Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista używających bola 2014:11:16 udostępniona godzinę temu.

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sxa

Ojej błąd ortograficzny jak widać już zapomniałeś o swojej ułomności twierdząc, że lista jest stara. PS: "xDD" gimbusa ci nie pomoże. Elo

I pisze to gimb z 2000 w nicku, hehe.

@AntyWarn

No ciekawe, czy jest cos wycieknie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Tak jak jest napisane  do któregoś miesiąca wszystko poprawnie nowe konta na których grałem już nie są zaktualizowane. Wydaje mi się, że banów z tego być nie powinno no ale zobaczymy. Ciekaw jestem jak sprawa się rozwinie i mam nadzieje, że vipsy i hajsy wrócą trzeba hasła pozmieniać :D

Opublikowano

Nie tylko to wyciekło ;).

Z Forum L# wyciekły dane, e-maile, hasła, loginy.

Jestem ciekaw czy odpowiednie służby się tym zainteresują.  :ninja:

Forum BoLa też wyciekło, pozdrówka.

x

o tym mowisz? :P

Hello there.

Opublikowano

Ta ostatnia lista "Kolejna lista, użytkowników forum oraz autorów skryptów." to z którego miesiąca jest? Nie mogę znaleźć żadnych info, a nie będę pobierał tego pliku bo to *.gz i nie znam takich plików.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Tak jak jest napisane  do któregoś miesiąca wszystko poprawnie nowe konta na których grałem już nie są zaktualizowane. Wydaje mi się, że banów z tego być nie powinno no ale zobaczymy. Ciekaw jestem jak sprawa się rozwinie i mam nadzieje, że vipsy i hajsy wrócą trzeba hasła pozmieniać :D

Jest baza z dzisiaj.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ta ostatnia lista "Kolejna lista, użytkowników forum oraz autorów skryptów." to z którego miesiąca jest? Nie mogę znaleźć żadnych info, a nie będę pobierał tego pliku bo to *.gz i nie znam takich plików.

Plik .gz to podobny do .zip'a.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Uczeń
Opublikowano

jest czyste, mozesz pobrac

Opublikowano

Tak w ogóle nie jestem w temacie czytam czytam i czytam i nic nie rozumiem :/ BoL jeszcze wstanie ?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...