topa/bota?"). 

O oczywistościach jak farma i kontrola wizji/smoka/barona nie będę już wspominał bo powinieneś to wiedzieć.

Zastanów się 2 razy czy wolisz użyć skilla na przeciwniku czy na dobicie miniona (który jest 100%wą szansą na dodatkowe złoto).

Liczą się nawet z pozoru błahe rzeczy. Grasz na championa, którzy wyszedł z many? Możesz w tym momencie grać dużo agresywniej. 

Predykcje na poziomie mikro w poszczególnych match'upach. Musisz wiedzieć czym może zaskoczyć Cię przeciwnik i być na to przygotowanym.

I ostatnia rada - lepiej zmuszać przeciwnika do reakcji, niż samemu reagować na ciągle zmienne sytuacje. Dyktuj swoje warunki, nie bój się agresywnych zagrań, testuj swoje limity. Niech przeciwnik będzie zmuszony do używania swojego skillsetu jednynie do ucieczki z awaryjnych sytuacji.

Jeżeli naprawdę będziesz chciał być lepszy - osiągniesz to. Jeśli dalej będziesz odpalał kolejną grę bez wyciągania wniosków z poprzednich - progress będzie dużo dłuższy albo dalej będziesz w tym samym miejscu. 

Opublikowano

No powiem CI ze ciezko bedzie ,jak ty masz 1200 gier i jestes w silverze ,to ja mam 26 gier rankingowych i jestem w GOldzie:D

Najlepsza porada to " Graj a dojdziesz do celu" :D czyli graj ciagle az Ci sie uda:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nie ma sensu zakładać nowego konta, bo będziesz musiał je lewelować itp. Wątpię, że będzie Ci się chciało. Zamiast wydawać hajs np. na XP Boosty do new konta, to lepiej kup boostowanie dywizji. ;)

żeby psuł grę innym brakiem umiejętności? :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ja proponuję znalezienie sobie mainów, którymi wykierujesz nawet jeśli reszta teamu ma 30 IQ.

Ja gram na topie Malph, Panth, Rumble, w jungli WW/Udyr, mid Akali/Ahri, adc Vayne/Twitch, support Leona/Braum.

Dobra, do Brauma reszta musi mieć IQ 50, ale nawet najgłupszy adc ogarnie, jak zrobić killa, jak przyjdziesz mu z pomocą taką Leoną.

Podane przeze mnie adc są po prostu mocne. ;)

Mid - chyba nie muszę tłumaczyć. Topowe picki.

Top Malph się dobrze sprawdza ze względu na dmg. Oczywiście idziesz full tank, co najwyżej Lodową Pięść czy coś takiego robisz. Rumble też jest bardzo mocny, ale w większości pod AP. Panth dominuje ze swoją pasywką.

Jungle - w nowej jungli ww nie ma problemów, zaczynasz z W, maxujesz W lub Q, co wolisz. Udyr też dobry, aoe + stun + tarcza to dobre połączenie na nową, trudną junglę.

Pograłem w/w postaciami trochę normali, nieco ogarnąłem i dzisiaj przegrałem 1 rankeda, wygrałem potem 4 pod rząd i z S3 78LP doszedłem do S2.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie ma jako takiego sposobu na wyjście z jakiejkolwiek ligi.

Musisz grać, uczyć się, a najważniejsze to, wyciąganie wniosków po każdym meczu.

Nie wystarczy oceniać innych, najważniejsze to ocenić Siebie i to co się zepsuło bądź zrobiło bardzo dobrze :)

Ode mnie tyle, wydaje mi się iż to wystarczy.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Pantheon jungle rozwala bo bierzesz free dragony oraz łatwo gankujesz i snowballujesz. Sustain z tą pasywką jest porównywalny z warwickiem.

Co mam na mysli free dragony? Dzieki pasywce Pantheona jestesmy w stanie zrobić solo dragona na 2 lvlu (z blue) i to maks 1 potek na to pojdzie. Niby nic a te buffy dragona pomagaja mocno.

Opublikowano

Oglądaj stremy od dobrych graczy, patrz jak grają i staraj się od nich czegoś przydatnego nauczyć, mainuj jedną lub kilka postaci i postaraj się nimi carry'ować grę, najlepiej jak grasz na jungle lub midzie, bo możesz na każdą linię zejść.

Szukam osoby, która wykona dla mnie sygnaturę z Goku (Dragon Ball Z)

Nagrodzę 2 limitami lajków. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...