Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z srebra?

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/38535127#profile

Wydaje mi się ze po 1200 rozegranych meczach raczej z pozytywnymi statami powinienem byc juz przynajmniej w goldzie.. Wszystkie champy, ktorymi mam zagrane ponad 20 rankedow mam pozytywne KDA, ale teamy takie, ze wygrac sie nie da. Ostatnio gram na jungli i support. Support nawet czesciej, bo mialem dosc spinania sie ze ze statami 20/0 przegrywam mecze.. Sytuacja z dzisiaj grajac na supporcie mialem adc, ktory mial 30 farmy w 25min. Jakies rady macie?

Opublikowano

wymainuj w nowym sezonie 1 postać (np. lee sina) zrób nim 300gier(pozytywne KDA) co przyczyni się do malej presji w enemy, i kiedyś wyjdziesz :D

Opublikowano

Grać na midzie i chodzić po liniach.

Spamować żeby brać smoki, barony.

W srebrze jesli nie grasz sam na jungli to mozesz zapomniec o smoku. Dopoki przeciwnicy go nie wezma to jungler sie nim nie zainteresuje...

Opublikowano

Musisz grać i patrzyć wyłącznie na siebie. Nie ma co obwiniać ani flamowac innych, patrz tylko na siebie i swoje błędy.

Opublikowano

Graj jungle, spamuj ludziom o smokach baronach etc., staraj się utrzymać community, ew. blokuj flamerów. Jeśli serio to nic nie da, to może znajdź piątke i grajcie 5x premade?

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

Wygrana w tej grze w ogóle nie zależy od twojej drużyny. Więc graj lepiej lub jeśli nie potrafisz pobierz jakiś program, który będzie wygrywał za ciebie aka l#.

I nie pisze się z srebra, tylko ze srebra. Jak poprawisz gramatykę, to też jest szansa, że wyjdziesz (z gimnazjum).

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@eMode Dobra , to wypier***** polonisto do szkoły a nie na forach sie udzielasz jełopie , może karierę zrobisz. (Wali mnie to kim jesteś , czy modem czy normalnym userem , znalazł sie typ który ocenia innych i "poprawia" a sam pewnie doskonały nie jest ;) )

@topic

Graj jakimś midem który dobrze gankuje aka talon/kassa/akali itp. i dużo gankuj , polecam mobilitki ;)

Dzięki nowemu itemowi na jungle który daje slow'a bohaterowie typu shyvanna są bardzo viable , polecam shyvanne i udyra na tą chwilę , łatwa jungla i dobre ganki , mobilitki też się przydadzą ;) po fazie laningu można sprzedać i kupic inne buty , ponieważ już tak bardzo nie gankujemy ;)

Opublikowano

graj zabójcami, bądź krok przed przeciwnikiem, wykorzystuj błędy przeciwnika. Serio srebro to nie wyzwanie, ogarniesz taką le blanc i w 3min masz killa

Opublikowano

@eMode Dobra , to wypier***** polonisto do szkoły a nie na forach sie udzielasz jełopie , może karierę zrobisz. (Wali mnie to kim jesteś , czy modem czy normalnym userem , znalazł sie typ który ocenia innych i "poprawia" a sam pewnie doskonały nie jest ;) )

Pod względem gramatyki jestem doskonały, a jeśli popełnię jakiś błąd, to chciałbym żeby ktoś mnie poprawił.

Kolejny błąd - nie stawia się spacji przez znakami interpunkcyjnymi (w twoim wypadku przecinkami).

I na c**j wyjeżdżasz mi z jełopami i każesz wypierdalać?

Czy grając w tę głupią grę nie można przy okazji załapać trochę gramatyki? Stanie ci się coś?

@down

Ty tym postem też. I teraz oboje dostaniemy po 5%, bo czemu by nie? I nie spamuj tak tymi emotami, bo się na to aż smutno patrzy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pod względem gramatyki jestem doskonały, a jeśli popełnię jakiś błąd, to chciałbym żeby ktoś mnie poprawił.

Kolejny błąd - nie stawia się spacji przez znakami interpunkcyjnymi (w twoim wypadku przecinkami).

I na c**j wyjeżdżasz mi z jełopami i każesz wypierdalać?

Czy grając w tę głupią grę nie można przy okazji załapać trochę gramatyki? Stanie ci się coś?

Skoro sam sie przyznajesz do tego, że czasem robisz błędy, to też życzę Ci szybkiego opuszczenia gimnazjum :) każdemu się zdarza :) dla Ciebie napisalem nawet z polskimi znakami.

Poza tym niewiele wniosłeś do tematu oprócz tej raczej słabej docinki ;)

Opublikowano

Z tego co widzę, to masz ujemne W-L więc czego oczekujesz? Według mnie takie narzekania na team zwykle nie mają pokrycia w rzeczywistości, jeżeli zasługujesz na golda to powinieneś go mieć. Myślisz, że to Twój pech skazuje Cię na rozegranie 1200 meczy w srebrze, a osoby, które wychodzą z niego po ~400 to farciarze/boostowane konta?

