Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-PvP

Revision342

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer , lecz troche mała liczba graczy i lekkie lagi...

Dziękuje za opinie co do posta to wiadomo lagi zawsze się zdarzają mogłeś też mieć wysoki ping i dlatego.

Opublikowano

Fajny, ciekawy serwer. Co prawda, nie co słabo z tą stroną "czarną". Zbyt dużo jej.

Polecam ogarnąć nie co administrację. Jak na mnie to 9/10. Troszkę brakowało takiego

PVP ;)­

// Edit: Dość ciekawe mapy. Chyba już gdzieś je widziałem :/

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Fajny, ciekawy serwer. Co prawda, nie co słabo z tą stroną "czarną". Zbyt dużo jej.

Polecam ogarnąć nie co administrację. Jak na mnie to 9/10. Troszkę brakowało takiego

PVP ;)­

// Edit: Dość ciekawe mapy. Chyba już gdzieś je widziałem :/

@xOstateczny Co masz dokładnie na myśli z "czarną" stroną serwera wypisz a postaram sie to poprawić. Co do map nie możliwe, że widziałeś takie budowałem je 2 miesiące.

Opublikowano

@xOstateczny Co masz dokładnie na myśli z "czarną" stroną serwera wypisz a postaram sie to poprawić. Co do map nie możliwe, że widziałeś takie budowałem je 2 miesiące.

Cziterzy cziterzy cziterzy :3 Co dalej wymieniać :D

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Cziterzy cziterzy cziterzy :3 Co dalej wymieniać :D

­

Standard na każdym serwerze jaki istnieje:). To już nie od serwera zależy tylko od was od graczy my staramy się tylko temu zapobiec:)

Opublikowano

No nie powiem, wszystko jest czego potrzeba.

Poty, koxy, standard, 1vs1.

Tylko dodac 1vs1 na poty.

POLECAM

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Na początku prezentacji jest napisane, może nie jest to dokładnie opisane ale jest postaram się dodać jescze dzisiaj film objaśniający serwer

Jeszcze by sie przydał krótki poradnik jakis na poczatek.

images.jpg

Opublikowano

@Revision342 Ahahaaaah ty i 19 lat może tak ale twoja ekipa 13+ wiem lepiej bo niby ty jesteś technik taki wielki pseudo programista plugin na castle ma być padłem!

Moja administracja ma po 15/16 lat nikt nie ma poniżej 15. Nie chcesz grać ja cie nie zmuszam

Jeszcze by sie przydał krótki poradnik jakis na poczatek.

Serwer polega przedewszystkim na PVP masz do wyboru 5 aren. Arena Standard/Arena Hard/Arena EnchantPvP/Arena Potion/xVSx. Aby dołaczyć do areny poprostu do niej wskakujesz. Na każdej arenie otrzymujesz inny ekwipunek to tyle nic trudnego 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...