Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do graczy!

lacioszek997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zadać Wam kilka istotnych pytań. Po pierwsze, co podobało się Wam w serwerze ConcordiaMT2, a co nie zaslugiwalo na Waszą aprobatę? Po drugie, czy chcielibyście, aby ten serwer powstał od nowa taki, jaki był czy oczekujecie zmian? (Jeśli zmiany, koniecznie napiszcie jakie).

Jest to dla nas bardzo ważny temat, gdyż owy serwer był (w oczach wielu) jednym z najlepszych jakie wyszły. Jednak z braku zainteresowania administracji jest jak jest.

Prace nad plikami zostały zakończone i są one zrobione przez nas

Jeśli macie jakieś pomysły i chcielibyście pomóc w pracach nad serwer proszę pisać pod tematem!

Każda sugestia jest dla nas ważna.

Dziękujemy za chwilę uwagi i liczymy, że potraktujecie nas poważnie.
Pozdrawiamy.

Opublikowano

Concordię na początku tworzył mój kolega ~~ Imię realne (Sylwek) a potem został wychujany przez resztę. Tam się cuda dzieją, ale nie o to chodzi w tym temacie.

Mi się concordia podobała taka, jaka była, 0 zmian.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Jak dla mnie, zostawić wszystko po staremu. Pozdrawiam.

Concordię na początku tworzył mój kolega ~~ Imię realne (Sylwek) a potem został wychujany przez resztę. Tam się cuda dzieją, ale nie o to chodzi w tym temacie.

Mi się concordia podobała taka, jaka była, 0 zmian.

Dziękujemy Wam za opnie! Jesteśmy inną ekipą, która naprawdę przykłada się do sprawy. 

Wasze zdanie ma wielkie znaczenie w naszej pracy!

Opublikowano

Concordia bez zmian żadnych nawet kosmetycznych tylko zmienić nazwe :) takie moje zdanie :P Serwer był idealny :)

Opublikowano

Concordia bez zmian żadnych nawet kosmetycznych tylko zmienić nazwe :) takie moje zdanie :P Serwer był idealny :)

Popieram w 100% nic zmieniać tam nie trzeba jedynie z czasem dorzucać jakieś nowości.

Opublikowano

Moim zdaniem zostawić tak jak było kiedys i była by gitara ;] I jeszcze jakies wieksze zainteresowanie administracji :)

O to martwić się nie trzeba, bo nie chcemy szybkich zysków, tylko odtworzyć to, co było dla wielu dobrą metodą na spędzanie wolnego czasu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...