Nie ma dobrego sposobu na wyjście z ligi, proponuję obrać Ci dwie pozycje i sześć championów, którymi/na których będziesz zawsze grać.

Opublikowano

Z tego co widzę, to masz ujemne W-L więc czego oczekujesz? Według mnie takie narzekania na team zwykle nie mają pokrycia w rzeczywistości, bo jeżeli zasługujesz na golda to powinieneś go mieć. Myślisz, że to Twój pech skazuje Cię na rozegranie 1200 meczy w srebrze, a osoby, które wychodzą z niego po ~400 to farciarze/boostowane konta?

Spojrz na moje kda, ktore mam championami najczesciej granymi. Sa zdecydowanie na + a to oznacza ze nie gram tak zle. Gdybym W/L mial dobre to bym w goldzie juz byl ale to chodzi o to, ze mimo statow na + to wtapiam wiekszosc meczy

Opublikowano

Spojrz na moje kda, ktore mam championami najczesciej granymi. Sa zdecydowanie na + a to oznacza ze nie gram tak zle. Gdybym W/L mial dobre to bym w goldzie juz byl ale to chodzi o to, ze mimo statow na + to wtapiam wiekszosc meczy

Może po prostu nie potrafisz grać z drużyną i jesteś osobą, która zamiast iść na team fight woli siedzieć na topie całą grę i nieudolnie próbować wejść przeciwnikom do bazy? Komunikacja w tej grze jest równie ważna co umiejętności pojedynczego gracza.

Opublikowano

Wygrana w tej grze w ogóle nie zależy od twojej drużyny. Więc graj lepiej lub jeśli nie potrafisz pobierz jakiś program, który będzie wygrywał za ciebie aka l#.

I nie pisze się z srebra, tylko ze srebra. Jak poprawisz gramatykę, to też jest szansa, że wyjdziesz (z gimnazjum).

Ja pierdole, chuj cie to powinno obchodzić. Nie masz swojego życia, nudzi ci sie? Jak tak to znajdź sobie lepsze zajęcie bo to niezbyt ci wyszło ;>

BTW chce warna od @Zarax , dawno nie miałem.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ja p******e, c**j cie to powinno obchodzić. Nie masz swojego życia, nudzi ci sie? Jak tak to znajdź sobie lepsze zajęcie bo to niezbyt ci wyszło ;>

BTW chce warna od @Zarax , dawno nie miałem.

O k***a xD Nie rozumiem. Ranisz mnie.

Jak tak dalej pójdzie, to dostanę warna za wywołanie flamewaru, chociaż chciałem tylko poprawić kolegę xDDDDD

Co do tematu. Tak szczerze, to nawet nie wchodziłem w lolkinga, ale skoro masz winratio bardzo zbliżone do 50% przy 1200 grach, to znaczy że znalazłeś się w zasadzie w idealnym miejscu, jeśli chodzi o dywizje.

Więc albo grasz na poziomie srebra i tutaj zostaniesz, albo Bóg cię nienawidzi i daje ci noobów do drużyny, a u przeciwnika grają jebani królowie gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to dostanę warna za wywołanie flamewaru, chociaż chciałem tylko poprawić kolegę xDDDDD

Co do tematu. Tak szczerze, to nawet nie wchodziłem w lolkinga, ale skoro masz winratio bardzo zbliżone do 50% przy 1200 grach, to znaczy że znalazłeś się w zasadzie w idealnym miejscu, jeśli chodzi o dywizje.

Więc albo grasz na poziomie srebra i tutaj zostaniesz, albo Bóg cię nienawidzi i daje ci noobów do drużyny, a u przeciwnika grają jebani królowie gry.

Chciałeś poprawić kolegę, moge u ciebie korepetycje wykupić? Wkurwia mnie to że czepiasz się idiotycznych rzeczy ideale ;*

Kocham Renissance.

Opublikowano

nie ma nawet 50% tylko mniej

Opublikowano

a84vdd.jpg

Żółte strzałki: brak kropki na końcu zdania.

Zielone strzałki: brak przecinka przed "że".

Czerwone strzałki: literówka, powinno być "ę" zamiast "e".

@topic:

Załóż nowe konto, bo z takim MMR to się prędko nie wybijesz.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dodany obrazek

Żółte strzałki: brak kropki na końcu zdania.

Zielone strzałki: brak przecinka przed "że".

Czerwone strzałki: literówka, powinno być "ę" zamiast "e".

@topic:

Załóż nowe konto, bo z takim MMR to się prędko nie wybijesz.

Zreportowałeś już posty wyżej? XDDDDDD

@AntyChujek

Tryharduj może wyjdziesz.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...