Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch Notes 4.20 - dyskusja

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówniany patch, nie zawitam na lolu póki sie to "gówno" nie zmieni, bo na to sie patrzeć nie da. Robisz blue i nie masz hp. Hecarim przestał być w mecie i na długi długi czas nie bedzie w ogole grany, tak samo jak inne postacie. + Te smite'y na przeciwniku i wszystko inne po prostu gówno jedno wielkie.. 

Btw. Z mapy jestem w 100% zadowolony ale reszta to szkoda gadać.

xvez_eune_55_6_logo.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówniany patch, nie zawitam na lolu póki sie to "gówno" nie zmieni, bo na to sie patrzeć nie da. Robisz blue i nie masz hp. Hecarim przestał być w mecie i na długi długi czas nie bedzie w ogole grany, tak samo jak inne postacie. + Te smite'y na przeciwniku i wszystko inne po prostu gówno jedno wielkie.. 

Pamiętajcie, że to jest preseason. Czas prób i eksperymentów ;)

Nikt nie powiedział, że te zmiany będą podtrzymane

Opublikowano

Specyficznie, niby się cieszę, mainuję jungle od dawna ale to jest za proste. Teraz będzie czego się uczyć, żeby być dobrym, ale z 2giej strony czy tak wiele (baardzo dużo) zmian, nie popsuje rozgrywki? Moim zdaniem troszkę za duży nacisk na objectivy a zmiany w turretach pokombinowane jak 150, ale z 2giej strony moje marzenie się spełni.

Zagrać w lola nie wiedząc nic, tak jak na pierwszych lvlach ^^. Nie wiem czy się cieszę czy nie bo jeszcze nie grałem, ale myślę, że albo mocno stracimy albo na prawdę wiele zyskamy :)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Podstawowe statystyki wszystkich bohaterów zostały zwiększone o 168% ich poprzednich statystyk zdobywanych co poziom (z wyjątkiem prędkości ataku)

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale HP/AP/AD itd. zostały powiększone o 168%? o.O Nie mam za bardzo czasu by sprawdzić to w grze.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale HP/AP/AD itd. zostały powiększone o 168%? o.O Nie mam za bardzo czasu by sprawdzić to w grze.

Chyba tak, właśnie jak grałem Orianną to zauważyłem, że trochę więcej mam Ap ale to może przez premię od drake

Mi się podoba. Jungla w końcu trudniejsza :)) Koniec z trolowaniem w jungli ! 

No właśnie dopiero się zacznie Hecarim zdychający na wraithach bo nie wie, że teraz tą postacią się nie gra xD

Opublikowano

up. Do czasu :) I tak nim mało osób grało to teraz jak ktoś go mainował to tym bardziej przestanie być widziany. Miałem na myśli jakiegoś twitcha lub coś w ten deseń :P

Opublikowano

Przed chwilą grałem na Hecarima i poszło mu całkiem nieźle, fazę dżungli przeszedł bez problemów, na 3 poziomie pojawił się na bocie.

Opublikowano

Dobra chłopaki zagrałem sobie dzisiaj lee na jungli i w s5 jak to wszystko zostanie i ktoś mnie na solo q wyśle do jungli to mu upierdole jaja. Ta jungla jest tak z*****a teraz, że się odechciewa grać, zostaję na midzie/topie pzdr 600.

Opublikowano

W d***e byłeś to gówno wiesz.

Nie używały na starym SR ignite, najczęściej był wspomniany flash / heal. Ale z kim ja kurde dyskutuje.

Ignite nie był używany? Gramy w tą samą grę? Nie ma wcale nowych botów, wcześniej już zostało to wprowadzone, że używają wszystkiego - nawet chodzą po jungli i roamują/gankują.

Jeśli chodzi o temat, to zmiany moim zdaniem na plus. Ta nowa jungla pozwoli wrócić niektórym postaciom do gry, ale niektóre także całkowicie z niej "usunie".

Opublikowano

Ignite nie był używany? Gramy w tą samą grę?

Na botach nie widziałem na starym SR by był używany, jeszcze przed pierwszą zmianą na mini mapie odnośnie wież etc.

Opublikowano

Ok oficjalnie stwierdzam, że WW to maszynka do siekania na nowej jungli, zacznę jednak od podstaw.

1: Początek WW ma dość prosty, dzięki pasywce, smite oraz Q z tego względu iż ubicie dużego potwora i użycie smite na nim, daje nagrody. Do tego też WW po ubiciu pierwszego mniejszego obozowiska, ma wciąż połowę HP, gdzie taki Hecarim przykładowo, już po pierwszym wejściu do jungli ma niskie HP mocno.

2: Po złożeniu pożeracza przez WW, nie tylko stwory otrzymują magiczne obrażenia ale przeciwni gracze czy wieże też. Do tego dochodzi fakt, że pożeracz może być używany tylko na stworach lub minionach, co w rezultacie daje WW możliwość solowania smoka dla drużyny. I tak mówię tu o stunie z smite.

3: Po złożeniu BOTRK, on jest już praktycznie nie do powstrzymania, zwłaszcza jak złożysz też w między czasie koniec rozumu, dzięki zmianom w regeneracji HP i many. Choć narazie sprawdzałem to tylko na botach wczoraj, to była taka sytuacja gdzie WW prawie na jednego hita zdjął Branda.

4: Nie sprawdzałem jeszcze jak odnosi się do Barona.

5: Brakuje ci HP? Lecisz do jungli i tłuczesz mniejsze potwory albo kraba i wróciło ci trochę HP.

Opublikowano

szczerze na początku wgl mi sie nie podobały te zmiany w jungli gdyż mnie irytowało to ze smite ma być raz na 60 sekund ale zagrałem i już mi to guzik lata bo trzeba teraz zmusić team by pomugł zrobić red or blue drace czy barona bo bez tego sie nie wygra to sie nazywa dopiero team work a nie typowy bronz team gdzie wszyscy walą jungle a enemy team rosnie w siłe 

Opublikowano

Jak znerfili mi Katarinę to mogę napisać do Supp o zwrot PZ i usunięcie Katariny z listy moich Bohaterów ? ?