Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Mój pierwszy skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentuje mój pierwszy skrypt nad którym się męczyłem kilka dni sekund. Jest to także pierwszy skrypt wykorzystujący plugin OpenGuild2047.

qudxdkY.png

(DOWN)load (tak... download pliku przez pastebin...) http://pastebin.com/qgapvBHU

(SK)an https://www.virustotal.com/pl/url/10d0b703def99e34c347cfe12d0a57c32b3d6bfce1f8a970bf84fb21af14d820/analysis/1416350144/

Dlaczego takiego skrypty muszą na MPC powstawać?

Głosuj! http://www.mpcforum.pl/topic/1310037-propozycja-dotyczaca-dzialu-minecraft/

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Najlebrzy sgrybd na foróm ! Limit lajk do końdza rzydzia!  , ófiepiam takje skrypty som bardzo fajne. A co do głosowania to już swój oddałem ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

wow! czegos takiego szukalem od 3minut! Dziekuje bardzo, lajk ziomus.

Rob wiecej takich, :-) bo sa Z*******e 2 na 10

Opublikowano

Najlebrzy sgrybd na foróm ! Limit lajk do końdza rzydzia!  , ófiepiam takje skrypty som bardzo fajne. A co do głosowania to już swój oddałem ;)

wow! czegos takiego szukalem od 3minut! Dziekuje bardzo, lajk ziomus.

Rob wiecej takich, :-) bo sa Z*******e 2 na 10

Takie cos juz pisze od urodzenia i jeszcze nie skonczylem nie mam pojecia jak to zrobiles gratulacje!

Macie prawo nie rozumieć, ale autorowi nie chodziło o to, że udało mu się napisać taki oto pierwszy skrypt. Tylko o to, że jego plugin OpenGuild poprawnie obsługuje skrypty i na podstawie tego pierwszego przykładowego skryptu można pisać własne, bardziej rozbudowane.

Opublikowano

Macie prawo nie rozumieć, ale autorowi nie chodziło o to, że udało mu się napisać taki oto pierwszy skrypt. Tylko o to, że jego plugin OpenGuild poprawnie obsługuje skrypty i na podstawie tego pierwszego przykładowego skryptu można pisać własne, bardziej rozbudowane.

Albo ty czegoś nie zrozumiałeś , czy w jakimkolwiek temacie gdzie znajdziesz skrypt autor wypowiada się pozytywnie na ich temat ? No raczej nie i 70% tego forum (Minecraft) również ich nie toleruje. Jeżeli autor zna jave to po co byłyby mu badziewne skrypty ? Nie mam pojęcia o.O 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Albo ty czegoś nie zrozumiałeś , czy w jakimkolwiek temacie gdzie znajdziesz skrypt autor wypowiada się pozytywnie na ich temat ? No raczej nie i 70% tego forum (Minecraft) również ich nie toleruje. Jeżeli autor zna jave to po co byłyby mu badziewne skrypty ? Nie mam pojęcia o.O 

Cóż, może po to by dodać wsparcie dla skryptów w swoim pluginie jak to ma miejsce w tym przypadku -,-

Opublikowano

@TheMolkaPL to dzava developer

A ten temat zrobil zeby zrobic oddzieny dzial dla skryptow

i to by bylo dobre :P

Sam wole skrypty niz pluginy(ps. nigdy nie mialem lagow nawet przy 60+ graczach ;3 pozdro)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlebrzy sgrybd na foróm ! Limit lajk do końdza rzydzia!  , ófiepiam takje skrypty som bardzo fajne. A co do głosowania to już swój oddałem  ;)

Naprawde?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...