Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.20 - dyskusja

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patch Notes 4.20

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-420

Co myślicie? Według mnie świetne zmiany, które uczynią ligę legend lepszą niż do tej pory :)

Wizja z wilków jest świetna dla botlane gdy przegrywają a nowe itemy do jungli wprowadzą wiele zmian w zachowaniu junglerów

p.s. dejcie lajka, bo się napracowałem aby przekazać wam ten link B)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noo, Rito wzięło się trochę do roboty... Ciężko tutaj o czymś dyskutować trochę tego dużo ^^ ale jak najbardziej na +

Opublikowano

Wraz z tym patchem dostałem boosta na cztery wygrane, dzięki Rito. :D

Grałem już jedną grę i szczerze? Na botach już widać różnice bo o ile na starym SR nie używali czarów przywoływaczy, tak teraz używają, no ale narazie odnotowałem tylko błysk i podpalenie.

Opublikowano

O kuuuuuuuuurwa, ta nowa niby latarnia wali magic dmg tylko w creepy na jungle? K***a, ale lipa, GJ rito z tą zmianą, paranoja...
#Up - Oni zawsze używali summoner spelli, co ty gadasz typie? xD

Opublikowano

O kuuuuuuuuurwa, ta nowa niby latarnia wali magic dmg tylko w creepy na jungle? K***a, ale lipa, GJ rito z tą zmianą, paranoja...

#Up - Oni zawsze używali summoner spelli, co ty gadasz typie? xD

Nope na botach na starym SR używali najwyżej leczenia, błysku nie widziałem w ogóle. I nie typie, bo nie jesteśmy na ty.

Opublikowano

Nope na botach na starym SR używali najwyżej leczenia, błysku nie widziałem w ogóle. I nie typie, bo nie jesteśmy na ty.

To w sumie zależy na jakich botach. Zaawansowane boty już jakis czas temu zostały ulepszone i zaczęły flashować ale co do ignite'a to nigdy nie widziałem bo najczęściej mają flasha/heala lub ghosta/teleport.

Opublikowano

Widzę, że jest powód, dla którego modem już nie jesteś

typie

I używali Ignite, Flasha, Ghosta, Heala i Exhausta.

Opublikowano

Polecam ogarnąć dżungle na customie/normalu :D. Bardzo duży buff.

Buff jak buff, bo to że staniał do 1200g QSS nie pomaga Zedowi a chciałem nim pograć w s5 ;/

Imo trochę muszą pokombinować z junglą + trzeba oglądać koreańców jak robią ;_;

Opublikowano

Widzę, że jest powód, dla którego modem już nie jesteś

typie

I używali Ignite, Flasha, Ghosta, Heala i Exhausta.

W d***e byłeś to gówno wiesz.

Nie używały na starym SR ignite, najczęściej był wspomniany flash / heal. Ale z kim ja kurde dyskutuje.

Opublikowano

Teraz jungle zaczyna się normalnie na blue/red bo coś mi się obiło o uszy, że nie?

Nie, zmienili to akurat na korzyść tych słabszych potworów, ale co z tego jak np. Ubijesz raptory to fakt masz poziom, ale HP tyle, że starczy ci ledwie na wilki albo golemy. Zależy w jakiej kolejności lecisz.

Opublikowano

Na tej nowej flarze te stacki są tylko do mobów w jungli a na graczy w ogóle nie działa ? 

RIP GODYR 

FLARA BACK TO US;-;

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Myślę, że ten patch da trochę do zrozumienia idiotów, którzy wyzywają Junglerów, że nie gankują ich linii <_<

To sie akurat nigdy nie zmieni, bo ludzie musza miec kogos do zwalenia winy, jakby jungli nie bylo wgl to by zwalili na toplane, ze nie roamuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...