Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-PvP

Revision342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny, miło i wygodnie się gra. Wszystko ładnie, starannie dopracowane żeby gracze mieli jak największy komfort z gry. Jednak adres trochę dziwaczny, nie lepiej po prostu domena e-pvp.pl?

,,Vape is good, vape is my life"

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer świetny, miło i wygodnie się gra. Wszystko ładnie, starannie dopracowane żeby gracze mieli jak największy komfort z gry. Jednak adres trochę dziwaczny, nie lepiej po prostu domena e-pvp.pl?

Dziękuje bardzo za tak pozytywną opinie o serwerze. Domena e-pvp.pl jest zajęta przez jakieś forum więc zrobiłem com.pl.

Opublikowano

Nie polecam, podczas pvp admin bije na vanishu, zostałem zbanowany to prawda. Admin uznał że mam cheaty, a że nie chce mi się wbijać na skype to napisałem "to banuj". Serwer słaby, pozderko Riuck.

Opublikowano

Nie polecam, podczas pvp admin bije na vanishu, zostałem zbanowany to prawda. Admin uznał że mam cheaty, a że nie chce mi się wbijać na skype to napisałem "to banuj". Serwer słaby, pozderko RiuNie 

xx

Opublikowano

Nie polecam, podczas pvp admin bije na vanishu, zostałem zbanowany to prawda. Admin uznał że mam cheaty, a że nie chce mi się wbijać na skype to napisałem "to banuj". Serwer słaby, pozderko Riuck.

Nie wbiłeś na skype to ban utrudniasz sprawdzanie. Zostałeś podejrzany, więc chciałem cie sprawdzić nie chciałeś się sprawdzić więc poleciał ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...